Skoda Octavia

Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Livrări Skoda în luna noiembrie: 109.000 de unități, în scădere cu 1%

Skoda a livrat în luna noiembrie 109.000 de mașini noi la nivel global, în scădere cu 1% raportat la aceeași perioadă din 2018. Octavia rămâne cel mai iubit model din gamă, iar SUV-urile Kodiaq și Karoq adună din ce în ce mai mulți fani.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Industrie

Skoda a început producția noii generații Octavia: cehii realizează 1.150 de unități pe zi la uzina de la Mlada Boleslav

Skoda a început în această săptămână producția noii generații Octavia la uzina de la Mlada Boleslav cu o cadență de 1.150 de unități pe zi.
Vineri, 15 Noiembrie 2019 | Feature

Am asistat la debutul noii Skoda Octavia. 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre modelul ceh

Skoda ne-a invitat la Praga pentru a lua parte la debutul mondial al noii generații Octavia, una dintre cele mai iubite mașini noi și în România. Am adunat pentru voi informații esențiale despre modelul ceh.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Economic

Livrări în creștere pentru Skoda în luna octombrie: Octavia rămâne cel mai popular model din gama cehilor

Skoda a livrat în luna octombrie peste 105.000 de mașini, în creștere cu aproape 6% față de perioada similară a anului trecut. În primele zece luni ale anului, cehii au livrat peste un milion de mașini la nivel global.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Skoda Octavia se prezintă: interior modern și versiuni plug-in hybrid de până la 245 CP cu autonomie electrică de 55 kilometri

Skoda a publicat imagini și detalii tehnice ale noii generații Octavia. Modelul-simbol al mărcii a crescut în dimensiuni, are un interior modern și primește două versiuni plug-in hybrid de până la 245 de cai putere cu autonomie electrică de 55 de kilometri.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu interiorul noii generații Skoda Octavia: modelul cehilor va avea, în premieră, un volan cu două spițe

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu interiorul noii generații Octavia. Modelul cehilor va beneficia, în premieră, de un volan cu două spițe. Prezentarea va avea loc în 11 noiembrie.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitoarea generație Skoda Octavia: modelul producătorului ceh va fi prezentat în 11 noiembrie

Skoda a publicat primul teaser video cu noua generație Octavia. Modelul producătorului din Mlada Boleslav va avea dimensiuni mai mari comparativ cu actuala generație, tehnologii moderne la interior și versiuni plug-in hybrid.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Poze și informații oficiale referitoare la noua generație Skoda Octavia: dimensiuni mai mari, interior modern și versiuni plug-in hybrid

Skoda a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu viitoarea generație Octavia. Totodată, cehii vin cu o mulțime de informații referitoare la noul model. Skoda Octavia are dimensiuni mai generoase, un interior mult mai modern și două variante plug-in hybrid cu puteri de până la 245 CP.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Modele noi

O imagine cu noua generație Skoda Octavia, publicată accidental în configuratorul mărcii: prezentarea oficială va avea loc în 11 noiembrie

O imagine cu noua generație Skoda Octavia a fost publicată accidental în configuratorul online al mărcii, chiar dacă prezentarea oficială va avea loc abia în 11 noiembrie.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu viitoarea generație Skoda Octavia: prezentarea noului model va avea loc în 11 noiembrie

Skoda a publicat primele schițe cu viitoarea generație Octavia. Modelul va primi o serie de modificări estetice, îmbunătățiri la interior și, conform zvonurilor, și o versiune plug-in hybrid.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Modele noi

Informații despre noua generație Skoda Octavia: prezentare programată în 11 noiembrie și o posibilă versiune plug-in hybrid

Noua generație Skoda Octavia va fi prezentată în 11 noiembrie în Praga, conform unor surse apropiate companiei din Mlada Boleslav. Modelul producătorului ceh ar putea primi și o versiune plug-in hybrid preluată din gama viitorului Volkswagen Golf.
Vineri, 16 August 2019 | Industrie

Livrările Skoda au crescut în luna iulie cu 3.1%: SUV-ul Kodiaq ajunge în topul preferințelor clienților mărcii

Skoda a livrat peste 102.000 de unități în luna iulie, în creștere cu 3.1% față de perioada similară din 2018. Cu toate acestea, pe piața din China, cehii obțin rezultate în scădere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Mai 2019 | Economic

Livrările Skoda au scăzut în luna aprilie cu peste 10%: SUV-ul Karoq, singurul model din gama cehilor cu livrări în creștere

Skoda a încheiat luna aprilie cu o scădere de 10.5% în dreptul livrărilor. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată pe piața din China (-40.8%). Singurul model cu livrări în creștere a fost SUV-ul Karoq (+19.8%).
Marti, 23 Aprilie 2019 | Tuning

ABT propune un pachet de performanță pentru Skoda Octavia Combi RS: 290 CP și 410 Nm pentru break-ul din Cehia

Tunerul ABT Sportsline oferă un pachet de performanță pentru break-ul Skoda Octavia RS. Kit-ul poate fi instalat atât pe versiunea diesel, cât și pe varianta echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri.
Marti, 26 Martie 2019 | Economic

Skoda Octavia suflă în ceafa lui Volkswagen Golf: modelul din Cehia a fost cea mai vândută mașină în patru țări europene în 2018

Skoda Octavia a fost anul trecut cea mai vândută mașina în Cehia, Polonia, Elveția și Estonia, în timp ce Volkswagen Golf și-a adjudecat acest titlu în 5 țări.
Marti, 26 Martie 2019 | Modele noi

Skoda lansează un pachet special pentru Octavia: Dynamic+ promite elemente de caroserie inspirate de cele ale versiunii de performanță RS

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la pachetul Dynamic+ dedicat modelului Octavia. Cehii au pregătit mici modificări la nivelul caroseriei și îmbunătățiri pentru interior.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Modele noi

Skoda confirmă că noua generație Octavia va fi prezentată în acest an: compacta ar putea primi versiune plug-in hybrid

Noua generație Skoda Octavia va fi prezentată în acest an, cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Modelul ar putea primi și o versiune plug-in hybrid.
Joi, 14 Martie 2019 | Economic

Skoda a livrat aproape 91.000 de mașini în luna februarie: cehii continuă anul în scădere

În luna februarie, Skoda a livrat 90.900 de mașini noi la nivel global, valoare în scădere cu 2.0% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin rezultate din ce în ce mai bune.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Vânzările europene pe segmentul compact, scădere de 9% în 2018: podiumul este format din VW Golf, Skoda Octavia și Ford Focus

Vânzările pe segmentul compact au scăzut anul trecut în Europa. Cu toate că a avut un declin de 8%, Volkswagen Golf a rămas lider în segmentul său, urmat de Skoda Octavia, podiumul fiind completat de Ford Focus.
Vineri, 01 Februarie 2019 | General

Skoda are motive de sărbătoare: modelul Octavia a împlinit 60 de ani

Skoda Octavia a împlinit 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul constructorului ceh a fost produs în aproximativ 6.5 milioane de unități.

Tag-uri similare

Audi, Dacia, Skoda, vanzari, productie, Seat, Logan, recall, fabrica, Dacia Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru