Statii de incarcare

Luni, 06 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Plan pe trei ani: E.ON vrea să deschidă 10.000 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa

E.ON a anunțat că vrea să-și extindă rețeaua de stații de încărcare pentru mașinile electrice la un total de 10.000 de unități în Europa, până în 2020.
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Industrie

Proiectul Ionity: BMW, Daimler, Ford și Volkswagen vor să construiască o rețea europeană de stații pentru încărcarea mașinilor electrice

Cei mai mari constructori de automobile din Germania (BMW, Daimler și Volkswagen) și Ford au semnat un parteneriat prin care vor să construiască o rețea europeană de stații pentru încărcarea mașinilor electrice.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Studiu Ford: “Angajații noștri vor mai multe mașini electrice; plănuim să triplăm numărul stațiilor de încărcare”

Un studiu realizat în SUA și Canada a arătat că angajații Ford și-ar cumpăra sau închiria o mașină electrică dacă ar avea mai multe stații de încărcare la locul de muncă.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Propunere de lege în Marea Britanie: stațiile de încărcare pentru mașinile electrice să devină obligatorii în benzinării și spațiile de servicii de pe autostrăzi

Marea Britanie a propus o lege prin care stațiile de încărcare pentru mașinile electrice devin obligatorii în toate benzinăriile și spațiile de servicii de pe autostrăzi.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Industrie

Atac pe piața mașinilor electrice: Shell a cumpărat una dintre cele mai mari rețele de stații de încărcare din Europa

Compania petrolieră Shell a cumpărat NewMotion, o firmă olandeză care deține una dintre cele mai mari stații de încărcare a mașinilor electrice din Europa.
Marti, 27 Iunie 2017 | Intern

Proiect: Primăria ar putea instala în București 30 de stații de încărcare pentru mașini electrice

Primăria Capitalei ar putea instala 30 de stații de încărcare pentru mașini electrice în mai multe zone din București, care acoperă în special partea centrală și de nord a orașului.
Vineri, 16 Iunie 2017 | General

Volkswagen, obligată să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice în zonele defavorizate din California

Statul american California obligă Volkswagen să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice și în zonele mai sărace, considerând că germanii obțin în prezent un avantaj competitiv.
Marti, 06 Iunie 2017 | Intern

Proiect: 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice în București și câte 5 în fiecare oraș cu peste 100.000 de locuitori

Bucureștiul va trebui să aibă 60 de puncte de încărcare pentru mașini electrice până în 2020, iar orașele cu peste 100.000 de locuitori vor instala cel puțin 5 puncte de încărcare, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 03 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

BMW nu glumește cu tehnologia de alimentare cu hidrogen: cum vor arăta stațiile de încărcare în viitor

Designworks, un studio de design aflat în proprietatea Grupului BMW, a dezvoltat o stație de alimentare cu hidrogen pentru compania petrolieră Shell, care iese în evidență printr-o serie de inovații.
Miercuri, 26 Aprilie 2017 | Industrie

Acuzată că își supraveghează angajații, Tesla promite dublarea rețelei de stații de încărcare în 2017 în așteptarea lui Model 3

Mai mulți muncitori de la fabrica Tesla din Statele Unite au depus plângeri pentru că sunt supravegheați și împiedicați să formeze un sindicat. Între timp, americanii anunță dublarea rețelei de stații de încărcare în 2017.
Joi, 09 Februarie 2017 | General

Electrificarea Americii: Volkswagen va instala peste 500 de stații de încărcare pentru mașini electrice în SUA

Grupul Volkswagen a creat o divizie separată cu fonduri de două miliarde de dolari care va instala peste 500 de stații de încărcare pe teritoriul Statelor Unite, ca parte a acordul pentru finalizarea scandalului Dieselgate.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

O nouă rețea europeană de stații de încărcare: furnizorul de energie E.On promite puncte de încărcare de până la 350 kW

Furnizorul de electricitate E.On va construi o rețea europeană de stații de încărcare cu capacități cuprinse între 150-350 kW care vor permite încărcarea unei mașini electrice cu autonomie de 400 de kilometri în maxim 30 de minute.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Decembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Încărcare rapidă și autonomă pentru mașini electrice: Tesla pregătește o rețea de stații de peste 350 kW cu cablu care se conectează singur la vehicul

Tesla Motors lucrează la o nouă versiune a rețelei de stații Supercharger, care va avea o capacitate de peste 350 kW și va include un cablu capabil să se conecteze la mașină fără intervenția șoferului.
Luni, 05 Septembrie 2016 | Intern

Azi în Timişoara, mâine în toată ţara: 16 staţii de încărcare pentru maşini electrice şi taxi premium cu BMW i3

Compania timişoreană City Limo va dezvolta o reţea naţională cu 16 staţii de încărcare pentru maşini electrice şi lansează servicii de transport premium cu modelul electric BMW i3.
Miercuri, 10 August 2016 | Intern

România va avea 840 de staţii de încărcare pentru maşini electrice în 2016 printr-un program finanţat de stat

Ministerul Mediului a început programul "Infrastructura pentru alimentare verde" prin care va finanţa construcţia a 840 de staţii de încărcare în 2016. Peste 4 ani, reţeaua naţională ar trebui să ajungă la 6.000 de staţii de încărcare.
Miercuri, 03 August 2016 | Masini electrice si hibride

Revoluţia electrică este mai aproape decât credem: în 2020, numărul staţiilor de încărcare din Anglia îl va depăşi pe cel al benzinăriilor

Numărul staţiilor de încărcare pentru maşini electrice va fi mai mare în Marea Britanie decât cel al benzinăriilor începând din 2020, potrivit unui studiu realizat de Nissan.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Se extinde reţeaua europeană de încărcare pentru maşini electrice: Tesla instalează staţii de încărcare pentru turişti în 13 ţări

Tesla a inaugurat 150 de staţii de încărcare pentru maşini electrice în 13 ţări europene. Acestea fac parte dintr-o nouă reţea de staţii Destination Chargers, care se montează la hoteluri sau staţiuni de schi şi sunt adresate turiştilor.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Mediu

Efectul Dieselgate în Germania: 1 milion de maşini electrice pe străzi şi 10.000 de staţii de încărcare până în 2020

Autorităţile germane îşi propun ca până în 2020 să aibă peste 1 milion de maşini electrice pe străzi care să se alimenteze de la peste 10.000 de staţii de încărcare. Programul este pregătit ca reacţie la scandalul Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, Tesla, Elon Musk, electrice, statii de incarcare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru