Skoda Octavia

Marti, 05 Aprilie 2016 | General

20 de ani de Octavia: Skoda aniversează cel mai bine vândut model din gamă

Skoda aniversează în 4 aprilie 20 de ani de la lansarea oficială a primei generaţii a modelului Octavia, care până în prezent s-a vândut în 5 milioane de unităţi.
Marti, 29 Martie 2016 | General

Aniversări cu fast pentru Skoda Octavia: 5 milioane de unităţi vândute în istorie, 1 milion pentru a treia generaţie

Skoda Octavia a ajuns la 5 milioane de unităţi vândute în întreaga istorie, în timp ce a treia generaţie lansată în 2013 a ajuns deja la pragul de 1 milion de bucăţi.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Modele noi

Skoda Octavia RS TDI primește tracțiune integrală

Skoda extinde gama actualului Octavia RS TDI prin introducerea unei tracțiuni integrale, disponibilă alături de o cutie DSG cu șase trepte.
Joi, 30 Octombrie 2014 | Modele noi

Skoda Octavia sedan primeşte tracţiune 4x4

Skoda a anunţat că va oferi tracţiune integrală şi pe varianta liftback, cu cinci uşi, a actualului Octavia. Ea va fi alăturată unui motor pe benzină, dar şi altor trei dieseluri extrem de populare şi în România.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Autoipoteze

Skoda Octavia RS ar putea avea şi o versiune de 280 de cai putere

Skoda va celebra 40 de ani de la debutul modelului 130 RS cu o versiune specială şi extrem de limitată a modelului Octavia RS. Potrivit primelor informaţii, modelul va avea 280 de cai putere.
Marti, 11 Martie 2014 | General

PUBLICUL A ALES: Skoda Octavia şi Audi A8 facelift sunt marii câştigători în AUTOVOT 2014

31 de dueluri fascinante, doi câştigători ai celor două mari categorii în AUTOVOT 2014: Skoda Octavia şi noul Audi A8 s-au impus în marile finale şi şi-au câştigat un loc în galeria marilor invingători ai competiţiei care de 8 ani îi acordă publicului puterea de a-şi alege maşinile favorite.
Luni, 03 Martie 2014 | General

Ziua marilor finale în Autovot 2014. Opel Insignia vs. Skoda Octavia la categoria Accesibile; Audi A8 facelift vs. Range Rover Sport la categoria Premium

Autovot 2014, singura competiție de popularitate în care se duelează mașinile lansate în România și în care voturile vin exclusiv din partea publicului, ajunge astăzi la ultima zi, cea a marilor finale. Iar cele mai bune modele își dispută trofeele la categoriile Mașini Accesibile și Mașini Premium.
Marti, 25 Februarie 2014 | Modele noi

Skoda Octavia Laurin & Klement - un nou nivel de echipare de top

Skoda a anunţat că va expune la Salonul de la Geneva o versiune de top a actualului Octavia. Modelul va fi oferit alături de nivelul de echipare Laurin & Klement, extrem de generos.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | General

World Car of The Year 2014: 12 modele se luptă pentru prestigiosul titlu

Juriul care decernează premiul World Car of The Year a anunţat lista modelelor eligibile pentru ediţia 2014 a concursului. Câştigătorii vor fi anunţaţi la Salonul Auto de la New York, pe 17 aprilie.
Luni, 23 Decembrie 2013 | General

TOP 10: Cele mai citite teste Automarket ale anului 2013

Anul 2013 a adus 129 materiale de drivetest pe Automarket.ro. Noi le-am selectat pe primele zece cele mai citite şi le trecem în revistă pentru voi.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Premii auto

Au rămas 7! Acestea sunt maşinile finaliste în European Car of the Year 2014

BMW i3 şi Tesla Model S au reuşit să se califice între cele şapte modele finaliste ale ediţiei 2014 Car of the Year. Celelalte modele cu şanse la victorie sunt Citroen C4 Picasso, Mazda3, Peugeot 308, Skoda Octavia şi Mercedes-Benz S-Klasse.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Modele noi

Skoda Octavia RS, imagini şi informaţii oficiale

Skoda a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noii generaţii Octavia RS. Modelul de performanţă dezvoltă 220 CP, este cu 19% mai eficient decât predecesorul său şi este cel mai rapid Octavia RS de până acum.
Joi, 21 Martie 2013 | Modele noi

Skoda Octavia RS - primul teaser care anunţă debutul modelului sportiv

Skoda pregăteşte terenul pentru lansarea unui model extrem de important în gama Octavia. Este vorba despre versiunea sportivă RS, ce ar urma să debuteze în luna iulie a acestui an, la Festivalul de la Goodwood.
Vineri, 08 Martie 2013 | GENEVA 2013

Interviu cu Jozef Kaban, designerul-şef Skoda: "Vom aduce noutăţi în segmentul SUV"

Jozef Kaban, responsabilul designului tuturor modelelor Skoda actuale, ne-a acordat un interviu exclusiv la Salonul Auto de la Geneva. Acesta ne-a vorbit despre modelele viitoare şi despre tendinţele din industrie.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

EuroNCAP: 5 stele pentru noile Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 şi Renault Zoe

Ultimele rezultatele publicate de EuroNCAP au avut în vedere testele realizate cu patru modele interesante care au apărut sau vor apărea pe piaţa noastră în acest an. Toate au reuşit să adune cinci stele.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Skoda Octavia, debut strălucitor la Geneva

Ne-am reîntâlnit cu noua generaţie a lui Skoda Octavia la Salonul Auto de la Geneva. Modelul ceh ne aştepta în standul mărcii alături de fratele său Combi, proaspăt lansat.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Skoda Octavia Combi, premiera mondială a cehilor

În standul Skoda de la Palexpo tronează noul Octavia Combi, expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA 2013: Standul Skoda, axat pe Octavia şi versiunile sale

Skoda a venit la Salonul Auto cu cel mai bine vândut model din gama sa, Octavia, disponibil în trei "arome": Berlină, Combi şi Combi 4x4. Automarket a urmărit lansarea plină de fast a compactei ceheşti.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

Skoda Octavia Combi: toate detaliile versiunii break a lui Octavia

Familiile care au nevoie de spaţiu în clasa compactă se pot baza începând cu acest an pe versiunea break a noii generaţii Octavia. Aceasta oferă spaţiu berechet, confort ridicat şi o serie de elemente tehnologice noi pentru Skoda.

Tag-uri similare

Audi, Dacia, Skoda, vanzari, productie, Seat, Logan, recall, fabrica, Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru