Rieger a creat un pachet estetic pentru Volkswagen Golf GTI

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 01.04.2010
Volkswagen Golf GTI a primit un nou pachet de tuning, de data aceasta din partea conationalilor de la Rieger. Vorbim despre un pachet estetic completat de un set de jante si un sistem de evacuare sport.

Tunerii de la Rieger au dezvoltat un nou pachet estetic pentru Volkswagen Golf GTI. Pachetul este compus dintr-un set de jante de aliaj si o serie de elemente estetice realizate din fibra de sticla cu insertii ABS. Anumite elemente ale acestui pachet sunt realizate din fibra de carbon – cum ar fi splitter-ul pentru bara fata si difuzorul de aer montat in bara spate. Pentru moment, cei de la Rieger nu au anuntat detalii despre un viitor pachet de performanta dezvoltat pentru GTI.

Pachetul estetic Rieger pentru Golf GTI contine si un spoiler pentru usa hayon-ului, un set de praguri laterale cu fante de aer si un set de jante din aliaj marca OZ. Jantele de pe puntea fata au un diametru de 20 inch si o latime de 8.5 inch, pe cand jantele de pe puntea spate au aceeasi dimensiune. Aceste jante sunt echipate cu anvelope de 235/30 R20.

Kit-ul Rieger pentru Golf VI GTI este completat de un sistem de evacuare sport care include o evacuare finala cu doua tips-uri ovale. Acest sistem de evacuare beneficiaza si de un mecanism de control al sunetului emanat de evacuare, realizat de cei de la ESD.

Sistemul de evacuare a fost adaptat si pentru modelele Golf GTI echipate cu sistemul Park Assist, acestea primind un kit de instalare diferit. Motorul TSI de 2.0 litri al lui Golf GTI nu a primit inca nicio modificare din partea celor de la Rieger, dar ne putem astepta la un pachet de performanta in urmatoarele luni.

Via | Autocarbe

Comentarii (1)

  • reddog
    vw
    Strutzocamila.Cu bot de iapa.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru