VW Golf

Miercuri, 19 Mai 2010 | Industrie

Volkswagen s-a întors pe locul întâi la vânzări în Europa

Volkswagen a redevenit cel mai bine vândut constructor din Europa, iar Golf este din nou cel mai bine vândut model la nivel european, după ce au fost amândoi depăşiţi de Ford cu Fiesta.
Luni, 03 Mai 2010 | Concepte

Primul VW Golf electric: blue-e-motion

Volkswagen a prezentat conceptul primului Golf electric, intitulat blue-e-motion. Modelul dezvolta 115 CP si 270 Nm si are o viteza maxima de 140 km/h, iar autonomia ajunge la 150 km.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Modele noi

Ford Fiesta este cea mai vanduta masina din Europa in 2010

Ford Fiesta a surclasat Volkswagen Golf in materie de vanzari pe piata din Europa, iar Ford este cel mai bine vandut producator la nivel european in primul trimestru al acestui an.
Joi, 15 Aprilie 2010 | General

Doua decenii de la primul Volkswagen Golf G60

Volkswagen sarbatoreste 20 de ani de la debutul pe piata al primului Golf echipat cu un motor pe benzina supraalimentat. In acest moment, constructorul din Wolfsburg ofera numeroase motoare otto supraalimentate in gama sa, acestea purtand denumiri ca TSI si TFSI.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Premii auto

OFICIAL: Volkswagen Polo este Masina Anului 2010 in lume

Volkswagen Polo este primul model din lume care a reusit sa castige atat titlul World Car of the Year, cat si Masina Anului in Europa.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Tuning

Rieger a creat un pachet estetic pentru Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI a primit un nou pachet de tuning, de data aceasta din partea conationalilor de la Rieger. Vorbim despre un pachet estetic completat de un set de jante si un sistem de evacuare sport.
Luni, 08 Februarie 2010 | Modele noi

Alfa Romeo: Giulietta va fi mai buna decat Focus si Golf

Un oficial Alfa Romeo a sustinut ca modelul compact Giulietta va fi mai bine antifonat decat un VW Golf si mai agil decat un Ford Focus.
Duminica, 24 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Secretele succesului lui VW Golf

Jurnalistii francezi de la TF1 analizeaza secretele povestii de succes Golf, cel mai vandut model din Europa in 2009.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Economic

OFICIAL: VW Golf este cea mai vanduta masina din Europa in 2009

Clasamentul vanzarilor europene pe modele ne arata un 2009 dominat de VW Golf. pe urmatoarele locuri s-au clasat Ford Fiesta si Peugeot 207.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Motorsport

Volkswagen ar putea intra in WRC in sezonul 2012

Producatorul din Wolfsburg ar putea debuta in campionatul WRC in 2012. Decizia finala va fi luata in martie 2010, iar Carlos Sainz va fi pilotul de teste al echipei.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Tehnologie

Stopuri LED, in lista de optionale pentru VW Golf

Volkswagen a anuntat ca introduce in lista de optionale ale versiunilor sportive Golf (GTI, GTD, R) un set de stopuri distinctive pe baza de LED-uri.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Tuning

ABT a modificat noul VW Golf VI GTD

Cea mai performanta versiune TDI a lui Volkswagen Golf a primit un pachet de tuning de la ABT Sportline. Modelul dezvolta acum 190 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7.1 secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Modele noi

Renault a renuntat la modelul pe care il pregatea alaturi de Lada

Renault si Lada pregateau un rival pentru Volkswagen Golf. Din pacate pentru rusi, situatia economica mondiala i-a facut pe acestia si pe francezi sa schimbe planurile catre imbunatatirea gamei Lada, excluzand viitorul rival al lui Golf.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Recall Volkswagen din cauza unor probleme DSG

VW Group va reverifica 57.000 de exemplare Volkswagen, Seat, Audi si Skoda pentru a depista cele 2500 de masini afectate de o problema a senzorului de temperatura a cutiei DSG.
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 | Industrie

Productia lui Volkswagen CitiGolf a fost oprita dupa 25 de ani

Prima generatie a lui Volkswagen Golf si-a incheiat cariera definitiv, modelul nemafiind disponibil pe nicio piata din lume. Ultima piata pe care a fost disponibil acest model a fost Africa de Sud, iar productia a fost oprita in acest an.
Joi, 22 Octombrie 2009 | Modele noi

Volkswagen a aplicat fata lui Polo pe noul Fox

Decizia Volkswagen de a aplica aceeasi linie de design tuturor modelelor sale se aplica si asupra noului Fox, care va debuta in curand pe piata din America de Sud.
Joi, 15 Octombrie 2009 | Modele noi

Volkswagen a lansat cel mai economic Golf: 3.8 l/100 km

Cel mai economic Volkswagen Golf lansat vreodata a debutat astazi in Germania cu un pret de pornire de 21.650 de euro. Modelul va fi disponibil in Romania incepand cu 19 octombrie.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata noul Volkswagen Golf 7?

In baza unui exemplar din lut dezvaluit din greseala de Volkswagen, designerii britanici de la AutoExpress au creat prima imagine cu noul Volkswagen Golf 7.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Modele noi

Este acesta noul VW Golf 7?

Apare Golf 7 in plan indepartat in filmul de prezentare a noului concept VW L1? La prima vedere, avem in fata prima imagine a noii compacte germane!
Luni, 28 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Noul Volkswagen Golf Variant se prezinta

Volkswagen a lansat primul clip de prezentare al noului Golf VI Variant, model care a debutat acum doua saptamani la Salonul Auto de la Frankfurt si este disponibil in Romania de saptamana trecuta.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Skoda, VW, Romania, Alfa Romeo, Seat, WRC, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru