Sergio Marchionne

Miercuri, 25 Iulie 2018 | General

Doliu în industria auto: Sergio Marchionne a încetat din viață la 66 de ani

Sergio Marchionne, fostul CEO al Alianței Fiat-Chrysler, a încetat din viață la 66 de ani în urma unor complicații apărute după o operație suferită recent la umăr.
Marti, 24 Iulie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler mai pierde un om important: un apropiat al lui Sergio Marchionne, Alfredo Altavilla a renunțat la conducerea operațiunilor din Europa

Șeful Fiat-Chrysler pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), Alfredo Altavilla, a renunțat la funcție, la scurt timp după ce Sergio Marchionne a fost înlocuit la șefia grupului, din cauza unor probleme grave de sănătate. Altavilla este un apropiat al lui Marchionne, iar poziția sa va fi ocupată temporar de Mike Manley, noul CEO Fiat-Chrysler.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Marchionne, internat în spital în stare gravă după o operație la umăr: italianul, înlocuit din funcția de CEO al Fiat-Chrysler de șeful Jeep

Mike Manley este noul CEO al Alianței Fiat-Chrysler și îl înlocuiește pe Sergio Marchionne, despre care se vehiculează că este în comă în urma unor complicații apărute după o operație la umăr.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Ferrari nu va lansa modele 100% electrice până în 2022: primul hibrid al italienilor va fi dezvăluit anul viitor

Ferrari nu va lansa niciun model 100% electric până în 2022, potrivit declarațiilor făcute de șeful Sergio Marchionne. În schimb, constructorul din Maranello va prezenta anul viitor primul său model hibrid de serie.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler vorbește despre apusul unei ere: “Trebuie să ne reducem substanțial dependența de diesel”

Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat-Chrysler (FCA), estimează că vânzările motoarelor diesel vor scădea pe toate piețele auto și, de aceea, constructorii trebuie să își reducă dependența față de aceste motoare.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Surse din companie: “Grupul Fiat-Chrysler vrea să renunțe la motoarele diesel până în 2022”

Grupul Fiat-Chrysler Automobiles plănuiește să renunțe la motoarele diesel pentru toate brandurile sale, pânâ în 2022, potrivit unor surse din companie care au fost citate de Financial Times.
Joi, 22 Februarie 2018 | Industrie

Bonus de 48 de milioane de dolari pentru Sergio Marchionne: șeful Fiat-Chrysler va fi răsplătit pentru performanța din ultimii ani

Șeful grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, va fi răsplătit cu bonusuri în valoare de aproape 50 de milioane de dolari pentru performanțele pe care le-a obținut în ultimii ani.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Se caută succesor pentru Marchionne: noul șef de la Fiat-Chrysler va fi un membru din conducerea grupului

Grupul Fiat-Chrysler se pregătește pentru înlocuirea lui Sergio Marchionne, care se va retrage în vara acestui an, urmând ca poziția de șef să fie preluată de un membru din conducere.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Alfa Romeo mai are de așteptat până să ajungă la profit: “Pierderile sunt tot mai mici, dar avem nevoie de volume mai mari”

Alfa Romeo nu va avea profit în acest an, după cum a anunțat Sergio Marchionne, șeful grupului Fiat-Chrysler, cu toate că pierderile constructorului s-au micșorat în ultima perioadă.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Modele noi

Primul SUV Ferrari, confirmat pentru 2019: șeful companiei promite cel mai rapid model din segment

Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat că primul SUV din gama Ferrari va fi gata până la sfârșitul anului 2019 sau, cel mai târziu, începutul anului 2020.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Economic

Vânzările Jeep au fost sub așteptări în 2017: ținta pentru acest an este de 2 milioane de unități la nivel global

Vânzările globale ale celor de la Jeep au înregistrat o scădere ușoară în 2017, iar rezultatul sub așteptări pune în pericol ținta constructorului care vrea să livreze 2 milioane de unități în acest an.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Ferrari: “Vom construi cel mai rapid supercar electric de pe piață”

Ferrari va construi cel mai rapid supercar electric de pe piață și va depăși Tesla pe acest segment. Așa sună promisiunea lui Sergio Marchionne, CEO Ferrari și al grupului Fiat-Chrysler.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler rămâne ferm pe poziții: “Jeep nu va fi vândut chinezilor și nimănui"

Șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat răspicat că brandul Jeep nu va fi vândut sub nicio formă, pe fondul speculațiilor că FCA ar dori să cedeze compania către chinezii de la GAC.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler mizează pe succesul Jeep: grupul speră la o dublare a profitului în 5 ani

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră că își va dubla profitul în următorii 5 ani, având în vedere potențialul brandului Jeep, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Industrie

Marchionne este greu de impresionat: “Mașinile electrice nu sunt viabile, nu ai cum să faci profit!”

Șeful grupului Fiat-Chrysler (FCA), Sergio Marchionne, susține că nu există un model economic viabil pentru producția mașinilor electrice astfel încăt să fie obținut profit.
Joi, 03 August 2017 | Motorsport

Toți banii pe Formula E, dar nu alături de Ferrari: CEO-ul Fiat-Chrysler nu exclude un posibil debut în competiția cu monoposturi electrice

Sergio Marchionne, CEO-ul Fiat-Chrysler, spune că este posibil să se implice în Formula E. Constructorul Ferrari este scos din cărți.
Joi, 16 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen și Fiat-Chrysler se joacă de-a șoarecele și pisica. Marchionne: ”Dacă șeful VW vrea să vină la discuții, știe unde locuiesc”

Șeful FCA Fiat-Chrysler și cel al Grupului Volkswagen se întrec în declarații și se invită reciproc la discuții. Se pregătește o nouă alianță auto în Europa?
Marti, 14 Martie 2017 | General

Președintele Ferrari: ”Oamenii își cumpără un Lamborghini pentru că trebuie să aștepte prea mult după un Ferrari”

Sergio Marchionne, președintele Grupului Fiat Chrysler și al brandului Ferrari consideră că producția actuală este în continuare insuficientă pentru a satisface cererea. Motiv pentru care o parte din clienți cumpără Lamborghini.
Joi, 09 Martie 2017 | Industrie

După mariajul PSA-Opel, Sergio Marchionne, șeful Fiat-Chrysler, curtează Grupul Volkswagen. Germanii răspund simplu: ”Avem alte probleme în acest moment”

Sergio Marchionne, președintele Grupului Fiat-Chrysler, susține că mariajul dintre francezii de la PSA și Opel ar trebui să îngrijoreze Volkswagen, sugerând un posibil parteneriat. Germanii răspund într-un mod cât se poate de tranșant.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Ferrari s-a resemnat cu eşecul din acest sezon: "Sperăm să fim din nou competitivi în 2017"

Ferrari se gândeşte deja la sezonul următor fără să-şi impună însă obiective concrete. Preşedintele Sergio Marchionne se limitează să spună că speră ca Scuderia să fie din nou competitivă în 2017.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Ford, Nissan, Citroen, Opel, Fiat, Peugeot, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru