Skoda Octavia

Joi, 31 Ianuarie 2019 | Intern

Top 10 cele mai vândute modele în România în 2018: Logan este lider, Duster și Sandero pe podium, iar Octavia rămâne cea mai vândută mașină de import

Dacia Logan este lider detașat în topul celor mai vândute modele în România în 2018, în timp ce Duster și Sandero au completat podiumul. Skoda Octavia a rămas cea mai vândută mașină de import după o luptă echilibrată cu Renault Clio.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

Skoda în 2018: cehii au livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4%. Peste un sfert dintre acestea au ajuns în China

Anul 2018 a fost cel mai bun din istoria Skoda. La nivel global, constructorul ceh a livrat peste 1.25 de milioane de mașini, în creștere cu 4.4% față de 2017. Octavia rămâne cel mai popular model Skoda și în anul care tocmai s-a încheiat, dar SUV-ul Kodiaq a jucat un rol important în gamă.
Luni, 07 Ianuarie 2019 | Modele noi

Skoda Octavia nu va renunța la motoarele mici: "Noua generație va reprezenta o alegere inteligentă"

Skoda a confirmat că noua generație Octavia va utiliza în continuare motorul pe benzină de 1.0 litri și 115 cai putere, întrucât modelul va reprezenta o "alegere inteligentă" pentru "oameni normali".
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Skoda a atins deja pragul de un milion de vehicule produse în 2018: cehii se îndreaptă către un nou record

Un exemplar Skoda Fabia vopsit în culoarea Moon White este mașina cu numărul 1.000.000 produsă de constructorul ceh în acest an. Este pentru prima dată când această bornă a fost atinsă într-un interval atât de scurt.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | Modele noi

Skoda Octavia RS ar putea avea o versiune plug-in hibrid: "Conduci în regim electric până la muncă și în ritm sportiv în weekend"

Skoda analizează posibilitatea de a lansa o versiune plug-in hybrid pentru Octavia RS cu același sistem ce va debuta pe Superb în 2019.
Vineri, 03 August 2018 | Modele noi

Skoda Octavia ar putea primi o versiune plug-in hybrid: "Noua generație va fi o operă de artă"

Noua generație Skoda Octavia ar putea avea inclusiv o versiune plug-in hybrid, pe lângă un nou motor diesel de 1.5 litri.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre noua generație Skoda Octavia: cehii ar putea renunța la controversatele blocuri optice angulare duble

Noua generație Skoda Octavia ar putea renunța la blocurile optice angulare duble introduse cu ocazia ultimului facelift în favoarea unui design tradițional.
Marti, 29 Mai 2018 | Economic

Topul celor mai vândute modele în fiecare țară europeană: Skoda Octavia și Volkswagen Golf, cele mai populare

Skoda Octavia a fost cel mai bine vândut model în primele 4 luni ale anului în 6 țări europene, în timp ce Volkswagen Golf a reușit această performanță în 5 țări. În rest, europenii au preferat în special modele subcompacte.
Joi, 22 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noutăți în gama Skoda: Superb are un nou motor TSI de 272 CP, iar Octavia RS primește pachetul Challenge Plus

Skoda va introduce un pachet Challenge Plus pentru Octavia RS, în timp ce Superb va primi un nou motor TSI de 2.0 litri și 272 de cai putere. Ceasurile de bord digitale vor ajunge și pe Octavia, Superb și Kodiaq.
Luni, 12 Februarie 2018 | Tehnologie

Skoda Octavia va primi ceasuri de bord digitale: opțiunea este împrumutată de la Karoq și costă circa 350 de euro

Skoda Octavia poate fi achiziționată în Cehia cu ceasuri de bord digitale pentru circa 350 de euro, potrivit datelor disponibile în configuratorul mărcii. Un anunț oficial pe marginea acestui subiect este așteptat în martie.
Luni, 14 August 2017 | Masini electrice si hibride

Skoda și modelele electrice: cehii plănuiesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv

Skoda începe ofensiva eco cu un Superb plug-in hybrid și o versiune electrică pentru Citigo. Începând cu 2020, cehii pregătesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv, toate electrice.
Miercuri, 03 Mai 2017 | Industrie

O nouă aniversare pentru Skoda: cehii au produs 1.5 milioane de unități ale celei de-a treia generații Octavia

A treia generație Skoda Octavia a atins deja pragul de 1.5 milioane de unități produse, iar cel mai bine vândut model al constructorului a depășit deja 5 milioane de unități scoase de pe banda de producție de la lansarea din 1996.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Februarie 2017 | General

Momentul adevărului: controversatul Skoda Octavia facelift a intrat în producție

Skoda Octavia facelift a intrat în producție la fabrica de la Mlada Moleslav după numeroasele controverse apărute cu privire la designul acestuia.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | Modele noi

Tot ce trebuie să știi despre noua Skoda Octavia facelift și versiunile sale

Skoda a detaliat toate modificările aduse noii Octavia facelift. Modelul a fost expus alături de toate variantele sale în cadrul unui eveniment desfășurat la Viena.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Modele noi

Skoda Octavia RS facelift: versiunea de performanţă are acum 230 de cai putere, cu 10 cai putere în plus

Skoda Octavia RS facelift a primit câteva modificări de design în partea din spate, iar motorul TSI de 2.0 litri generează 230 CP, cu 10 CP mai mult decât până acum.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | Modele noi

UPDATE FOTO + VIDEO: Imagini noi cu Skoda Octavia facelift, cea mai vândută mașină străină în România

Skoda Octavia beneficiază acum de blocuri optice duble LED, o bară de protecţie redesenată şi un ecran de 9.2 inch la interior, iar opţional poţi alege un pachet de siguranţă asemănător cu cel de pe Superb.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Economic

Octavia, cea mai prețioasă piatră dintre bijuteriile coroanei Skoda: 20 de ani de la debut și cinci milioane de mașini vândute

Skoda sărbătorește 20 de ani de la debutul primei generații Octavia. Se întâmpla în data de 3 septembrie 1996. De atunci până în prezent, cehii au produs cinci milioane de mașini.
Sambata, 27 August 2016 | Modele noi

După lansarea lui Kodiaq, Skoda revine la modelul său de suflet: faceliftul lui Octavia se lansează în 2017

După lansarea SUV-ului Kodiaq, Skoda pregătește un facelift și pentru Octavia. Acesta ar urma să-i aducă sedanului o față asemănătoare cu cea a lui Kodiaq și mai multă tehnologie.
Vineri, 13 Mai 2016 | Intern

Skoda Octavia are un nou motor în România: 1.0 TSI de 115 cai putere înlocuiește 1.2 TSI și costă 16.000 de euro

Skoda a introdus în gama modelului Octavia un motor nou, de numai un litru. Agregatul 1.0 TSI are 115 cai putere și înlocuiește vechiul motor de 1.2 TSI.Prețurile pornesc de la 16.000 de euro.

Tag-uri similare

Audi, Dacia, Skoda, vanzari, productie, Seat, Logan, recall, fabrica, Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru