Statele Unite

Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Statele Unite vor negocia un nou acord pentru importul mașinilor din Europa: BMW, Mercedes și Volkswagen, invitate la Casa Albă

Oficialii BMW, Mercedes și Volkswagen au fost invitați de președintele Donald Trump la Casa Albă pentru a negocia un nou acord de schimb legat de importurile de mașini din Europa.
Duminica, 21 Octombrie 2018 | F1 TOP

Raikkonen a câștigat cursa din Statele Unite în fața lui Verstappen și Hamilton! Vettel rămâne în cursa pentru titlu cu un loc 4

Kimi Raikkonen a obținut la Austin prima victorie în Formula 1 după o pauză de 5 ani, în timp ce Lewis Hamilton amână sărbătoarea titlului după ce a terminat pe locul trei în spatele lui Max Verstappen.
Duminica, 21 Octombrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Statele Unite! Vettel, mai lent cu numai 0.061 secunde, dar va pleca de pe locul 5

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru cursa de la Austin după ce l-a învins cu numai 0.061 secunde pe Sebastian Vettel, însă pilotul Ferrari va pleca doar de pe locul 5 după o penalizare pe grila de start.
Sambata, 20 Octombrie 2018 | F1 TOP

Antrenamentele de Formula 1 din Statele Unite, afectate puternic de ploaie: Hamilton, cel mai rapid. Vettel, penalizat cu 3 poziții pe grilă

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente de vineri de la Austin, în care ploaia puternică a bulversat programul echipelor, iar Sebastian Vettel a fost penalizat cu 3 poziții pe grilă.
Joi, 18 Octombrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite: Hamilton, la un pas de al cincilea titlu mondial

O victorie pe circuitul de la Austin și locul 3 pentru Sebastian Vettel vor fi suficiente pentru ca Lewis Hamilton să devină pentru a cincea oară campion mondial la finalul Marelui Premiu al Statelor Unite de la sfârșitul acestei săptămâni.
Vineri, 03 August 2018 | Mediu

Trump anunță planul de relaxare a normelor de poluare în SUA: consumul mediu maxim la 100 km, plafonat la 5.38 litri în loc de 4.32 litri

Donald Trump a anunțat că intenționează să plafoneze consumul mediu maxim oficial la echivalentul a 5.38 litri pentru 100 kilometri, în loc de 4.32 litri, conform regulamentului actual.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Mediu

Statele Unite vor să relaxeze normele de emisii planificate pentru 2025: "Actualele standarde nu sunt potrivite și ar trebui revizuite"

Agenția pentru Protecția Mediului din Statele Unite vrea să relaxeze normele de poluare planificate pentru anul 2025, întrucât consideră că acestea au fost calculate pe baza unor date greșite.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mizează pe Santa Fe: Hyundai speră că noua generație a SUV-ului său va ajuta la creșterea vânzărilor companiei

Hyundai speră că noua generație a SUV-ului Santa Fe va ajuta la creșterea vânzărilor companiei, în special pe piața din Statele Unite.
Duminica, 22 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton câștigă la Austin și este aproape de un nou titlu. Mercedes, campioană la constructori

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Statele Unite și este aproape să devină campion după ce Sebastian Vettel a terminat pe locul 2. Mercedes a devenit matematic campioană la constructori.
Duminica, 22 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Statele Unite în fața lui Vettel. Bottas și Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Sebastian Vettel.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a dominat antrenamentele din Statele Unite. Vettel și Verstappen, principalii rivali

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Statelor Unite, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen s-au evidențiat ca principalii săi rivali.
Joi, 19 Octombrie 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: Hamilton, șanse matematice să devină campion într-o cursă pe ploaie

Lewis Hamilton poate cuceri titlul mondial la finalul cursei de la Austin, care s-ar putea desfășoara pe ploaie, în timp ce Ferrari speră să remedieze numeroasele defecțiuni tehnice din ultima perioadă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Septembrie 2017 | Industrie

Grupul Peugeot-Citroen ia în calcul intrarea pe piața din SUA: "Se decide în maxim trei ani"

Grupul Peugeot-Citroen (PSA) pregătește dezvoltarea noilor sale generații de mașini conform standardelor americane, ca parte din planul companiei să se întoarcă pe piața din Statele Unite.
Duminica, 06 August 2017 | Industrie

După Alfa Romeo, un alt european vrea în America: PSA Peugeot-Citroen își pregătește revenirea și caută un distribuitor local

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen își pregătește cu mare atenție revenirea pe piața din Statele Unite. Francezii nu-și permit însă o investiție de câteva miliarde de euro într-o rețea de dealeri și caută alte soluții de comercializare.
Vineri, 23 Decembrie 2016 | Mediu

Constructorii auto au pierdut lupta în SUA: autorităţile refuză să amâne introducerea noilor norme de emisii planificate pentru 2025

Agenţia pentru Protecţia Mediului a respins cererea constructorilor auto de a amâna introducerea noilor norme de emisii în Statele Unite planificate pentru 2025.
Duminica, 23 Octombrie 2016 | F1 TOP

Hamilton redescoperă reţeta succesului şi câştigă în SUA. Rosberg şi Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa de la Austin şi a redus la 26 de puncte avansul lui Nico Rosberg, care a terminat pe locul doi în faţa lui Daniel Ricciardo. Max Vertappen şi Kimi Raikkonen au abandonat.
Sambata, 22 Octombrie 2016 | F1 TOP

Hamilton câştigă prima luptă cu Rosberg şi va pleca din pole position în Statele Unite. Red Bull învinge Ferrari

Lewis Hamilton a stabilit pole position-ul pentru cursa de la Austin în faţa coechipierului său Nico Rosberg, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie a grilei de start în detrimentul Scuderiei Ferrari.
Joi, 20 Octombrie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: va scăpa Hamilton de ghinioane?

Lewis Hamilton are nevoie de o victorie în Statele Unite pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu Nico Rosberg.
Marti, 18 Octombrie 2016 | F1 TOP

Hamilton nu se mai gândeşte la titlu: "Voi lupta pentru fiecare victorie şi vedem ce se întâmplă"

Lewis Hamilton afirmă că va lupta pentru victorie în fiecare dintre cele patru curse care au mai rămas din acest sezon, astfel că nu se mai gândeşte neapărat la titlul mondial.
Miercuri, 10 August 2016 | O lume nebuna

Dezastru împiedicat: un polițist american e erou în Statele Unite după ce a îndepărtat o mașină în flăcări dintr-o benzinărie

Polițiștii din Statele Unite reușesc să iasă în evidență nu doar prin strictețe și aplicarea legii, ci și prin modul în care înțeleg să intervină în situații limită. David Dess, polițist într-un oraș din Georgia, SUA, a împiedicat o explozie printr-un gest care-l putea costa viața.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru