Sergio Marchionne

Miercuri, 04 Martie 2015 | Modele noi

Fiat 124 a fost confirmat oficial drept numele variantei italiene a lui Mazda MX-5

Sergio Marchionne a confirmat la Salonul Auto de la Geneva faptul că marca Fiat va comercializa varianta italiană a lui Mazda MX-5 sub numele de 124.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Industrie

Fiul fondatorului Ferrari: "Nu se pune problema să ne vindem acțiunile"

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, a declarat recent că nu are intenția să vândă acțiunile deținute de familia sa în lumina listării la bursă a companiei din Maranello.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Rivalul Alfa Romeo al lui BMW Seria 3 se va lansa în 24 iunie. Numele Giulia „merită să fie reluat”

Alfa Romeo a anunțat că va lansa noul său sedan de clasă medie, rival al lui BMW Seria 3, în data de 24 ianuarie. Oficialii brandului italian au vehiculat din nou numele Giulia.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Formula 1

Ferrari consideră că posibilitatea de a dezvolta motoarele în timpul sezonului este o victorie

Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari, consideră că permisiunea de a dezvolta motoarele în timpul sezonului reprezintă o victorie pentru echipă.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

Arrivabene, numit şef la Ferrari datorită relaţiei cu Ecclestone şi a influenţei sale politice

Maurizio Arrivabene a fost numit şef al Scuderiei Ferrari în locul lui Marco Mattiacci datorită legăturilor pe care le are cu Bernie Ecclestone şi a posibilităţii de a influenţa aspectele politice ale Formulei 1.
Miercuri, 29 Octombrie 2014 | Economic

Sergio Marchionne demarează planul său de monetizare: Ferrari va fi listat la bursă în 2015

Sergio marchionne a decis să listeze la bursă 10% din acţiunile Ferrari. Deşi brandul italian a devenit independent, el va fi folosit pentru a aduce bani în vistieria Alianţei Fiat-Chrysler.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne a cumpărat acţiuni Fiat Chrysler Automobiles în valoare de 2.6 milioane de euro

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, a cumpărat 335.745 de acţiuni ale companiei pe care o conduce. Mişcarea este văzută de analiştii din industrie ca un gest de încredere în viitorul FCA.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Nu avem nimic de pierdut, trebuie să riscăm"

Sergio Marchionne, şeful Ferrari, consideră că echipa de Formula 1 trebuie să-şi asume riscuri pentru a reveni în lupta pentru titlurile mondiale, întrucât nu mai are nimic de pierdut.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "O fuziune ar putea crea un nou producător auto care să fie numărul unu mondial"

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, consideră că unii producători ar putea fuziona pentru a detrona Toyota în clasamentul mondial al producătorilor de automobile.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne, şeful concernului FCA, s-ar putea retrage de la conducere în 2018

Sergio Marchionne ar putea părăsi conducerea concernului FCA în 2018, spun cei de la Bloomberg. Directorul consorţiului italo-american a făcut o remarcă într-un interviu în care se referea la intenţia sa de a se pensiona după ce duce la capăt planul strategic pe cinci ani al grupului.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Industrie

Ferrari nu va produce modele cu patru portiere sau SUV-uri

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Luca di Montezemolo a ţinut o ultimă conferinţă de presă în calitate de preşedinte al mărcii Ferrari. Printre altele, Montezemolo a declarat că Ferrari nu va construi modele SUV sau cu patru portiere.
Marti, 23 Septembrie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Luca Cordero di Montezemolo, regele neîncoronat al maşinilor italiene

Montezemolo este un nume cunoscut de orice pasionat de automobile. Este omul al cărui destin a fost legat de Ferrari încă de pe vremea lui Il Commendatore Enzo. Încercăm astăzi să creionăm un portret al omului care a părăsit Ferrari după 23 de ani de şefie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Septembrie 2014 | Industrie

Ferrari ar putea mări producţia la 10.000 unităţi anual după plecarea lui Montezemolo

Sergio Marchine vrea să crească producţia de modele Ferrari până la 10.000 de unităţi pe an după plecarea actualului preşedinte Luca di Montezemolo.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Formula 1

Marchionne: "Vom face totul pentru ca Ferrari să câştige din nou"

Sergio Marchionne, care va prelua funcţia de preşedinte al Ferrari după demisia lui Luca di Montezemolo, susţine că va depune toate eforturile necesare pentru ca Scuderia să câştige din nou în Formula 1 şi anunţă păstrarea lui Marco Mattiacci în funcţia de şef al echipei.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Industrie

Luca di Montezemolo a părăsit Ferrari, dar trasează viitorul companiei: fără SUV-uri şi un singur Ferrari american

Luca di Montezemolo şi-a anunţat retragerea din fruntea Ferrari. Omul care a stat alături de Enzo Ferrari şi care a salvat compania de la faliment se desparte de fotoliul de preşedinte după o activitate de 23 de ani, descrişi ca fiind „de neuitat”.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Industrie

Divorţul dintre Sergio Marchionne şi Luca di Montezemolo este iminent. Soarta Ferrari în derivă

Luca di Montezemolo şi-a dorit mereu ca Ferrari să fie un brand autonom, dedicat exclusivităţii. În schimb, Sergio Marchionne îşi doreşte ca Ferrari să fie integrat complet în conglomeratul Fiat-Chrysler. Diferenţele de opinie apropie un divorţ între cei doi lideri şi un nou destin pentru Ferrari.
Joi, 31 Iulie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la alianţe, dar nu vrem să vindem Alfa Romeo"

Şeful concernului FCA, Sergio Marchionne, a venit cu un răspuns oficial referitor la zvonurile recente legate de o potenţială fuziune între Fiat şi alţi producători din Europa, printre care au fost vehiculate concernele Volkswagen şi PSA Peugeot-Citroen.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Ford, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Peugeot, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru