Volvo

Joi, 06 Ianuarie 2022 | Industrie

Volvo are un nou CEO: Jim Rowan este fost șef Dyson, producătorul de aspiratoare

Începând din luna martie, Volvo va avea un nou CEO, în persoana lui Jim Rowan. El îl va înlocui pe Hakan Samuelsson, care a deținut această poziție din 2012. Rowan este fostul CEO al companiei Dyson.
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Intern

Prețuri Volvo XC40 Recharge în România: SUV-ul electric pornește de la 49.000 de euro

Versiunea pur electrică a SUV-ului Volvo XC40 poate fi comandată acum și în România. Aceasta este disponibilă în versiune cu un singur motor electric și cu două motoare electrice.
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Industrie

Producătorii de mașini se retrag de la CES. Prezentările de modele noi vor fi online

Într-o decizie de ultim minut, mai mulți producători de mașini, printre care BMW, Mercedes, Volvo, Stellantis și General Motors, au anunțat că se vor retrage din cadrul evenimentului CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas.
Marti, 28 Decembrie 2021 | Oameni si masini

Kilometraj record pentru un Volvo construit în anul 1966: 5.2 milioane de kilometri

Un Volvo P1800S, construit în 1966, a parcurs 5.2 milioane de kilometri. Mașina i-a aparținut, de la bun început, unui domn din Statele Unite ale Americii. Exemplarul a intrat în Cartea Recordurilor Guiness pentru cei mai mulți kilometri parcurși de un Volvo cu numai un singur proprietar.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Industrie

Volvo, victima unui atac cibernetic. Au fost furate date din departamentul de cercetare și dezvoltare

Constructorul suedez a devenit victima unui atac cibernetic. Compania a confirmat că au fost furate date importante din cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare. Evenimentul va avea un impact negativ asupra producției de mașini.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Industrie

VOLVO: O mașină electrică trebuie să ruleze 110.000 de kilometri pentru a fi cu adevărat „verde”

Un studiu realizat de Volvo arată că procesul de fabricație al modelului electric C40 Recharge produce cu 70% mai multe emisii decât echivalentul cu motor convențional XC40. Același studiu ne arată însă că modelul electric are nevoie de 110.000 de kilometri parcurși pentru a recupera acest handicap.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Concepte

Conceptul electric Recharge anunță limbajul de design al viitoarelor modele Volvo

Constructorul suedez de automobile a publicat primele imagini și informații despre conceptul electric Recharge. Acesta anunță direcția de design pentru viitoarele modele Volvo.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Industrie

Volvo vrea o nouă fabrică în Europa. Ar putea fi realizată după 2025

Constructorul suedez de automobile vrea să construiască o nouă uzină în Europa, după 2025. În circa 5 ani, Volvo vrea să producă 1.2 milioane de mașini pe an.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Feature

REPORTAJ: Între două lumi - în căutarea energiei regenerabile cu Volvo XC60 Plug-in Hybrid

Ne aflăm într-o perioadă de tranziție. Trecem de la mașinile convenționale la cele electrice. Iar mașini precum Volvo XC60 plug-in hybrid ne ajută să traversăm o perioadă de incertitudine. Pe lângă asta, pe noi ne-a ajutat să traversăm un peisaj de toamnă ca-n povești, în căutarea unei surse de energie regenerabilă, cum este Barajul Paltinu.
Sambata, 30 Octombrie 2021 | Economic

Volvo a atras două miliarde de euro la bursă în prima zi de tranzacționare

Volvo Cars a fost listată pentru prima oară pe bursa de la Stockholm, joi, aducând investiții de peste 2 miliarde de euro în doar 24 de ore de tranzacționare.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Tehnologie

Volvo anunță un update software care crește autonomia mașinilor sale electrice

Modelele cu zero emisii din portofoliul Volvo (și implicit Polestar) au primit un update software over-the-air. Printre altele, una dintre noutăți este o autonomie mai mare, dar suedezii nu au precizat și cu cât va crește aceasta.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Industrie

Volvo anunță startul producției SUV-ului electric C40 Recharge

Producția SUV-ului electric Volvo C40 Recharge a debutat la uzina din Gent, Belgia. Primul exemplar a părăsit deja linia de asamblare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Octombrie 2021 | Siguranta

Volvo recheamă în service 460.000 de mașini la nivel global, din cauza unei defecțiuni la airbaguri

Potrivit celor mai recente informații, Volvo recheamă în service peste 460.000 de mașini, la nivel global, din cauza unei probleme descoperite la airbag-uri. Acestea nu au fost furnizate de compania japoneză Takata.
Vineri, 24 Septembrie 2021 | Industrie

Schimbare de look la Volvo: suedezii prezintă noua siglă simplificată

Constructorul din Goteborg a publicat primele imagini cu noua siglă, cu efect 2D și simplificată comparativ cu cea din prezent. Nu a dezvăluit când va fi adoptată de modelele din portofoliu.
Vineri, 24 Septembrie 2021 | Industrie

Volvo elimină definitiv pielea din interiorul viitoarelor modele electrice

Din motive de sustenabilitate, constructorul suedez de automobile elimină definitiv pielea din interiorul viitoarelor modele electrice. Primul la care se aplică această modificare este C40 Recharge.
Miercuri, 11 August 2021 | Industrie

Volvo suspendă temporar producția din Suedia pe fondul crizei de semiconductori

Volvo va opri temporar producția la fabrica din Göteborg (Suedia), din cauza crizei globale de semiconductori, potrivit unui anunț al producătorului.
Joi, 05 August 2021 | Industrie

Vânzările Volvo au crescut cu aproape 32% în primele 7 luni

Volvo a raportat o creștere de aproape 32% a vânzărilor în primele 7 luni ale anului. Mai mult de un sfert din vânzări au fost în dreptul modelelor electrificate.
Sambata, 03 Iulie 2021 | Industrie

Volvo a stabilit un record istoric de vânzări în prima jumătate din 2021

Volvo a raportat cea mai bună primă jumătate de an din istoria sa, după ce a vândut peste 380.000 de mașini, în creștere cu 41% față de aceeași perioadă din 2020.
Joi, 01 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Volvo vrea să lanseze un vehicul electric cu 1.000 de kilometri autonomie până în 2030

Constructorul suedez de automobile intenționează să se concentreze pe autonomie și pe încărcarea rapidă a noii sale generații de modele cu zero emisii. Mai mult, până în 2030 Volvo vrea să lanseze un vehicul electric cu 1.000 kilometri autonomie.
Joi, 01 Iulie 2021 | Concepte

Volvo Concept Recharge prefațează viitorul electric al producătorului suedez

Volvo a dezvăluit Concept Recharge, un showcar descris ca un “manifest” pentru viitoarea generație de modele electrice ale constructorului suedez.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru