Volkswagen Golf R modificat de MR Car Design

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 07.11.2010
Casa de tuning MR Car Design a creat un kit de performanţă pentru Golf R. În urma modificărilor aduse, modelul german produce 330 de cai şi dezvoltă 470 Nm.

Tunerul german MR Car Design a decis să adauge un plus de agresivitate şi sportivitate lui Golf R, motiv pentru care au creat un pachet de performanţă botezat MR6R. Modificările aduse de nemţi constau în recalibrarea unităţii ECU, adăugarea unui intercooler mai performant şi înlocuirea sistemul de evacuare.

În urma acestor schimbări aduse de inginerii MR Car Design, agregatul de 2.0 litri turbo este capabil să producă 330 de cai putere, cu 60 de cai mai mult decât versiunea de serie, şi poate dezvolta un cuplu motor de 470 Nm. Preţul cerut de casa de tuning pentru pachetul de performanţă este de 699 de euro.

O altă schimbare mecanică operată de inginerii germani a fost înlocuirea suspensiilor cu unele de provenienţă H&R. Pentru ca ecuaţia nemţilor să fie una completă, aceştia au adugat un set de jante Strada de 19 inch, pe care le-au încălţat cu pneuri de înaltă performanţă. 

Via | MR Car Design

 

Comentarii (5)

  • merita banii !!!
    ofera garantie ?
    10 4
  • Ivanoff
    Garantie?
    Garantie?... :))))
    Ce este aceia?
    La VAG? Buna gluma!
    Nu-ti da producatorul si vrei sa-ti dea Leepo...
    "Hai ca m-am distrat destul cu voi"
    8 15
  • garantie
    Vrei garantie, te duci frumos la MTM ca e tunnerul de casa si iti pastrezi si garantia. Lui Ivanoff nu-i zic decat sa-si faca temele ca maine are scoala.
    13 4
  • @Ivanoff
    sa pierd siguranta pentru inca doar 60 cp cand am 270 cp ...
    1 1
  • @ZZZ
    stiu de MTM si ABT , mersi oricum
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru