Feedback

Honda

Luni, 07 Decembrie 2015 | Modele noi

Motivați de succesul lui Mazda MX-5, rivalii de la Honda se pun pe treabă: viitorul S2000, în discuții

Honda se gândește la o revenire în segmentul modelelor roadster. Japonezii au însă nevoie de o platformă cu propulsie spate.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | General

Celebrul artist Ludacris a primit un cadou emoționant: prima sa mașină a fost recondiționată pe ascuns

Ludacris a primit un cadou special din partea Acura, divizia americană a celor de la Honda. Constructorul a recondiționat mașina artistului, produsă în anul 1993.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda ar putea lansa o mașină sport electrică: caroserie de CR-Z, patru motoare și până la 350 CP

Președintele Honda s-a declarat încântat de ideea dezvoltării unui model sport 100% electric, care să fie mai mic și mai ieftin decât NSX, titrează englezii de la Autocar în urma unui interviu cu oficialul.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda vrea să revoluționeze lumea cu o mașină electrică pe hidrogen care merge 700 kilometri cu un plin

Honda a prezentat la Tokyo modelul Clarity Fuel Cell, o mașină electrică alimentată cu hidrogen care poate să parcurgă 700 de kilometri cu un plin, cu 200 în plus față de Toyota Mirai.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda începe downsizing-ul: japonezii vor face motoare VTEC Turbo de 1.0 și 1.5 litri

Honda va lansa două noi motorizări VTEC Turbo în Europa peste doi ani. Primul model care le va primi este a zecea generație a lui Civic, programată pentru lansare în 2017.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Honda prezintă conceptul unei mașini care promite senzația de libertate a unei motociclete

Honda a publicat imaginile oficiale ale conceptului Project 2&4. Acesta este un vehicul cu patru roți echipat cu propulsor de motocicletă și promite să asigure senzațiile asociate acestora.
Joi, 27 August 2015 | Concepte

Honda Project 2&4: japonezii pregătesc un concept care combină o motocicletă cu o mașină

Honda a anunțat lansarea unui concept nou cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Acesta se va numi Project 2&4 și va combina senzația de libertate a unei motociclete cu cea de manevrabilitate a unei mașini sportive.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Feature

Test de consum cu Honda Civic 1.6 diesel: doar 2.9 litri pe ruta București-Sinaia-București

Când am plecat în acest test de consum, nu ne-am închipuit că o să depășim pragul psihologic de 3 litri/100 de kilometri. Honda Civic și al său 1.6 i-CDTi ne-au demonstrat însă că se poate.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Honda așteaptă noul Civic Type R: "Este singura mașină pe care mi-o doresc"

Takahiro Hachigo, actualul CEO al Honda, are de așteptat până în toamnă pentru livrarea unui Civic Type R. Directorul Honda este în noua funcție de trei luni și este singurul șef de marcă auto care nu are propria sa mașină.
Marti, 07 Iulie 2015 | Premii auto

Honda Civic Tourer a stabilit un record mondial de consum: doar 2.8 litri/100 de kilometri

Sărbătoare mare la Honda, care a reușit să stabilească un nou record mondial de consum. Versiunea diesel a modelului Civic Tourer a reușit să parcurgă 24 de țări, printre care și România, cu un consum de numai 2.8 litri/100 de kilometri.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Modele noi

Honda Civic Type R a intrat în producție

Honda a demarat producția noului Civic Type R. Modelul este construit în Regatul Unit, dar motorul său este importat din SUA.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Honda Civic Type R în România: compacta sportivă pleacă de la 39.600 euro

Honda a anunțat oficial prețul de pornire al noului Civic Type R pe piața din România. Hot hatch-ul japonezilor este disponibil deja pentru precomandă.
Marti, 16 Iunie 2015 | Modele noi

Honda: "Dacă va fi nevoie, vom face o variantă mai performantă a lui Civic Type R"

Honda își propune să păstreze titlul de cel mai rapid model cu tracțiune față pe Nurburgring obținut de noul Civic Type R. Inginerul șef al mărcii declară că modelul poate mai mult de atât.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Modele noi

Honda Civic primeşte o nouă generaţie în 2017 cu o platformă complet schimbată

Honda va schimba complet modelul său compact odată cu următoarea generaţie, pe care o va lansa în 2017. Noul model va avea o platformă globală pentru a reduce costurile de dezvoltare şi a mări profitul companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Modele noi

Honda HR-V, cel mai nou pariu al mărcii nipone, îşi prezintă motorizările: 1.6 diesel de 120 CP şi 1.5 benzină de 130 CP

Honda ne oferă noi detalii legate de noul HR-V, SUV-ul de oraş pe care niponii îl scot pe piaţă în cursul verii anului 2015.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Honda Civic Concept le arată americanilor viitorul compactei japoneze

Honda a prezentat la Salonul Auto de la New York un exponat pe nume Civic Concept. Acesta prefigurează varianta americană a celei de-a zecea generaţii a compactei, care va arăta diferit de varianta europeană.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Honda CR-Z ar putea primi un succesor echipat cu motorul lui Civic Type R

Honda ar putea să creeze un succesor al lui CR-Z, care să beneficieze de o versiune mai puţin puternică a motorizării care echipează noul Civic Type R.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Honda: "Nu ne schimbăm filozofia de design"

Honda nu intenţionează să renunţe la linia sa de design orientată spre spiritul practic al modelelor sale, în ciuda recentelor lansări ale modelelor Civic Type R şi NSX.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Noul Honda NSX e aici: supercarul japonez primeşte patru motoare şi 550 CP

Honda adus noua generaţie NSX în Europa. Modelul a văzut lumina zilei astăzi la Geneva şi vine cu un sistem de propulsie extrem de complex, care leagă un V6 pe benzină de trei motoare electrice.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru