Sergio Marchionne

Marti, 08 Noiembrie 2016 | Industrie

Mazilirea lui Montezemolo a dat roade: Sergio Marchionne anunță că Ferrari va depăși pragul de 10.000 de mașini produse pe an

Ferrari va miza pe tehnologia hibridă pentru a se supune noilor norme de poluare și pentru a putea să depășească pragul de 10.000 de unități vândute anual.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Mazilirea lui Montezemolo nu a fost zadarnică: Ferrari va avea vânzări record în 2016

Plecare lui Montezemolo din fruntea Ferrari s-a datorat dorinței sale de a păstra brandul italian drept unul exclusivist, cu o producție anuală limitată. Acum însă, Ferrari anunță vânzări record în 2016.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini autonome

La adăpostul parteneriatului cu Google, Sergio Marchionne devine încrezător: ”Veți vedea mașini autonome în maxim cinci ani”

La scurt timp după semnarea unui parteneriat cu Google, Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, se arată încrezător în viitorul mașinilor autonome.
Marti, 10 Mai 2016 | Modele noi

La vremuri noi, motoare noi: Fiat pregătște un motor de 2.0 litri și 300 de cai putere, care va debuta pe Jeep Wrangler

Fiat și Chrysler vor investi 75 de milioane de euro pentru a da naștere unui nou motor de 2.0 litri, cu patru cilindri. Unitatea va fi folosită pentru prima dată de noua generație Jeep Wrangler.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Cel mai puternic model din istoria Ferrari va renunța la acoperiș: LaFerrari Spider a fost confirmat oficial

Sergio Marchionne, recent încoronatul CEO al Scuderiei italiene, a anunțat că gama Scuderei se va lărgi în scurt timp cu un nou model: decapotabilul LaFerrari Spider.
Marti, 19 Aprilie 2016 | Industrie

Chiar atât de uşor se face un Tesla Model 3? Marchionne: "Dacă va fi profitabil, îl copiez şi lansez un rival în 12 luni"

Fiat este pregătită să lanseze un rival pentru Tesla Model 3 dacă noul model electric al americanilor va fi profitabil la preţul de comercializare. "Copiez formula, adaug fler italian şi îl lansez în 12 luni", promite Sergio Marchionne.
Joi, 04 Februarie 2016 | Modele noi

Face Ferrari un SUV? Doar dacă cineva îl împușcă pe Marchionne

Șeful Alianței Fiat-Chrysler și președintele executiv Ferrari nici nu vrea să audă de un SUV cu logo-ul Căluțului Cabrat. Sergio Marchionne a declarat că va aexista un SUV Ferrari doar dacă îl împușcă cineva.
Joi, 28 Ianuarie 2016 | Industrie

Sergio Marchionne își toarnă cenușă în cap: ”Chrysler 200 n-a avut succes pentru că am copiat designul lui Hyundai Sonata”

Sergio Marchionne, șeful Grupului Fiat-Chrysler, a recunoscut că designeri lui Chrysler 200 au copiat linia plafonului de la Hyundai Sonata. Asta a adus eșecul modelului american, care va fi scos și din producție.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Modele noi

Niciodată să nu spui ”niciodată”: Audi a reușit să cumpere numele viitoarelor SUV-uri Q2 și Q4 de la Fiat

Audi a anunțat că viitoarea sa gamă de SUV-uri va fi completă. Germanii au reușit să preia drepturile de utlizare a indicativelor Q2 și Q4, destinate unor viitoare SUV-uri, de la Fiat.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Industrie

Ferrari pierde din exclusivitate: vom vedea mai multe supercaruri pe stradă

Cunoscut ca unul dintre brandurile pentru ale cărui modele trebuia să aștepți mai bine de un an de zile, Ferrari a decis să mărească producția anuală, chiar dacă această măsură ar putea afecta exclusivitatea.
Luni, 20 Iulie 2015 | Economic

Grupul Fiat-Chrysler vrea să vândă Magneti Marelli pentru trei miliarde de euro

Fiat-Chrysler vrea să vândă compania Magneti-Marelli pentru suma de trei miliarde de euro. Banii vor fi folosiți pentru a achita datoriile grupului și pentru a investi în dezvoltare.
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne a renunțat la propunerea unei fuziuni cu General Motors

Potrivit unei surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne a renunțat la ideea unei fuziuni cu General Motors, titrează New York Times.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Iunie 2015 | Industrie

Planurile lui Sergio Marchionne pentru o alianță cu General Motors scârțâie, dar există și o soluție de avarie: Peugeot-Citroen

Sergio Marchionne își dorește o alianță cu un alt gigant din industria auto pentru a reduce costurile de producție ale modelelor sale. General Motors nu se arată interesați de o înțelgere cu italienii, însă există și un plan de rezervă.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn: "Alianța Renault-Nissan nu își caută noi parteneri"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, a declarat că sinergiile grupului și colaborările actuale sunt suficiente pentru a asigura succesul alianței în viitor, nefiind nevoie de un partener suplimentar.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne confirmă relansarea lui Ferrari Dino

Sergio Marchionne a anunțat că Ferrari va relansa numele Dino pe un model nou. Spre deosebire de strămoșul său, noul Dino nu va fi deloc un model accesibil și nu va introduce o nouă gamă.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Marti, 14 Aprilie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne ar putea pregăti o fuziune importantă până în 2020

Surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles anunţă că Sergio Marchionne pregăteşte o nouă fuziune sau achiziţie importantă până în 2020, titrează Automotive News.
Joi, 09 Aprilie 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne confirmă viitorul Alfa Romeo: motoare fabricate în Italia şi un V6 derivat din portofoliul Ferrari

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunţat reutilarea fabricii Termoli din Italia pentru producţia a 200.000 de motoare Alfa Romeo pe an.
Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne: "M-am gândit la o alianţă, dar nu cu Volkswagen"

Sergio Marchionne a recunoscut în cadrul unui interviu acordat la Geneva că a luat în considerare o alianţă cu un alt producător, dar că acesta nu este Volkswagen.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Ford, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Peugeot, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru