Sergio Marchionne

Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Grupul Fiat confirmă: Lancia va deveni o marcă dedicată exclusiv pieţei italiene

Oficialii grupului Fiat au confirmat planurile pentru marca Lancia. Aceasta va fi dedicată doar pieţei italiene şi va avea în gamă un singur model: Ypsilon.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Modele noi

Maserati Alfieri va fi produs în serie şi va avea o variantă cabrio

Sergio Marchionne a confirmat oficial lansarea unei versiuni de producţie a conceptului Alfieri. Înaintea sa vom face însă cunoştinţă cu SUV-ul Levante.
Luni, 05 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne vrea să dubleze vânzările Jeep în patru ani

Marca Jeep este singura din portofoliul Fiat Chrysler Automobiles care va reuşi să depăşească ţintele de volum stabilite de Sergio Marchionne în 2009. Şeful companiei italo-americane vrea să ducă marca Jeep şi mai departe, fiind aşteptată o dublare a vânzărilor.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Industrie

Alfa Romeo va deveni o marcă de sine stătătoare

Alfa Romeo se va detaşa de concernul Fiat, urmând să devină o marcă de sine stătătoare, spun surse apropiate de companie, citate de Automotive News. Sergio Marchionne, şeful Fiat Chrysler Automobiles, a refuzat să comenteze informaţia.
Vineri, 14 Martie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Piaţa din Europa nu şi-a revenit încă"

Sergio Marchionne contrazice analiştii din industria auto cu privire la previziunile favorabile pentru piaţa din Europa. Directorul companiei italo-americane se aşteaptă la noi scăderi ale vânzărilor pe piaţa europeană.
Joi, 30 Ianuarie 2014 | Industrie

Fiat Chrysler Automobiles, compania realizată în urma unirii Fiat Group - Chrysler Group, şi-a prezentat noul logo

Finalizarea procesului de achiziţie a grupului Chrysler a format o nouă companie, numită Fiat Chrysler Automobiles. Sediul companiei este în Olanda, în timp ce acţiunile sale vor fi listate la bursele de la New York şi de la Milano.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Feature

Oameni cu vocaţie: Sergio Marchionne, magicianul care a construit mariajul Fiat-Chrysler

S-a născut în Italia, dar a ajuns să studieze în Canada. Sergio Marchionne este artizanul primului pod peste Atlantic, un pod care leagă Fiat de Chrysler, Europa de Statele Unite, relaxarea de profesionalism.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Industrie

Serghio Marchionne: "Lancia va rămâne doar cu Ypsilon şi se va vinde numai în Italia"

Sergio Marchionne a anunţat că marca Lancia va fi oferită exclusiv pe piaţa din Italia şi va avea un sigur model - Ypsilon. Data de la care va fi aplicată schimbarea nu a fost precizată.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Modele noi

Sergio Marchionne va prezenta în 2014 un nou plan de relansare a mărcii Alfa Romeo

La zece ani de la preluarea conducerii Grupului Fiat, Sergio Marchionne va prezenta cel de-al patrulea plan de relansare a mărcii Alfa Romeo. Acesta se va baza pe o nouă arhitectură, aflată în lucru la centrul Maserati din Modena.
Marti, 30 Iulie 2013 | Industrie

Chrysler a înregistrat o creştere cu 16% a profitului în al doilea trimestru

Chrysler raportează o creştere a profitului net cu 16% pentru al doilea trimestru al anului în curs. Asta înseamnă 507 milioane de dolari încasaţi de constructorul american.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Economic

Sergio Marchionne vrea să mute sediul Alianței Fiat-Chrysler în Olanda

Sergio Marchionne vrea o fuziune între Fiat și Chrysler. Noua entitate va fi listată pe bursa de la New York și va avea sediul central în Olanda.
Joi, 23 Mai 2013 | Industrie

Italia: Guvernul pune presiune pe Marchionne pentru a nu externaliza producţia

Ministrul Industriei din Italia a anunţat public intenţia de a discuta cu Sergio Marchionne despre viitorul concernului Fiat în Italia, în încercarea de a evita mutarea Fiat în alt stat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Şeful Alfa Romeo: "Sunt convins că putem tripla vânzările în următorii trei ani"

Şeful Alfa Romeo, Louis-Carl Vignon, este convins că poate atinge şi chiar depăşi aşteptările de vânzări setate de Sergio Marchionne.
Sambata, 30 Martie 2013 | Industrie

Audi va cumpăra marca Alfa Romeo?

Zvonurile privind o iminentă vânzare a mărcii Alfa Romeo către germanii de la Audi au apărut din nou. Se pare că negocierile dintre Sergio Marchionne și Rupert Stadler continuă, dar ambele părți neagă deocamdată acest lucru.
Miercuri, 13 Martie 2013 | General

Sergio Marchionne vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8

CEO-ul Chrysler, Sergio Marchionne a anunţat că va vinde la licitaţie propriul Dodge Challenger SRT8. Banii rezultaţi în urma licitaţiei vor fi oferiţi unei fundaţii caritabile din Detroit.
Marti, 05 Februarie 2013 | Industrie

Şeful Fiat: "Ne gândim la o marcă rivală cu Dacia"

Sergio Marchionne, şeful Fiat, a anunţat că analizează posibilitatea dezvoltării unei mărci low-cost care să rivalizeze Dacia. Unele voci spun că italienii ar putea să relanseze marca Innocenti.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Alfa Romeo va dezvolta motoare alături de Ferrari"

Sergio Marchionne, şeful Grupului Fiat, a anunţat că inginerii Alfa Romeo vor fi sprijiniţi de Ferrari la dezvoltarea noilor motorizări.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Chrysler Group anunţă 10 lansări de modele noi şi facelift-uri în următorii trei ani

Grupul Chrysler a prezentat calendarul cu lansări pentru următorii trei ani. Remarcăm trei modele noi care vor debuta în gama Fiat în 2013, alături de şapte facelift-uri pentru Chrysler şi Dodge.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | Economic

Maserati vrea să vândă de trei ori mai multe Quattroporte anul viitor

Maerati a vândut în primele nouă luni ale anului 4700 de unităţi Quattroporte. Anul viitor însă, italienii au un obiectiv ambiţios: vor să livreze 13.000 de copii ale modelului de lux.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Industrie

Sergio Marchionne a fost reales preşedintele Asociaţiei Europene a Producătorilor de Automobile

Şeful Fiat-Chrysler a primit un nou mandat în fruntea celei mai importante asociaţii europene auto. Marchionne a fost reales în ciuda unor dispute pe care le-a avut cu Volkswagen AG în cursul acestui an.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Ford, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Peugeot, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru