Volvo

Vineri, 05 Aprilie | Economic

Volvo, record de vânzări în luna martie. XC60 rămâne cel mai popular model

Constructorul suedez de automobile anunță un record de vânzări atins în luna martie 2024. În primul trimestru al anului, Volvo a vândut cu 12% mai multe mașini decât în aceeași perioadă din 2023.
Joi, 28 Martie | Premii auto

OFICIAL: Kia EV9 este Mașina Anului 2024 în Lume

SUV-ul electric Kia EV9 a fost desemnat Mașina Anului 2024 în Lume. Același model a câștigat și titlul Mașina Electrică a Anului 2024 în Lume.
Miercuri, 27 Martie | Industrie

Volvo spune adio motorului diesel: XC90 este ultimul model cu acest motor

Volvo a produs oficial ultimul său motor diesel la uzina de la Torslanda din Suedia. Ultimul motor alimentat cu motorină este montat pe un exemplar XC90 care va fi expus într-un muzeu.
Marti, 19 Martie | Reportaj

Dublu Impact: Am testat gemenii Volvo EX30 la înălțime, în condiții dure de iarnă

Volvo EX30 a ajuns oficial și în România. Ocazie cu care am pregătit un test amplu, în condiții de iarnă, pentru a descoperi cele două fețe diferite ale mașinii: performanța versiunii de 428 de cai și autonomia versiunii Extended Range. Redactorii Alex și Silvian raportează de la fața locului.
Luni, 04 Martie | Siguranta

Volvo introduce un sistem care îi avertizează pe șoferi de accidente în față

Volvo a anunțat că va introduce un nou sistem de siguranță pentru mai multe modele ale sale. Noul sistem îl va avertiza pe șofer de accidente în față, iar Danemarca va fi prima țară în care acest sistem nou va fi lansat.
Marti, 20 Februarie | Modele noi

Schimbări în gama Volvo: C40 Recharge și XC40 Recharge sunt rebotezate EC40 și EX40

Volvo a anunțat câteva schimbări importante în gama sa de modele. Cea mai importantă este reprezentată de eliminarea numelui Recharge pentru modelele sale electrice. Astfel, C40 Recharge și XC40 Recharge vor fi cunoscute acum sub numele EC40, respectiv EX40.
Vineri, 02 Februarie | Industrie

Volvo nu va mai finanța marca Polestar. Va fi vândută complet către Geely

Volvo a anunțat oficial că nu va mai finanța marca de mașini electrice de performanță Polestar. Constructorul suedez se gândește inclusiv să scoată la vânzare brand-ul fondat împreună cu Geely.
Miercuri, 31 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volvo amână livrările electricului EX30 din cauza unor probleme de software

Potrivit celor mai recente informații, Volvo se vede nevoit să amână livrările noului EX30 din cauza unor probleme de software. Actualizările nu pot fi realizate over-the-air.
Vineri, 19 Ianuarie | Intern

STUDIU: Volvo, Mercedes-Benz și BMW, mărcile cu cei mai mulți kilometri parcurși

Potrivit unui studiu nou, mașinile produse de Volvo, Mercedes-Benz și BMW au cei mai mulți kilometri parcurși în medie dintre toate mașinile vândute pe piața second-hand. Cel mai mare kilometraj mediu depășește 260.000 de kilometri.
Luni, 15 Ianuarie | Industrie

Volvo suspendă producția la uzina din Belgia, din cauza atacurilor din Marea Roșie

Volvo a fost nevoit să oprească temporar producția de mașini la uzina sa din Belgia, din cauza crizei din Marea Roșie. Aici sunt produse modelele XC40 și C40 Recharge.
Luni, 08 Ianuarie | Industrie

Record de vânzări pentru Volvo în 2023: XC60, cel mai popular model

Constructorul suedez de automobile a încheiat anul 2023 cu vânzări record. Cel mai popular model a fost, de departe, SUV-ul XC60.
Miercuri, 27 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Succesorul electric al lui Volvo S90 ar fi intrat în pre-producție

Potrivit celor mai recente informații, Volvo ar fi construit un exemplar de pre-serie al succesorului electric al lui S90. Versiunea de serie ar putea debuta anul viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Șeful Volvo: renunțarea la Apple CarPlay și Android Auto, o greșeală

Jim Rowan, șeful Volvo, spune că modelele mărcii suedeze vor păstra sistemele Apple CarPlay și Android Auto. Renunțarea la aceste sisteme ar fi o greșeală, potrivit CEO-ului constructorului scandinav.
Luni, 13 Noiembrie 2023 | Modele noi

Primul monovolum Volvo este aici: EM90 are 738 km autonomie

După o lungă așteptare, Volvo a prezentat oficial noul EM90, primul monovolum din istoria mărcii suedeze. Potrivit ciclului CLTC, din China, acesta poate parcurge până la 738 de kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 01 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul monovolum electric Volvo: interior premium și scaune de tip lounge

Constructorul suedez de automobile a publicat o serie de detalii noi despre viitorul EM90, primul monovolum electric al mărcii. Acesta va debuta în 12 noiembrie.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Industrie

Noul Volvo EX30 va fi produs și în Europa din 2025

Volvo a anunțat oficial că noul crossover electric EX30 va fi produs și în Europa din 2025. Mai exact, noul model va fi produs în Belgia.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Modele noi

Imagini „scurse” cu noul Volvo EM90, primul monovolum al mărcii: motor electric de 272 CP

Au apărut imagini neoficiale cu noul Volvo EM90, primul monovolum din istoria mărcii suedeze. Noul model primește un motor electric de 272 de cai putere, iar lansarea oficială va avea loc în noiembrie.
Miercuri, 20 Septembrie 2023 | Industrie

Adio, diesel! Volvo se desparte complet de diesel anul viitor

Constructorul suedez de automobile renunță complet la motorizările diesel în 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului Climate Week NYC.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Volvo EM90, primul monovolum electric al mărcii

Volvo a publicat prima imagine cu primul său monovolum. Noul model va fi botezat EM90 și va fi oferit exclusiv cu propulsoare electrice. Totodată, Volvo a confirmat și data lansării noului model.
Miercuri, 02 August 2023 | Industrie

Volvo retrage de la vânzare toate modelele sedan și break din Marea Britanie

Volvo a anunțat că a retras de la vânzare toate modelele sedan și break de pe piața din Marea Britanie. Decizia vine după ce vânzările acestor modele au fost cu mult sub nivelul așteptărilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru