Alfa Romeo Giulia

Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va avea aceeași platformă cu noul Dodge Charger

Jean-Philippe Imparato, șeful Alfa Romeo, a confirmat anul lansării viitoarei generații Giulia. Noul model va fi lansat în 2026 și va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Dodge Charger.
Marti, 27 Septembrie 2022 | General

Poliția din Italia rămâne fidelă Alfa Romeo: 450 de exemplare Giulia în „uniformă”

Poliția din Italia își va mări parcul auto cu încă 450 de exemplare Alfa Romeo Giulia până la finalul anului. Modelul destinat poliției italiene are un motor de 200 de cai putere și atinge o viteză maximă de 235 km/h.
Joi, 24 Iunie 2021 | Industrie

Alfa Romeo începe livrările pentru Giulia GTA și Giulia GTAm în ziua în care împlinește 111 ani

Alfa Romeo sărbătorește 111 ani de activitate în data de 24 iunie și, cu această ocazie, va livra clienților primele exemplare Giulia GTA și Giulia GTAm.
Sambata, 22 Mai 2021 | Industrie

Italia: Alfa Romeo va livra 1.770 de exemplare Giulia către Carabinieri

Alfa Romeo a început livrarea a 1.770 de exemplare Giulia către carabinierii italieni, continuând un parteneriat de peste 50 de ani cu forțele de ordine din “Cizmă”.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia va primi, până la finalul anului, cel mai important facelift din carieră

Potrivit celor mai recente informații, Alfa Romeo Giulia facelift va debuta până la finalul acestui an. Pe lista cu noutăți se numără și o parte frontală redesenată, dar și tehnologie micro hibrid pentru motorizările din gamă.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Teaser misterios din partea Alfa Romeo: italienii ar putea lansa ediția specială Giulia GTA cu 620 CP

Alfa Romeo a publicat un teaser video pe contul de Twitter. Conform surselor, producătorul italian va lansa la Genva ediția specială Giulia GTA cu motor V6 și 620 CP.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa ediția specială Giulia GTA: motorul V6 de 2.9 litri va dezvolta 620 CP

Alfa Romeo ar putea prezenta ediția specială Giulia GTA în 24 iunie în cadrul unui eveniment pregătit de italieni cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea companiei. Conform vocilor apropiate companiei, Giulia GTA va miza pe o versiune de 620 de cai putere a motorului V6 de 2.9 litri.
Sambata, 07 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo Giulia va primi o versiune electrică de circuit: modelul va concura în viitorul sezon Electric TCR

În scurt timp, Alfa Romeo Giulia va primi o versiune electrică pentru circuit. Modelul a fost dezvoltat de Romeo Ferraris și va concura în sezonul 2020 al Electric TCR.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Modele noi

Alfa Romeo renunță la o parte din planurile care anunțau extinderea gamei: GTV și 8C nu vor fi relansate

Până la finalul anului 2022, portofoliul Alfa Romeo va include doar patru modele. Alături de Giulia și Stelvio, italienii vor lansa Tonale și un SUV de segment B. Renașterea modelelor 8C și GTV dispare din planurile constructorului italian.
Marti, 12 Martie 2019 | Siguranta

Alfa Romeo recheamă în service 60.000 de unități la nivel global: posibilă defecțiune la sistemul Adaptive Cruise Control

Alfa Romeo recheamă în service circa 60.000 de unități Giulia și Stelvio din cauza pericolului ca sistemul Adaptive Cruise Control să nu se dezactiveze sau ca mașina să accelereze chiar și la apăsarea pedalei de frână.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Intern

Poliția Rutieră Constanța a primit un Alfa Romeo Giulia: sedanul producătorului italian va fi utlizat timp de 12 luni în misiuni de patrulare

Poliția Rutieră Constanța va utiliza timp de 12 luni un exemplar Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le desfășoară în orașul Constanța, în stațiunile de la malul mării, dar și în acțiunile de pe Autostrada A2 București - Constanța.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Intern

Poliția Rutieră Ilfov a primit un Alfa Romeo Giulia: modelul italian va patrula 12 luni pe autostrada A3, Drumul Național 1 și Centura Bucureștiului

Poliția Rutieră Ilfov va utiliza timp de 12 luni un Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le va desfășura pe autostrada A3, Drumul National 1 și Centura Bucureștiului.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Italienii reduc producția a 5 modele din cauza vânzărilor slabe: Fiat 500X și Alfa Romeo Stelvio și Giulia, pe lista neagră

Alianța Fiat-Chrysler a redus producția la 5 modele produse în Italia ca urmare a vânzărilor slabe din Europa și China. Modelele afectate sunt Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia, Fiat 500X, Jeep Renegade și Maserati Levante.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

VIDEO: BMW M2, mai rapid pe circuit decât Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Poate fi un BMW M2 mai rapid decât un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio pe circuit? Se pare că da, după ce englezii au dovedit asta pe circuitul de la Anglesey.
Joi, 08 Iunie 2017 | Industrie

Început lent: Alfa Romeo Giulia s-a vândut modest în primul său an de carieră. Speranțele Alfa se mută pe SUV-ul Stelvio

Sergio Marchionne aștepta între 75.000 și 100.000 de unități Alfa Romeo Giulia vândute pe an, dar modelul italian a vândut în primele 12 luni sub 19.000 de bucăți în Europa, plus 1600 de exemplare în SUA.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Accidente exotice

Cel mai ieftin Afla Romeo Giulia Quadrifoglio se vinde în Statele Unite: costă 1250 de dolari, dar are o problemă

Cea mai recentă apariția în rubrica „accidente exotice” are în prim plan un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 cai putere, distrus în Statele Unite.
Luni, 13 Martie 2017 | Modele noi

Mito și Giulietta nu vor avea urmași: "Următorul Alfa Romeo va fi, cel mai probabil, un SUV"

Alfa Romeo consideră că Giulia și Stelvio sunt modelele sale reprezentative și anunță că următorul pe listă este un nou SUV, în timp ce Mito și Giulietta nu vor primi înlocuitori.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Cel mai important trofeu auto merge în Franța: Peugeot 3008 este Mașina Anului în Europa!

Peugeot 3008 a câștigat la limită trofeul European Car of the Year în 2017, după ce a învins Alfa Romeo Giulia și Mercedes Clasa E.
Luni, 13 Februarie 2017 | Modele noi

Toți banii pe Alfa Romeo Stelvio: italienii renunță la break-ul Giulia Sport Wagon pentru că seamănă prea mult cu noul SUV

Alfa Romeo a renunțat la lansarea unui model Giulia Sport Wagon, întrucât anticipează că noul SUV Stelvio va mulțumi și clienții aflați în căutarea unui break sportiv.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo 159, Giulia GTA, McPherson, Multilink
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru