VW Golf

Joi, 29 Iulie 2021 | Industrie

Dacia Sandero este a treia cea mai vândută mașină din Europa în iunie

Dacia Sandero a ocupat locul trei în topul vânzărilor europene pe luna iunie, fiind depășită doar de Volkswagen Golf și Tesla Model 3, potrivit datelor Jato Dynamics.
Luni, 28 Iunie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna mai: Dacia Sandero, pe locul 9

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene pe luna mai 2021, devansând Renault Clio și Fiat 500. Dacia Sandero s-a clasat pe locul 9, peste Skoda Octavia.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Industrie

VW Golf a fost cel mai vândut model din Europa în martie: Tesla Model 3 domină clasamentul pe electrice

Volkswagen Golf a ocupat prima poziție în topul vânzărilor europene din luna martie, depășind Peugeot 208 și Opel Corsa. Tesla Model 3 a fost pe locul 4 la general, dar pe primul loc în clasamentul electricelor.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Industrie

O nouă problemă software pentru Golf 8: Volkswagen recheamă în service 56.000 de unități

Volkswagen a anunțat un recall pentru 56.000 de exemplare Golf 8 din cauza unei noi probleme software. Sunt afectate vehiculele produse până în iulie 2020, anunță nemții.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se prezintă oficial: două versiuni hibride plug-in, variante mild-hybrid, dar și TDI-uri dezvoltate de la zero

Volkswagen a prezentat astăzi la Wolfsburg noua generație a bestseller-ului Golf. Noul Golf 8 vine cu un update tehnologic masiv și oferă o gamă de motorizări foarte interesantă.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg

Volkswagen a publicat câteva schițe oficiale cu viitorul Golf, ajuns la a opta generație. Noul VW Golf va fi prezentat în premieră mondială pe 24 octombrie, la Wolfsburg.
Luni, 17 Iunie 2019 | Modele noi

Volkswagen anunță că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului: prezentarea oficială va avea loc în octombrie

Volkswagen susține că primele exemplare ale noului Golf 8 vor ajunge la clienți până la sfârșitul anului, potrivit șefului Herbert Diess. Noua generație VW Golf va fi prezentată oficial în luna octombrie.
Joi, 02 Mai 2019 | Industrie

Producția noului Volkswagen Golf 8 va începe în septembrie: prezentare oficială în octombrie 2019

Volkswagen plănuiește să înceapă producția noului Golf 8 în septembrie, urmând ca prezentarea oficială să aibă loc o lună mai târziu. Noua generație a modelului va fi produsă la uzina din Wolfsburg.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Vânzările europene pe segmentul compact, scădere de 9% în 2018: podiumul este format din VW Golf, Skoda Octavia și Ford Focus

Vânzările pe segmentul compact au scăzut anul trecut în Europa. Cu toate că a avut un declin de 8%, Volkswagen Golf a rămas lider în segmentul său, urmat de Skoda Octavia, podiumul fiind completat de Ford Focus.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Industrie

Ce mașini caută românii pe net: VW Passat, VW Golf și Audi A4 sunt în top 3

Volkswagen Passat, Volkswagen Golf și Audi A4 sunt cele mai căutate mașini de către românii care intră pe internet, potrivit unei statistici a platformei de anunțuri Autovit.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Modele noi

E oficial: noul VW Golf vine în noiembrie. E Golf 8 sau Golf 7 facelift?

Volkswagen a anunțat oficial că va prezenta în luna noiembrie un nou Golf. Acesta va reprezenta un "update considerabil" față de actualul model.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Volkswagen Golf 2.0 TDI stabilește un record de consum în SUA: 2.89 litri la sută

Volkswagen a stabilit un record de consum în SUA cu un Golf 2.0 TDI Clean Diesel. Modelul a obținut un consum de 2.89 litri la sută pe o călătorie de peste 13.000 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf TSI BlueMotion: motor 1.0 benzină de 115 CP și consum de 4.3 litri la sută

Volkswagen a introdus o nouă versiune BlueMotion în gama Golf, echipată cu un motor pe benzină cu 3 cilindri de un litru și 115 CP. Acesta se numește Golf TSI BlueMotion și a devenit cel mai eficient Golf alimentat cu benzină oferit vreodată, cu 4.3 litri la sută consum mixt.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 40 de ani de Volkswagen Golf

O maşină de legendă împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de automobilul care a redefinit segmentul compact şi care din 1974 şi până azi a rămas un etalon al clasei sale: VW Golf.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Sportsvan promite să fie cel mai eficient monovolum compact: consum mediu de 3.6 litri la sută

Volkswagen se mândreşte cu cel mai economic monovolum compact de pe piaţă, sub forma lui Golf Sportsvan 1.6 TDI BlueMotion, care anunţă un consum mixt de 3.6 litri la sută.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Premii auto

Volkswagen Golf devine prima maşină non-niponă care câştigă titlul Maşina Anului în Japonia

Volkswagen Golf se mândreşte cu faptul că este primul automobil de import care obţine titlul "Maşina Anului" în Japonia. Compacta germană a câştigat titlul japonezilor cu un punctaj record în istoria concursului, de 504 puncte dintr-un total de 600 posibile.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Skoda, VW, Romania, Alfa Romeo, Seat, WRC, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru