Volvo

Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Volvo EX90, construit din materiale ecologice

Volvo a publicat primele imagini cu interiorul viitorului SUV electric EX90. Acesta este confecționat din materiale ecologice și reciclate, iar modelul promite să ofere o nouă senzație de lux.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Siguranta

Siguranța copiilor pe primul loc: viitorul Volvo EX90 va avea un sistem care detectează copiii uitați în mașină

Volvo EX90, viitorul SUV electric al mărcii suedeze, va beneficia de un sistem de supraveghere nou pentru habitaclu. Mai exact, modelul va avea un sistem radar care va putea detecta copii uitați în mașină. Sistemul va avertiza șoferul de acest lucru în momentul în care va încerca să încuie mașina.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Volvo: Succesorul electric al lui XC90 va fi denumit EX90 și va debuta în 9 noiembrie

Potrivit șefului Volvo, Jim Rowan, succesorul electric al lui XC90 va fi denumit EX90. Mai mult, oficialul a confirmat data lansării: 9 noiembrie 2022.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Modele noi

Succesorul electric al lui Volvo XC90 va fi prezentat la sfârșitul anului

Jim Rowan, șeful Volvo, a confirmat că succesorul electric al SUV-ului XC90 va fi dezvăluit la sfârșitul anului. Noul model promite să fie noul etalon al mărcii și va fi bazat pe o platformă dedicată.
Duminica, 14 August 2022 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Volvo XC90 electric. Ar putea fi numit EXC90

Viitorul Volvo XC90 cu sistem de propulsie pur electric apare într-o serie de imagini de patent. Potrivit zvonurilor, acesta ar putea fi denumit EXC90.
Luni, 11 Iulie 2022 | Industrie

După Stellantis, și Volvo se retrage din Asociația Constructorilor Europeni din cauza presiunilor climatice

Volvo a anunțat că va părăsi Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) până la finalul acestui an. Constructorul suedez devine al doilea producător care părăsește această organizație, după Stellantis. Volvo nu este mulțumit de strategia ACEA cu privire la combaterea schimbărilor climatice în domeniul auto.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Industrie

Dincolo de Suedia: Volvo va produce mașini electrice în Slovacia

Volvo a anunțat, oficial, că va deschide o fabrică nouă de mașini electrice în Slovacia. Aceasta va fi a treia uzină a constructorului suedez din Europa, iar investiția în fabrica de lângă Kosice valorează circa 1.2 miliarde de euro.
Joi, 16 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Volvo XC40 Recharge

A treia mașină premium din Aventour la feminin 2022 by Textar a fost Volvo XC40 Recharge, primul SUV cu zero emisii al producătorului scandinav. A fost cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur. Una pe care fetele au fost nerăbdătoare să o conducă.
Joi, 02 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din "Aventour la feminin 2022" by Textar: Volvo XC40 Recharge, racheta noastră de 408 cai putere

Continuăm să vă facem cunoștință cu mașinile premium din "Aventour la feminin 2022", mai exact cu Volvo XC40 Recharge, primul SUV cu zero emisii din istoria mărcii suedeze. Pe scurt, este cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Tehnologie

Întregul portofoliu de modele Volvo este acum compatibil cu actualizări software over-the-air

Volvo anunță că modelele XC90, S60 și V60 sunt acum compatibile cu actualizări software over-the-air. Asta face ca întregul porfotoliu de modele al producătorului suedez să suporte actualizări over-the-air.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Intern

Prețuri Volvo C40 Recharge în România: SUV-ul electric pornește de la 50.200 de euro

SUV-ul electric Volvo C40 Recharge poate fi comandat și în România. Clienții au la dispoziție atât o versiune cu un singur motor electric, cât și una cu două unități electrice. Prețul pornește de la 50.200 de euro.
Joi, 10 Martie 2022 | Modele noi

Volvo S60 și V60 facelift: sistem multimedia cu Android și o transmisie automată nouă

Volvo a publicat primele imagini și informații despre noile S60 și V60 facelift. Cele două modele au primit o serie de îmbunătățiri estetice minore, sistem multimedia cu Android și o transmisie automată nouă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Martie 2022 | Tehnologie

Volvo va începe să testeze sisteme de încărcare wireless cu modelul XC40

În premieră, Volvo va testa un nou tip de sistem de încărcare cu energie electrică, fără fir. Noul sistem va fi testat în Suedia, pe o perioadă de trei ani și în parteneriat cu firma de taxi Cabonline, care va folosi o flotă de modele XC40 Recharge.
Vineri, 04 Martie 2022 | Modele noi

Noutați Volvo: facelift pentru XC40 Recharge și versiune entry-level pentru C40 Recharge

Constructorul suedez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele cu zero emisii C40 Recharge și XC40 Recharge. Acesta din urmă a primit un facelift minor, iar cel dintâi o versiune cu un singur motor electric.
Marti, 01 Martie 2022 | Industrie

Volvo oprește livrările de mașini către Rusia din cauza războiului din Ucraina

Constructorul suedez a anunțat că va opri livrările de automobile către Rusia ca urmare a războiului declanșat săptămâna trecută în Ucraina. Volvo este primul producător care ia o asemenea decizie.
Vineri, 25 Februarie 2022 | Modele noi

Volvo prezintă ediția specială S60 Black Edition. Producție limitată la 450 de exemplare

Constructorul suedez a lansat o ediție specială a modelului de clasă medie S60, numită Black Edition. Seria limitată va fi disponibilă doar pentru piața auto din Statele Unite, iar producția va fi limitată la numai 450 de exemplare.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

Volvo pregătește un nou crossover electric. Va fi plasat între XC60 și XC90

Potrivit publicației americane Automotive News, Volvo va lansa un model electric nou în 2025, care va fi plasat între SUV-urile XC60 și XC90. Viitorul crossover ar putea fi fabricat în SUA, la uzina Volvo din Carolina de Sud.
Miercuri, 19 Ianuarie 2022 | Industrie

Succesorul electric al lui Volvo XC90 ar putea fi denumit Embla

Potrivit unei publicații din Australia, succesorul electric al lui Volvo XC90 ar putea fi denumit Embla. Acesta va fi inspirat de conceptul Recharge, prezentat anul trecut.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Volvo nu renunță la modelele sedan și break: "Vor fi și mai atrăgătoare"

Potrivit șefului Volvo, modelele sedan și break nu vor dispărea prea curând din portofoliul mărcii suedeze. Mai mult, viitoarea generație a modelelor S și V va fi și mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.
Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Tehnologie

Sistemele multimedia Volvo, pregătite să redea videoclipuri de pe YouTube

Constructorul suedez a anunțat că sistemele multimedia de pe mașinile sale vor putea reda videoclipuri de pe YouTube. Această funcție vine după ce, recent, Volvo a încheiat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea sistemelor multimedia.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru