Veyron

Miercuri, 10 August 2022 | Industrie

Bugatti: 10 ani de la debutul lui Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, cea mai rapidă decapotabilă din lume

Constructorul francez de automobile sărbătorește 10 ani de la debutul modelului Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Acesta deține încă recordul pentru cea mai rapidă decapotabilă din lume.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | General

Ședință foto cu "Sfânta Treime" a gamei Bugatti: EB110, Veyron și Chiron au pozat în Dubai

Bugatti a realizat o ședință foto în Dubai cu trei hypercar-uri moderne. EB 110 Super Sport, Veyron Super Sport și Chiron au fost modelele alese de producătorul din Molsheim pentru această campanie de promovare.
Luni, 05 Februarie 2018 | Industrie

Loializarea clienților: Bugatti vrea să ofere o perioadă de garanție de până la 15 ani pentru modelele Veyron

Bugatti a anunțat lansarea unui nou program de loializare a clienților săi, aceștia având posibilitatea să beneficieze de o garanție de până la 15 ani în cazul modelelor Veyron.
Vineri, 26 August 2016 | Modele noi

Când 1500 de cai nu ajung: Bugatti vrea o versiune hibridă a lui Chiron "pentru performanțe mai bune, nu pentru a conduce electric în oraș"

Deși sistemele de propulsie hibride sunt privite ca alternative eco mai curate la modelele cu propulsie clasică diesel sau pe benzină, cei de la Bugatti privesc problema complet diferit. În stil Porsche, dacă vreți.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Siguranta

Probleme în Paradis: trei rechemări în service pentru Bugatti Veyron în SUA

Indicatoare care arată mai multă benzină decât există în rezervor și coroziune la nivelul cablurilor sau al suportului de cric. Și mașinile de peste un milion de dolari au probleme "lumești" care duc la recall-uri în service.
Luni, 29 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Zeul mașinilor sport e aici: noul Bugatti Chiron devine cea mai puternică mașină din istorie. 1500 CP, sub 2.5 secunde pentru 0-100 km/h

Acum câțiva ani, părea imposibil ca performanțele și cifrele lui Veyron să poată fi depășite. Astăzi, Bugatti ne oferă o nouă mostră radicală de sportivitate: noul Chiron vine cu 1500 CP, 1600 Nm și cu o viteză maximă "limitată pentru șosea" la 420 km/h.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Fotospion

Bugatti Chiron - prima imagine neoficială a prototipului urmașului lui Veyron

Un utilizator de instagram numit Erico Hessel a publicat pe rețeaua de socializare un cadru cu ceea ce el descrie a fi Bugatti Chiron, urmașul lui Veyron.
Luni, 24 August 2015 | Modele noi

Șeful Bugatti: "Urmașul lui Veyron va avea o viteză maximă mai mare și va fi mai performant pe circuit"

Wolfgang Dürheimer, CEO-ul Bugatti, a anunțat că succesorul lui Veyron va fi mai rapid și mai performant. Totodată, șeful Bugatti a confirmat că nu vor construi un SUV sau o berlină.
Vineri, 24 Iulie 2015 | General

Primul Bugatti Veyron de serie este din nou de vânzare

Primul Veyron fabricat în serie va fi din nou de vânzare, de data aceasta în cadrul unei licitații. Exemplarul a parcurs puțin peste 1.200 de kilometri, dar experții îl evaluează la cel puțin 1.8 milioane de dolari.
Luni, 06 Octombrie 2014 | General

Clientul tipic de Bugatti deţine în medie 84 de maşini, trei avioane şi un iaht

Nu oricine îşi poate permite un Bugatti, însă cei care pot achiziţiona un astfel de automobil au de obicei o colecţie impresionantă de automobile.
Miercuri, 27 August 2014 | O lume nebuna

Şoferul care a intrat într-un lac cu un Veyron riscă să ajungă la închisoare pentru tentativă de fraudă

Un şofer aparent neexperimentat a plonjat într-un lac la bordul unui Veyron în 2009. O anchetă amănunţită a relevat faptul că acesta a intrat intenţionat în apă pentru a distruge maşina şi a încasa despăgubirea din partea asiguratorului. Americanul riscă să ajungă în închisoare pentru altă tentativă de fraudă.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Bugatti se pregăteşte să-şi ia adio de la Veyron: supercarul primeşte ultima sa ediţie specială, Veyron Ettore Bugatti

Bugatti va mai comercializa doar 15 unităţi Veyron, iar trei dintre acestea fac parte din seria specială Legends. Ultimele trei unităţi se numesc Veyron Ettore Bugatti, un tribut adus fondatorului mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Bugatti va lansa un nou model în 2016, dar acesta nu va fi Galibier

Reprezentanţii Bugatti au confirmat că vor lansa un model nou la finele lui 2015 sau la începutul lui 2016, dar au specificat că nu este vorba despre o versiune de serie a lui Galibier, titrează englezii de la Top Gear.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Modele noi

Bugatti a vândut 400 de unităţi Veyron. Mai sunt disponibile doar 50

Bugatti a vândut Veyron-ul cu numărul 400. Compania deţinută de Grupul Volkswagen va mai produce încă 50 de unităţi Veyron.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Bugatti Veyron Jean Bugatti Edition, un nou model din seria Legends, vine la Frankfurt

Al doilea model din seria Legends de la Bugatti va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Exponatul respectiv este construit în memoria lui Jean Bugatti şi este vopsit în negru.
Luni, 26 August 2013 | O lume nebuna

Şeful Kahn Design refuză o ofertă incredibilă: 6.9 milioane de euro pentru o plăcuţă de înmatriculare

Afzal Kahn, şeful Kahn Design, a refuzat o ofertă de a-şi vinde plăcuţa de înmatriculare cu inscripţia "F1" contra sumei de 6.9 milioane de euro, titrează Daily Mail.
Duminica, 23 Iunie 2013 | Modele noi

Un nou Bugatti Veyron de 1.500 CP ar putea fi lansat anul viitor

Bugatti pregătește un nou super Veyron ce va fi lansat anul viitor. Acesta ar putea avea 1.500 CP și un preț pe măsură: peste 5 milioane lire sterline.
Luni, 29 Aprilie 2013 | General

Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir, pus la vânzare pentru 1.99 milioane de dolari

Unicul exemplar Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir a fost pus din nou la vânzare. De data aceasta, îl vinde al doilea proprietar al său, care solicită 1.99 milioane de dolari.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Modele noi

SSC Tuatara, supercarul de 1.350 CP, este cu un pas mai aproape de producţie

Americanii de la SSC au anunţat că au finalizat testele pentru versiunea de serie a motorizării V8 twin-turbo de 6.9 litri care va echipa noul Tuatara, supercarul de 1.350 CP care promite să-l detroneze pe Veyron.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Hennessey Venom GT a atins 427.6 km/h, fiind la un pas de recordul lui Veyron Super Sport

Americanii de la Hennessey Performance au reuşit să atingă viteza de 427.6 km/h cu un Venom GT de 1.217 CP, obţinând a doua poziţie în clasamentul celor mai rapide maşini de serie din lume.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru