Recall

Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie

Daimler, obligată să recheme în service 60.000 de unități Mercedes-Benz GLK: autoritățile germane au descoperit un software pentru trucarea emisiilor

Autoritățile germane obligă Daimler să recheme în service 60.000 de unități Mercedes-Benz GLK produse între 2012-2015 pentru că acestea au fost echipate cu un software pentru trucarea emisiilor.
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Vineri, 01 Martie 2019 | Industrie

Subaru pregătește recall pentru 2.3 milioane de mașini: un defect la stopuri poate provoca probleme cu pornirea

Subaru plănuiește o chemare în service pentru aproximativ 2.3 milioane de mașini, la nivel global, din cauza unei probleme electrice la stopurile de frână. Defectul poate provoca probleme cu pornirea la modelele Impreza și Forester, produse în perioada 2008-2017.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Industrie

Mazda cheamă în service 640.000 de vehicule la nivel global: posibile probleme la motoarele diesel

Mazda a anunțat un recall pentru 640.000 de vehicule la nivel global, din cauza unor posibile probleme cu arcurile supapelor de la motoarele sale diesel. Sunt afectate 230.000 de mașini din Japonia, restul fiind în alte piețe externe, cu excepția SUA.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Industrie

Opel, obligat să cheme în service 100.000 de mașini: constructorul a manipulat emisiile pe modelele Insignia, Zafira și Cascada

Ministrul Transporturilor din Germania a spus că va ordona Opel să cheme în service 100.000 de mașini, după ce procurorii au descoperit softuri de manipulare a emisiilor pe modelele Insignia, Zafira și Cascada.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Mercedes cooperează cu autoritățile germane în problema emisiilor diesel: “Nu se pune problema unui recall. Vrem ca lucrurile să fie clare”

Mercedes a anunțat cooperarea cu autoritățile din Germania pentru a lămuri problemele legate de trucarea emisiilor la unele modele diesel. Constructorul respinge informațiile din presă despre un posibil recall în Germania și vrea ca situația să fie clarificată.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Decizia autorităților germane în cazul emisiilor diesel Mercedes: 774.000 de vehicule din Europa vor fi chemate în service pentru actualizarea softului motoarelor

Daimler nu a reușit să risipească bănuielile autorităților din Germania cu privire la nivelul emisiilor diesel în cazul mai multor modele Mercedes. Prin urmare, nemții au primit ordin să cheme în service un total de 774.000 de mașini din Europa. Printre modelele care vor primi o actualizare a softului motoarelor se numără Clasa C, GLC și Vito.
Vineri, 25 Mai 2018 | Industrie

Mercedes trebuie să cheme în service 1.000 de exemplare Vito: autoritățile germane au găsit softuri care manipulau emisiile la motorul diesel de 1.6 litri

Grupul Daimler a primit ordin să cheme în service un număr de 1.000 de unități Mercedes Vito, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri care manipulau emisiile în cazul motorului diesel de 1.6 litri.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Porsche va chema în service 60.000 de unități Cayenne și Macan în Europa: autoritățile germane au descoperit softuri care manipulau emisiile

Porsche va trebui să cheme în service circa 60.000 de exemplare ale SUV-urilor Cayenne și Macan în Europa, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri ilegale care manipulau emisiile diesel.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Toyota România a chemat în service peste 1.600 de mașini: probleme la modelele echipate cu airbag Takata

Toyota a anunțat că, în luna martie a acestui an, au fost chemate în service 1.639 de autovehicule din România, din cauza problemelor la unitățile echipate cu airbag-urile Takata.
Joi, 22 Februarie 2018 | Intern

Recall după ce Volkswagen a fost prinsă că manipulează testele de emisii: aproape 1.500 de unități VW Touareg din România vor fi chemate în service pentru actualizarea softului

Aproape 1.500 de unități Volkswagen Touareg vor fi chemate în service în România ca urmare a unei campanii inițiate de producătorul german la nivel global.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Intern

Ford cheamă în service aproape 500 de mașini în România: posibile defecțiuni ale motorului 1.6 EcoBoost ce pot declanșa incendii la bord

Ford România a anunțat chemarea în service a circa 500 de autoturisme pentru posibile defecțiuni ale motorului care ar putea duce la izbucnirea unui incediu sub capotă. Este vorba de diverse modele echipate cu propulsorul 1.6 EcoBoost.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Siguranta

Aston Martin a chemat în service toate modelele DB11: unele piese furnizate de Daimler ar putea declanșa neintenționat airbagurile

Aston Martin a anunțat un recall pentru toate modelele DB11, după ce unele piese furnizate de Daimler ar putea duce la declanșarea neintenționată a airbagurilor.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Audi cheamă în service 330.000 de mașini din Germania: posibile probleme la sistemul auxiliar de încălzire

Audi a anunțat un recall pentru un număr de 330.000 de mașini în Germania, din cauza unor posibile probleme la cablurile sistemului auxiliar de încălzire care pot provoca incendii.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Un milion de mașini Mercedes chemate în service pentru probleme la airbag-uri: sunt vizate mașini din SUA, Marea Britanie, Canada și Germania

Daimler a chemat la verificări în service un milion de autoturisme și SUV-uri Mercedes vândute la nivel global, pentru o posibilă problemă provocată de umflarea accidentală a airbag-urilor.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Risc de incendiu: Fiat-Chrysler recheamă în service 494.000 de pick-up-uri din cauza unei probleme la pompa de apă

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat un recall pentru 494.000 de pick-up-uri Ram din cauza unei probleme la pompa de apă care se poate supraîncălzi și poate produce un incendiu.
Luni, 23 Ianuarie 2017 | Siguranta

Tehnologia schimbă industria: recall-urile auto ar putea fi înlocuite în viitor de update-uri software

O investigație asupra unui accident mortal suferit de un șofer Tesla ar putea determina înlocuirea recall-urilor auto cu un simplu update software, dacă acesta este suficient pentru a remedia problemele tehnice.
Luni, 17 Octombrie 2016 | Siguranta

Recall-ul anului vine din SUA: BMW recheamă în service un exemplar X3 pentru probleme la servodirecție

Zona siguranței este atât de importantă pentru autoritatea de control din SUA, încât un singur exemplar cu probleme duce la inițierea oficială a unei operațiuni de rechemare în service. În acest caz, e vorba de un X3 cu o potențială problemă la servodirecție.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Siguranta

Crime cu premeditare? Mai mulți ingineri Takata au trunchiat rapoartele airbagurilor trimise către Honda

Coșmarul Takata pare să nu se mai termine pentru Honda. Constructorul japonez a aflat că inginerii Takata au trimis rapoarte incomplete despre comportamentul airbagurilor.
Vineri, 01 Iulie 2016 | Industrie

Ce se întâmplă când vrei să reinventezi levierul cutiei automate: 266 de accidente și 68 de răniți în SUA din cauza unei neclarități

Când nu e foarte clar în ce poziție stă levierul când ieși din mașină, șoferii și cei din jurul lor sunt supuși la riscuri majore. O dovedește faptul că aproape 70 de americani au ajuns la spital din această cauză în ultimii ani.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru