Bentley

Luni, 15 Aprilie | Modele noi

Bentley prezintă noul Bentayga Black Edition: jante de 22 de inch și 550 CP

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Bentayga Black Edition. Pentru prima oară în 105 ani, celebrul logo al mărcii integrează aripi negre.
Joi, 28 Martie | Industrie

Bentley anunță 4 pachete stilistice pentru Bentayga S în Europa

Constructorul britanic de automobile lansează 4 pachete stilistice noi pentru modelul Bentayga S în Europa. Totodată, SUV-ul de lux a primit și o serie de îmbunătățiri de ordin tehnologic.
Vineri, 23 Februarie | Industrie

Exemplar unicat Bentley Bentayga EWB Kingfisher: temă exterioară bicoloră

Constructorul britanic de automobile a publicat o serie de imagini și informații despre cel mai nou exemplar unicat Bentayga EWB. Denumit Kingfisher, acesta propune o temă exterioară bicoloră și a fost comandat de un client din California.
Luni, 22 Ianuarie | Economic

Bentley, pe minus în 2023. Bentayga, cel mai popular model al britanicilor

În 2023, Bentley a comercializat 13.560 de mașini, cu 11% mai puține decât în 2022. SUV-ul Bentayga a fost cel mai popular model al producătorului britanic.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Industrie

Bentley Batur, pregătit de producție. Vor exista doar 18 exemplare

Bentley a finalizat faza de testare a noului Batur, astfel că britanicii sunt pregătiți pentru producția propriu zisă. Vor exista doar 18 exemplare.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru modelele Bentley cu motor W12. Producție limitată

Constructorul britanic de automobile anunță o ediție specială Speed Edition 12 pentru modelele sale echipate cu legendarul motor W12. Producția va fi una limitată.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley anunță o serie de noutăți pentru Continental GT și Flying Spur

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Continental GT, în versiunea Azure, și nava amiral Flying Spur. Totodată, preșurile oferite în echiparea standard vor fi din nailon reciclat.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley: 20 de ani de Continental GT, marcați de un exemplar unicat

Constructorul britanic de automobile marchează cei 20 de ani împliniți de modelul Continental GT cu un exemplar unicat Continental GT S. Acesta a debutat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Miercuri, 22 Februarie 2023 | Industrie

Final de eră. Bentley va opri producția motoarelor W12

Constructorul britanic de automobile confirmă că producția motoarelor W12 va fi oprită în luna aprilie 2024. Sub capota noului Batur, unitatea dezvoltă 750 CP, în urma unor îmbunătățiri.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Economic

Bentley încheie anul 2022 cu record de vânzări. Cel mai popular model rămâne Bentayga

Bentley a comercializat peste 15.000 de mașini, la nivel global, în 2022, un nou record pentru marca britanică. Cel mai popular model rămâne, desigur, SUV-ul Bentayga.
Luni, 24 Octombrie 2022 | Industrie

Bentley Bentayga cu ampatament lung a intrat în producție

Bentley anunță că modelul Bentayga EWB, versiunea cu ampatament lung a SUV-ului britanic, a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Crewe, Marea Britanie.
Luni, 17 Octombrie 2022 | Industrie

Cum a înlocuit Bentley cele 189 de mașini care s-au scufundat în Oceanul Atlantic

Atunci când s-a scufundat, vaporul Felicity Ace a luat cu el circa 4.000 de mașini, inclusiv 189 de exemplare Bentley. Din fericire, constructorul britanic a gestionat cu succes această situație de criză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Bentley prezintă noul Flying Spur Speed: motor W12 cu 635 de cai putere

Constructorul britanic de automobile își extinde portofoliul de modele oferite clienților odată cu lansarea noului Flying Spur Speed. Acesta vine echipat cu un motor W12, de 6.0 litri, care dezvoltă 635 de cai putere.
Luni, 22 August 2022 | Modele noi

Bentley prezintă noul Mulliner Batur, cel mai puternic model din istoria mărcii

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Mulliner Batur. Cel mai puternic model din istoria mărcii va fi replicat în doar 18 exemplare, prețul unuia pornind de la 1.94 milioane de euro.
Marti, 16 August 2022 | Modele noi

Bentley publică o nouă imagine cu viitorul Mulliner Batur. Va avea motor W12

Bentley a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model Batur. Construit manual de către artizanii Mulliner, acesta va debuta în 21 august.
Sambata, 13 August 2022 | Industrie

Bentley: Startul producției pentru Bentayga EWB, mașina cu cele mai avansate scaune din istorie

Bentley anunță startul producției pentru noul Bentayga EWB, versiunea cu ampatament lung a SUV-ului britanic. Artizanii Bentley au nevoie de mai bine de 132 de ore pentru a finaliza un exemplar.
Marti, 09 August 2022 | Modele noi

Bentley anunță modelul Batur, un grand tourer construit pe comandă de Mulliner

Constructorul britanic de automobile a publicat un video teaser cu viitorul Batur. Pe scurt, acesta va fi un grand tourer construit, în număr limitat, de către divizia Mulliner.
Miercuri, 03 August 2022 | Industrie

Producția lui Bentley Bacalar se apropie de final. Au mai rămas de asamblat 4 exemplare

Constructorul britanic de automobile anunță că producția limitată la 12 exemplare a modelului Bacalar se apropie de final. Carosierul Mulliner mai are de asamblat 4 unități.
Joi, 28 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Lansarea primului model electric Bentley, amânată până în 2026

Primul model cu zero emisii de la Bentley va fi lansat pe piață cu o întârziere de câteva luni. Evenimentul ar urma să aibă loc în 2026, potrivit celor mai recente informații.
Marti, 21 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Bentley Continental GT Mulliner: cel mai puternic și luxos Continental GT

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Continental GT Mulliner. Cel mai puternic și luxos Continental GT de până acum va debuta oficial cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru