Skoda Octavia

Vineri, 01 Martie 2013 | Intern

Preţuri Skoda Octavia în România: start de la 14.256 euro

Skoda a anunţat preţurile noii generaţii Octavia pentru piaţa din România. Versiunea de bază, Active, în compania motorului 1.2 TSI de 86 CP, pleacă del a 14.256 euro cu TVA inclus.
Luni, 11 Februarie 2013 | Industrie

Aniversare la Skoda: 15 milioane de automobile produse

Skoda aniversează producţia a 15 milioane de automobile. Vehiculul aniversar este un Octavia de generaţie nouă şi va fi păstrat de membrii conducerii.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Intern

Octavia a adus jumătate din clienţii români pentru Skoda în 2012

Skoda a reuşit să vândă 6303 maşini în România, mulţumită, în mare parte, actualului Octavia. Modelul de segment compact a fost a doua cea mai vândută maşină din România.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Feature

TOP 10: Cele mai importante maşini care vin în România în prima jumătate a anului 2013

2013 se anunţă un an dificil pentru industria auto, dar asta nu înseamnă că nu vom avea parte de lansări de modele noi importante. Iată la ce să ne aşteptăm în prima parte a anului.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | Modele noi

Skoda promite şase modele noi în 2013

Skoda a publicat o imagine care dezvăluie noutăţile sale pentru anul care tocmai a început. Noua generaţie Octavia şi variantele sale de caroserie vor reprezenta capul de afiş al constructorului ceh.
Marti, 11 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Skoda Octavia, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Skoda a prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Octavia pe contul său oficial de Facebook. Modelul a fost dezvelit la muzeul mărcii din Mlada Boleslav.
Sambata, 08 Decembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia 3: imagine teaser cu interiorul noii generaţii

Campania de teasing pentru noua generație a modelului Skoda Octavia continuă. Constructorul ceh a publicat o nouă imagine ce prezintă o mică parte a interiorului.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia, primele imagini fără camuflaj

Noua generaţie a lui Octavia a fost deconspirată în timpul filmării unui spot publicitar. Cehii de la AutoForum au publicat primele imagini clare ale lui Octavia fără camuflaj.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia 3: primele teasere oficiale al noii generaţii

Skoda a prezentat primele teasere oficiale al noii generaţii Octavia. Imaginile surprind stopul stâng şi zona montantului 3 al compactei. Ambele prezintă un nou design.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Fotospion

Skoda Octavia fără camuflaj - primele imagini neoficiale ale noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia se pregăteşte de lansare. Modelul a fost surprins de un fan al mărcii în Santiago de Chile, în timpul filmării unui spot publicitar.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia a fost deconspirată de cehii de la Autoforum. Aceştia au reuşit să obţină o imagine necamuflată a modelului din Mlada Boleslav înainte de prezentarea oficială.
Marti, 24 Iulie 2012 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie Skoda Octavia va fi mai rafinată, dar mai scumpă

Skoda va încerca repoziţionarea modelului Octavia odată cu lansarea noii generaţii. Modelul ceh va fi mai mare, va avea o calitate superioară, va fi mai rafinat şi va avea soluţii de propulsie alternative.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Modele noi

Noul Volkswagen Golf 7 se va lansa la Salonul de la Paris

Volkswagen va scoate asul din mâneca la Salonul Auto de la Paris. Aici, noua generaţie a best-seller-ului Golf îşi va face debutul oficial.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai vândute maşini din lume în 2011

Care au fost preferinţele europenilor în materie de automobile în 2011? Dar în lume? Automarket vă oferă un super material de sinteză care vă arată ce maşini preferă publicului din toate colţurile lumii.
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 | Modele noi

Skoda testează primul său model electric: Octavia Green E Line

Skoda a demarat oficial testele platformei sale electrice, instalate pe Octavia Green E Line. 10 prototipuri vor parcurge 15.000 de kilometri în următoarele 12 luni.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | Modele noi

Skoda: "MissionL nu va da naştere unui rival pentru Dacia Logan"

Preşedintele Skoda a ţinut să precizeze că sedanul compact anticipat de conceptul MissionL nu va rivaliza cu Dacia Logan. El va fi poziţionat între actualele Fabia şi Octavia.
Luni, 05 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Skoda Mission L - conceptul care anunţă un posibil urmaş al vechiului Felicia

Skoda va expune la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul mission L. Creaţia prefigurează lansarea unui viitor model de segment compact, poziţionat între Fabia şi Octavia.
Luni, 22 August 2011 | Intern

Skoda Octavia, cel mai bine vândut model de import în prima jumătate a anului

Skoda Octavia este cel mai bine vândut model de import în România în prima jumătate a anului 2011. Skoda a livrat 2.037 de unităţi Octavia în România în primele şase luni ale anului.
Marti, 16 August 2011 | Tuning

325.3 km/h pentru Skoda Octavia RS la Bonneville

Skoda ne demonstrează că unele îmbunătăţiri tehnice şi aerodinamice pot face minuni: o Octavia RS de 500 de cai a atins o viteză record pe lacul sărat de la Bonneville.

Tag-uri similare

Audi, Dacia, Skoda, vanzari, productie, Seat, Logan, recall, fabrica, Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru