ADAC

Marti, 31 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

ADAC, test de lungă durată cu Volkswagen ID.3: bateria are 93% după 100.000 de km

Germanii de la ADAC au realizat un test de lungă durată cu Volkswagen ID.3 Pro S. În doi ani și jumătate, mașina a acoperit peste 100.000 de kilometri.
Luni, 02 Mai 2022 | General

Germanii, îndemnați să conducă mai puțin pentru a reduce dependența țării față de petrolul rusesc

ADAC, cel mai mare club auto din Germania, își îndeamnă membrii să conducă mai puțin (sau deloc, dacă este posibil), iar atunci când o fac să circule cu viteză redusă, pentru a reduce dependența acestei țări față de importurile de petrol din Rusia.
Joi, 21 Februarie 2019 | Mediu

Germanii de la ADAC au testat 13 modele diesel pentru emisii: Honda Civic, singurul care a depășit limita pentru oxidul de azot

ADAC a evaluat 13 modele diesel în regim normal de condus pentru a vedea dacă acestea respectă testele de emisii, iar Honda Civic a fost singurul dintre ele care a depășit limita de 80 mg/km pentru oxidul de azot.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Articole Pneuri

UPDATE 2018. Marele ghid al anvelopelor de iarnă: cele mai bune anvelope în funcţie de dimensiuni

Automarket a conspectat testele germanilor de la ADAC pentru anvelope de iarnă din ultimii 3 ani şi vă prezintă o sinteză a rezultatelor pentru fiecare dimensiune testată, uşor de înţeles de orice cititor.
Duminica, 20 Martie 2016 | Tehnologie

Maşinile cu acces şi pornire fără cheie, vulnerabile la atacuri: "Proprietarii trebuie să fie vigilenţi"

Toate maşinile cu tehnologie keyless testate de ADAC au prezentat vulnerabilităţi prin care hoţii pot obţine acces facil la acestea prin utilizarea unui simplu dispozitiv artizanal.
Luni, 14 Martie 2016 | General

Nokian sparge tăcerea: "Multe dintre testele comparative de anvelope au fost manipulate încă din anii '80"

Finlandezii de la Nokian susțin că există o practică a producătorilor de anvelope de a trimite la teste anvelope "dopate", mai bune decât cele care se găsesc în magazine. "Toți producătorii au făcut asta, implicit noi, însă suntem mândri că ieșim în față și cerem rezolvarea acestei probleme în numele consumatorilor".
Joi, 16 Octombrie 2014 | Advertorial

Anvelopele de iarnă Continental obţin locul întâi în testarea anuală ADAC

(P) Comparativul anual de anvelope realizat de ADAC, OAMTC şi TCS împreună cu revista Stiftung Warentest din Germania şi-a anunţat câştigătorul în rândul anvelopelor de iarnă: Continental ContiWinterContact TS 850 au câştigat la dimensiunile 195/65/R15 şi 175/65/R14.
Marti, 11 Februarie 2014 | General

Scandalul ADAC continuă: producătorii germani returnează premiile primite

În urma scandulului stârnit de un audit al ADAC, în urma căruia s-a descoperit "îmulţirea artificială a voturilor", producătorii germani care au fost premiaţi de aceştia au anunţat că vor returna premiile "Gelber Engel" obţinute.
Miercuri, 22 Ianuarie 2014 | Premii auto

ADAC a măsluit rezultatele lui VW Golf la titlul „Maşina anului în Germania”

Fostul purtător de cuvânt ADAC a recunoscut că a modificat numărul voturilor obţinute de Volkswagen Golf în lupta pentru titlul „Maşina Anului în Germania”. „Numărul voturilor a fost înmulţit cu 10, fără a schimba însă ierarhia”, susţine oficialul.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | General

ADAC ar putea fi salvatorul Nurburgring-ului

ADAC, echivalentul german al ACR-ului, este pe lista potenţialilor cumpărători ai circuitului Nurburgring. Oficialii organizaţiei au confirmat participarea la licitaţie.
Vineri, 10 Mai 2013 | General

STUDIU FIABILITATE ADAC: Dacia Sandero devansează VW Polo şi alte subcompacte

ADAC a publicat rezultatele unui studiu de fiabilitate vizând modelele care au necesitat intervenţii cu service-ul mobil între 2007 şi 2012. Mărcile germane au ocupat prima poziţie la toate clasele în materie de fiabilitate, cu cea mai mică rată de defect.
Luni, 21 Mai 2012 | Motorsport

Audi a câştigat Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Audi a câştigat ediţia cu numărul 40 a Cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Modelul câştigător este un R8 LMS Ultra al echipei Phoenix Racing. Acesta a fost urmat pe podium de un alt R8 LMS Ultra şi de un Mercedes-Benz SLS AMG GT3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Mai 2012 | Motorsport

BMW a obţinut victorii în patru competiţii diferite în acelaşi weekend

Nemţii de la BMW sărbătoresc un weekend încununat de succes în motorsport. Pe lângă reuşita din DTM, echipele motorizate de BMW au înscris victorii în patru competiţii diferite: ADAC GT Masters, FIA WTCC, SuperGT şi Campionatul GT din Italia.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Sfaturi si idei auto

20 de ponturi pentru a fi siguri pe şosea în sezonul rece

Automarket vă prezintă 20 de ponturi care vă vor aminti de ce aveţi nevoie în sezonul rece pentru a fi în siguranţă pe şosea.
Joi, 06 Octombrie 2011 | General

ADAC: Topul celor mai bune taxiuri din Europa

ADAC a testat serviciile de taximetrie din 22 de oraşe europene. Barcelona este oraşul care a impresionat plăcut, iar Ljubljana codaşul clasamentului.
Vineri, 23 Septembrie 2011 | Sfaturi si idei auto

Test comparativ ADAC între 98 de anvelope de iarnă

Automobil Clubul German (ADAC) a testat de-a lungul ultimilor trei ani aproape 100 de anvelope de iarnă. Vezi care sunt punctajele primite de toate acestea.
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Siguranta

STUDIU: Locurile din spate sunt mai periculoase decât cele din faţă

Potrivit unui studiu publicat de ADAC, ocupanţii locurilor din spate sunt mult mai supuşi riscului de rănire în cazul unui accident decât pasagerii din faţă.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Premii auto

GERMANIA: Dacia Sandero, locul al 7-lea în topul fiabilităţii ADAC în clasa mică

Dacia Sandero ocupă un onorabil loc şapte în clasamentul german al celor mai fiabile maşini din clasa mică. Topul a fost întocmit de ADAC pe baza defecţiunilor raportate de clienţi în 2010.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | General

Nissan Qashqai a obţinut cea de-a treia poziţie în topul fiabilităţii de la ADAC

Nissan Qashqai a obţinut cea de-a treia poziţie atât în clasamentul fiabilităţii ADAC în 2010, cât şi în clasamentul satisfacţiei clienţilor, în timp ce este cel mai ieftin automobil din primii opt clasaţi din acest an.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Premii auto

BMW Seria 5 este Maşina Anului 2010 în Germania

BMW Seria 5 a primit titlul "Maşina Anului 2010" în Germania. Premiul a fost acordat de ADAC, în urma unui studiu la care au participat 19 milioane de oameni.

Tag-uri similare

Renault, Citroen, Opel, Volvo, Vettel, VW, Kia, Megane, Clio, parteneriat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru