Volkswagen Golf R

Marti, 23 Martie 2021 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf R în România: start de la 41.700 de euro

Volkswagen a anunțat lista de prețuri a noului Golf R. Hot hatch-ul cu 320 de cai putere pornește la noi în țară de la 41.667 de euro.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini și informații tehnice despre noul Volkswagen Golf R: cel mai puternic Golf din istorie are 320 de cai putere

Volkswagen a publicat primele imagini și informații tehnice despre Golf R. Hatchback-ul compact de performanță devine cel mai puternic Golf din istorie datorită motorului pe benzină de 2.0 litri și 320 de cai putere.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

Volkswagen Golf R va fi prezentat în 4 noiembrie. Cea mai nouă variantă a hatchback-ului german ar urma să fie echipată cu un motor de 2.0 pe benzină cu 320 de cai putere.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Modele noi

Video. Noul Volkswagen Golf R, surprins în teste fără camuflaj. Modelul va fi prezentat în 4 noiembrie

Noul Volkswagen Golf R a fost surprins într-o sesiune de teste fără camuflaj pe circuitul de la Nurburgring. Noul model va fi prezentat oficial în 4 noiembrie.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

Volkswagen a publicat primul teaser video cu viitorul Golf R. Viitorul Hot Hatch va fi prezentat în 4 noiembrie și va fi echipat cu un motor de 2.0 litri cu 320 CP.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Modele noi

Volkswagen testează viitorul Golf R pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi lansat în cursul anului și va avea 330 de cai putere

Viitoarea generație Volkswagen Golf R a fost surprinsă în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, versiunea de performanță va fi lansată până la finalul anului curent și va fi echipată cu motorul de 2.0 litri cu 330 de cai putere.
Sambata, 11 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele versiuni de performanță din gama Golf: puteri de până la 330 CP și sisteme mild-hybrid pentru GTI, GTI TCR și R

Volkswagen pregătește versiuni de performanță pentru noua generație Golf. Conform surselor, viitorul Golf GTI va dezvolta 235 CP și va fi prezentat la Geneva. Noile Golf GTI TCR și Golf R vor fi prezentate la Paris.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Golf R: peste 300 CP și sistem mild-hybrid la 48V

Acuala generație Volkswagen Golf va primi și o versiune de top R. Conform primelor informații, motorul pe benzină de 2.0 litri va oferi peste 300 CP și va fi echipat și cu un compresor electric.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Tuning

Ucenicii Volkswagen dau examen la Worthersee: un Golf GTI cu 380 CP și un Golf R break cu 400 CP au făcut deliciul celor prezenți în Austria

Ucenicii Volkswagen au venit la Festivalul de la Worthersee cu două concepte speciale. Primul are la bază un Golf GTI și oferă 380 CP, iar al doilea a fost dezvoltat pornind de la un Golf R Variant.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi

Viitorul Volkswagen Golf R nu va avea un mod pentru drifturi sau direcție integrală: "Astfel de opțiuni nu sunt potrivite"

Volkswagen a exclus posibilitatea ca viitoarea generație Golf R să integreze direcție integrală sau un mod pentru drifturi precum rivalii Renault Megane RS sau Ford Focus RS.
Duminica, 05 Mai 2019 | Industrie

Șef în Europa, retrogradat în SUA: Volkswagen Golf va fi eliminat de pe piața americană din cauza vânzărilor slabe

Dacă vânzările europene ale lui Volkswagen Golf se mențin la distanță apreciabilă de restul modelelor de pe piață, situația din America e net diferită. Volkswagen vrea să scoată Golf de la vânzare, păstrând în oferta din SUA doar versiunile sportive GTI și R.
Vineri, 26 Aprilie 2019 | Tuning

Tunerul ABT și-a îndreptat atenția către Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul nemților primește o suspensie mai rigidă și un plus de 50 CP

Tunerul ABT a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf R. În urma modificărilor aduse, Hot Hatch-ul constructorului german oferă 350 CP și 440 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 16 Martie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8 GTI și Golf 8 R: cele două modele se lansează în 2020

Volkswagen a confirmat că versiunile GTI și R pentru noua generație Golf 8 vor fi lansate pe piață în 2020, la scurt timp după startul vânzărilor pentru versiunea standard.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Industrie

Volkswagen Golf R pierde 10 cai putere după noile teste de emisii: motorul turbo de 2.0 litri va genera 300 de cai putere

Volkswagen a confirmat că motorul turbo de 2.0 litri disponibil pe Golf R va genera 300 de cai putere după trecerea la noul standard de emisii WLTP, cu 10 cai putere mai puțin decât în prezent.
Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Sărbătoare la Volkswagen: divizia de performanță R a livrat exemplarul cu numărul 200.000. Un Golf R a ajuns la un client din Marea Britanie

Stabilită în 2002, divizia Volkswagen R a produs până astăzi 200.000 de mașini care poartă sigla R, definiția sportivității absolute în gama germană. Mașina sărbătorită a ajuns în garajul unui britanic.
Joi, 31 Mai 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Golf R va avea 400 de cai putere: "Gama R devine extremă"

Volkswagen susține că viitoarea generație Golf R "va fi una extremă" pentru că va avea un sistem de propulsie de circa 400 de cai putere.
Duminica, 29 Octombrie 2017 | Tuning

Tratament special din partea ABT: Volkswagen Golf R defilează cu 400 CP sub capotă

ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf R. Hothatch-ul constructorului german oferă acum 400 de cai putere și 500 Nm.
Miercuri, 30 August 2017 | Modele noi

Volkswagen nu a uitat de divizia sa de performanță R: germanii plănuiesc versiuni sportive pentru T-Roc, Tiguan și Arteon

Volkswagen vrea să resusciteze gama sa de modele de performanță R. Printre produse ar urma să se numere un Tiguan R, un T-Roc R și un vârf de gamă Arteon R.
Luni, 31 Iulie 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf R poate fi comandat cu un pachet Performance: evacuare Akrapovic și frâne mai bune

Noul Volkswagen Golf R facelift a primit din partea germanilor un pachet Performance, care presupune îmbunătățiri pentru evacuare și frâne.
Duminica, 16 Iulie 2017 | Modele noi

Aluat nou pentru viitoarele generații Volkswagen Golf GTI și R: sportivele vor fi mai ușoare și vor avea cu 40 de cai putere în plus

Volkswagen pregătește o serie de schimbări importante pentru viitoarele generații Volkswagen Golf GTI și R. Hot hatch-urile vor primi mai mulți cai putere, vor scăpa de kilograme și vor fi mai aerodinamice.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, VW, Golf, Abt, BMW X1, Ford Focus RS, Focus RS, Volkswagen Golf R, Golf R
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru