BMW Seria 5 este Maşina Anului 2010 în Germania

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.01.2011
BMW Seria 5 a primit titlul "Maşina Anului 2010" în Germania. Premiul a fost acordat de ADAC, în urma unui studiu la care au participat 19 milioane de oameni.

Săptămâna începe bine pentru BMW, care primeşte recunoaşterea publicului german pentru modelul Seria 5. Premiul este cu atât mai important cu cât reprezintă o recunoaştere importantă a valorilor modelului tocmai pe piaţa mamă.

Trofeul Maşina Anului în Germania este acordat, ca în fiecare an, de ADAC, cel mai mare club auto din lume, în urma unui studiu efectuat alături de fanii organizaţiei germane. În total, un număr de 19 milioane de cititori ai revistei ADAC Motorwelt şi ai site-ului de internet şi-au exprimat opţiunea pentru titlul Maşina Anului în Germania.

BMW Seria 5 a reuşit să totalizeze cele mai multe puncte şi să plece acasă cu trofeul mult râvnit. Alte două modele clasate în topul primelor zece, BMW X3 şi Mini Countryman, au completat prezenţa grupului german în acest clasament.

ADAC a pregătit premii şi pentru alte modele, împărţite în patru categorii speciale. Un juriu de experţi a analizat modelele care au candidat pentru titlul "Maşina viitorului" şi a decis plasarea actualului BMW 320d, cu tehnologie Blue Performance, pe poziţia a treia a podiumului, în faţa a peste 400 de maşini înscrise în concurs.

via | BMW România

Comentarii (30)

  • l-am vazut si eu in cluj intr-o parcare....e...intr-adevar foarte fain....desigur mai putin agresiv ...dar extrem de rafinat ,rafinament ce reiese din atentia deosebita pt. detalii....cat despre motorizari...nu discutam....sunt cei mai...pacat ca-n ro.il vor conduce mai ales manelarii.
    25 1
  • ????!!!
    si eu care credeam ca va lua ori dacia ori audi... Extraordinar dle, extraordinar.... ;)
    11 4
  • @c-g-c
    Si eu le Ziceam la rapanosii de pe site săptămâna trecută ca BMW SERIA 5 F10 este cea mai buna mașina din clasa , si când sau început minusurile de parca nu e drept, pai uite na aceasta splendoare e declarată si de nemti ca ". Ist das beste in der Class " . Copilasi cu alde Audi , Dacia si Volvo toate trei cu tractiune fatza , toate trei sunt in visurile prostilor de laucalin, c-g-c, p-George ,.
    17 10
  • claxonu
    @bmw
    esti praf la gramatica, arunca-te cu capu in wc si trage apa de doua ori
    11 11
  • Totusi nu exista o moderare a comentariilor? Adica vad niste cuvinte jignitoare intr-un comentariu, ar trebui sterse totusi
    8 4
  • congratulations
    5 0
  • @BMW
    Copile nu mai exulta degeaba pentru ceea ce citesti tu mai sus este un comunicat de presa BMW si era normal ca numele "BMW" sa apara in fiecare fraza :).

    In alta dezordine de idei comunicatul de presa BMW nu este corect. In primul rand ca nu este vorba despre masina anului in Germania, vorbim despre premiul "Yellow Angel", categoria "favorit car of the germans", adica masina favorita a nemtilor in anul 2011. Seria 5 a fost urmata in clasament de Mercedes CLS si Audi A1.
    Si au mai existat categorii :)). La categoria "best quality" a castigat Porsche 911, urmat de Audi A5; categoria "car of tomorow" a fost castigata de Toyota Auris hybrid; la categoria "future" a castiga VW Touran 1.4 TSI Ecofuel etc

    Anul trecut (adica 2010 :D) la categoria "favorit car of the germans" a castigat Mercedes E.

    P.S.: @BMW, mie mai relevant mi se pare ADAC AutoMarxX brand ranking "which consists of individual criteria, brand image, market strength, customer satisfaction, product strength, environmental performance and safety", din 2010 care arata cam asa:
    1. Mercedes
    2. Audi
    3. BMW

    P.S.: E nu am gasit niciunde ca ar fi votat 19 mil. de oameni. Sa fim seiosi totusi.
    12 14
  • @C-G-C
    Eu zic ca este o conspiratie la mijloc.Eu cred ca Bmw le-a dat cate un F10 staff-ului Automarket ca sa denatureze adevarul.Rusine Dinu Patriciu!!!
    13 6
  • @CLAXONU
    @claxonu
    Uite eu imi cer scuze de gramatica de mai sus .
    Am scris de pe iPhone 4 si are limba romana la keyboard si cand scriu , scriu una cand apas SEND imi face edit si imi pune cuvintele aiurea .

    Scuze de meja inca odata .

    @ C-G-C , auzi ma tu ce esti mai destept ca ADAC si AUTOMARKET ?

    EU inteleg ca audi in visul tau e mai bun ca BMW ,dar deocamdata nu reusesc acest lucru , La moment BMW e LIDERUL PREMIUM MONDIAL si la MOMENT inca BMW produce cele mai bune motoare din lume , suspensii , transmisii si directii .

    Si la moment BMW are in jur de 47 de award-uri si nominalizari la INTERNATIONAL ENGINE of THE YEAR pe langa cele 4 ale lui AUDI.
    CONCURSUL se desfasoara in Baden Wurtemberg ( Stuttgart area , OSTFILDERN burg). , adica la Mercedes-Benz acasa .

    Mai crezi in SPAGA celor de la BMW la Mercedes-Benz acasa ?
    9 5
  • @BMW & @mowgli
    Cateodata stau si ma intreb la ce naiba imi irosesc energia sa raspund unor oameni ca voi.
    Daca din postul meu voi ati inteles ca BMW a mituit ADAC si AM sunteti de o inteligenta rara.

    Puneti mana ma baieti si documentativa inainte sa va expuneti parerea intr-un spatiu public.

    O sa vedeti ca ADAC nu organizeaza masina anului in Germania si ca discutam de cu totul si cu totul alta distinctie.

    Nu o sa mai repet inca o data ce am scris mai sus, dar cine are macar capacitatea intelectuala de a intelege ce citeste isi va da seama ca am perfecta dreptate.

    Ma rog, in cazul @BMW inteleg ca interfata de operare de pe IP4 distorsioneaza limba romana fara intr-un mod ceva de speriat, probabil atat la citire cat si la scriere :))). ce sa-ti fac mai @BMW daca iti cumperi copii chinezesti ale produselor Apple :D, astea intradevar au tendinta sa mai bage si caractere d-ale lor :))).

    P.S.: @mowgli nu te mai da ma asa cocos, pune mana si da un search pe google cu "yellow angel" ADAC 2011 si ai sa vezi ca nu a mituit nimeni pe nimeni, in cel mai rau caz pe tine ca sa spui prostii pe AM.
    9 6
  • habahaba
    @c-g-c
    prietene, hai jet cu haudi-ul tau!
    8 5
  • @C-G-C
    Am iPhone 4 de 16gb sunt in SUA sunt conectat la At&t si nu e nici o copie telefonul e de la Apple California , cand o sa ai si tu apple o sa vezi ca scrii cuvantul corect si cand apas send se modifica cuvantul si daca te grabesti si nu esti atent si nu corectezi greseala facuta de T9 se duce cuvantul gresit .

    Dictionarul telefonului poate fi dus in eroare din cauza ca scriu in 2 limbi uneori cu acelas dictionar in romana si el memoreaza cuvintele englezesti in romana si se primeste hoas.

    Ce sa-ti explic tie daca tu ai inca Nokia 3310.

    Good luck si pune tu mana si invata putina carte , ca cu masinele nu prea o duci bine , cred ca esti inca tinerel , daca nu e secret cati anisori ai ???
    10 8
  • George
    Este o masina perfecta din toate punctele de vedere. Am vazut deja foarte multe pe strada , cica se vinde foarte bine. Exterior 10, interior 10 si dinamica excelenta, asta defineste o masina perfecta.
    7 1
  • O alta revista a facut un test cu noul A6 si BMW seria 5 si Mercedes clasa E. Cine credeti ca a castigat ? Exact BMW seria 5. Mercedes cu luxul, Audi un compromis, dar masina inseamna si dinamica si altele.
    6 2
  • Cineva m-a strigat? :))
    Aaa, BMW. Ok,next topic, ca nu vreau sa uzez tastatura aiurea. Ce am avut de spus despre BMW am spus. Cine a inteles bine, cine nu problema lui. Sa creada ce vrea.
    Un lucru as vrea sa spun... ca sa fiu pe intelesul tuturor, PARERE. Sa zici de Seria 5 ca a luat premiul pe nedrept eu zic ca e o prostie. Sa acuzi concurenta care a terminat pe locurile 2 si 3 ca e praf si asta e o prostie. Dar fiecare crede ce vrea. Asfat uscat tuturor! ;)
    11 5
  • inca un + pt. seria 5.......
    bravo bmw........
    asteptam supercaru.......cu 700 de caluti.......sa le de-a o palma celor de la audi si mercedes cu ale lor SLS si R8....
    5 3
  • @BMW,@mowgli,@C-G-C,@tzenu....:)))))
    bravo baetii.........
    a inceput rafuiala de alta data pe Automarket.....
    la cat mai multe articole 'de scandal'........
    9 3
  • BMW-POWER
    BMW-POWER
    Ce mai poti spune? Decat bravo BMW.Dovediti inca o data daca mai era cazul ca sunteti NUMBER 1.
    8 4
  • !!!
    Nu este vorba despre nici o rafuiala. Nu contest faptul ca Seria 5 a castigat un premiu, sa fie sanatosi, semnalez greseli in acest comunicat de presa/articol.

    1. BMW Seria 5 NU a castigat Masina Anului in Germania in 2010.
    *BMW Seria 5 a castigat premiul ADAC Yellow Angel la categoria "favorit car of the germans" 2011.

    2. Nu au votat 19 mil de persoane!
    Au votat aprox 250.000 persoane. Clubul ADAC are aprox 17 mil de membrii.

    Bibliografie:
    http://www1.adac.de/sp/gelber_engel/
    http://www.autobild.de/artikel/adac-preis-gelber-engel-2011-1336677.html
    http://www.youtube.com/watch?v=dmnKMipAvg4
    http://www.youtube.com/watch?v=xW6zCmr3pVk

    P.S.: Este incredibil cat de mult poate degeneara o discutie atunci cand oamenii nu au capacitatea de a intelege ralitatea sau nu se pot ridica la un anumit nivel al discutiei. Este si mai incredibil ca dupa ce am dat mura-n gura toate detaliile (CORECTE) articolul este in continuare in forma sa PROFUND gresita. Dezamagitor!
    9 5
  • @c-g-c
    nu am inteles ca tu crezi ca a fost vorba de mita.Am capacitatea intelectuala de a intelege ce scrii ca inca nu esti Jiddu Krishnamurti, dar mi-a atras atentia o fraza si anume:

    "P.S.: E nu am gasit niciunde ca ar fi votat 19 mil. de oameni. Sa fim seiosi totusi."

    In prima faza sunt tentat sa cred ca automarket nu ma minte... probabil daca as posta si eu ceva in contradictie cu o stire ai merge tot pe mana lor deoarece nu sunt o autoritate in domeniu si nici nu am un staff in spate care se ocupa de research.Happy?
    6 3
  • @BMW
    Esti cam mandru de tine si BMW ca nu citesti substratul mesajului C_G_C. BMW Seria 5 a castigat premiul ADAC Yellow Angel la categoria "favorit car of the germans" 2011 punct.
    Nu discutam de brandu BMW domne, de premiu!
    3 4
  • @mowgli
    OH da...ca AM nu a facut niciodata greseli in stirile postate...

    @bmveu

    Copil disperat...cei doi neuroni nu i permit sa mai schimbe placa cu bemveul.

    PS: NU mai vorbi de alti useri in posturile tale ca nu ti permite intelectul sa o faci cum trebuie. Pt asta e nevoie de macar 12 clase + cei 7 ani de acasa.

    Ca sa intelegeti dece suntem o natie de retarzi, omul ala c-g-c va da muran gura si bibliografie si informatii si tot dar romanul da ca manuta rosie fara sa aibe habar dece, fara sa se documenteze catusi de putin.. el stie una si buna, BMW rullz, audi e haudi dar el de fapt nu are bani decat pt un matiz sh.

    va las sa aberati in continuare "obiectivilor care sunteti".
    5 7
  • da ce cearta pe aici
    Cata cearta pt un articol preluat de pe www.bmw.ro, vai de voi.

    Na ca am postat si eu sa ridic media de varsta, poate asa face de un 18-20 de ani.
    5 2
  • felicitari BMW
    O masina extraordinar
    5 1
  • kumite
    ce placere!!!!!!
    Iar am citit despre bmw,iar am avut orgasm.Duh!!!!!
    1 7
  • @kumite
    Tu ai orgasm de la SEXY Audi , BMW va da la buci , e mult mai nervos si mai masculin decit audi.
    Audi e masina pentru FOMEI :D
    BMW e masina pentru SOFERI adevarati
    9 2
  • kumite
    Bah Lampa!
    La mine place BMW,da,nu place prostalaii!Deci, recunosti ca ai orgasm de la bmw.Good on you,mate!
    2 3
  • claxonu
    @bmw
    ok, imi cer scuze si eu daca am fost mai dur ;)
    1 1
  • @automarket
    Chiar nu va sesizati si voi cand vedeti asemenea comentarii demne de OTV? Sau chiar asta e scopul vostru?
    2 0
  • kumite
    premium
    Da,Bmw(masina )este liderul premium mondial.Dar celalat bmw,este liderul mondial al prostalailor.Dincolo de prut,am impresia ca simtul umorului a fost interzis,nu prea exista deloc.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru