Veyron

Vineri, 08 Martie 2013 | GENEVA 2013

Interviu cu Jozef Kaban, designerul-şef Skoda: "Vom aduce noutăţi în segmentul SUV"

Jozef Kaban, responsabilul designului tuturor modelelor Skoda actuale, ne-a acordat un interviu exclusiv la Salonul Auto de la Geneva. Acesta ne-a vorbit despre modelele viitoare şi despre tendinţele din industrie.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Motorsport

Gemballa aduce un Veyron Sang Noir şi un McLaren MP4-12C la Nurburgring

Tunerii de la Gemballa vin cu două supercaruri la cursa de la Nurburgring din campionatul ADAC GT Masters. Pe lângă un McLaren MP4-12C GT3, nemţii aduc şi un Bugatti Veyron Sang Noir, cel din urmă fiind doar un vehicul promoţional.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GALERIE FOTO: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse - 1.200 CP

Bugatti nu putea lipsi de pe lista noutăţilor. Şi cum cererea pentru mai multă putere nu scade niciodată, Bugatti a adus la Geneva un Veyron decapotabil de 1.200 CP.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Modele noi

Bugatti vine la Dubai cu trei ediţii speciale Veyron Grand Sport

Bugatti Veyron Grand Sport a primit trei ediţii speciale, fiecare realizată într-un singur exemplar, iar acestea vor fi prezentate la Salonul Auto din Dubai.
Marti, 02 August 2011 | Siguranta

Premieră: Imagini de la crash-test-ul lui Bugatti Veyron

Supercarurile sunt rareori testate de organismele independente de clasificare a automobilelor noi. Chiar şi aşa, acestea sunt supuse unor teste de impact. Iată-l pe Veyron în urma testelor oficiale din 2004, la centrul de dezvoltare din Germania.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Modele noi

Bugatti Galibier va fi oferit şi în versiune hibridă

Aspectul versiunii de serie a lui Bugatti Galibier va fi definitivat în cea de-a doua parte a acestui an. Modelul va fi oferit şi în versiune hibridă şi va fi construit în 3.000 de exemplare.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Video

Copie de Bugatti Veyron bazată pe Porsche Boxster

Un pasionat a realizat un o copie extrem de fidelă a lui Bugatti Veyron. Replica este bazată pe un Porsche Boxster de 900 CP.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Mediu

EPA: Bugatti Veyron este cel mai poluant autoturism din lume

Agenţia de protecţie a mediului din Statele Unite ale Americii l-a votat pe Bugatti Veyron ca fiind cel mai dăunător autoturism pentru mediu existent pe piaţă în acest moment.
Duminica, 17 Octombrie 2010 | Accidente exotice

Un exemplar Bugatti Veyron, avariat în timpul unui drive test

Un drive test cu supercarul Bugatti Veyron s-a terminat prematur, întrucât viitorul posesor al acestuia a reuşit să lovească o altă maşină în timp ce mergea cu spatele.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Accidente exotice

Două accidente cu supercar-uri în Germania în acelaşi weekend

Viteza excesivă i-a făcut pe doi posesori de supercar-uri din Germania să rămână fără mândria lor din garaj. Ambele accidente s-au soldat doar cu pagube materiale.
Vineri, 20 August 2010 | General

Un nou ceas de lux în cinstea lui Bugatti Veyron

Orologierii elveţieni de la Parmigiani au creat un nou ceas în cinstea lui Bugatti Veyron. De data aceasta este vorba de un ceas în cinstea lui Veyron Super Sport, ultima încarnare a supercar-ului din Molsheim.
Duminica, 02 Mai 2010 | O lume nebuna

Un exemplar Bugatti Veyron a fost confiscat de politia olandeza

Politia olandeza a confiscat un Bugatti Veyron dupa ce soferul acestuia, in varsta de 20 de ani, a depasit viteza legala cu 80 de km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Aprilie 2010 | Video

4xVIDEO: Iata cum se fabrica Bugatti Veyron

National Geographic a realizat un documentar despre procesul de fabricatie al lui Bugatti Veyron.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

TOP 10: Cele mai scumpe masini din lume

Forbes a prezentat topul sau anual al celor mai scumpe masini de productie din lume. Bugatti Veyron Grand Sport a fost surclasat de un model suedez, Koenigsegg CCXR Trevita, care va fi produs in doar trei exemplare.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | O lume nebuna

O revizie pentru Bugatti Veyron costa cat un VW Polo nou

Lumea exclusivista a supercarurilor are un pret pe masura, iar Bugatti Veyron nu face exceptie. O revizie tipica are un pret de 14.700 de euro, suma cu care puteti cumpara un Volkswagen Polo cu un nivel mediu de dotari.
Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Concepte

Bugatti a inregistrat design-ul lui 16C Galibier

In incercarea de a preveni clonele chinezesti, Bugatti a inregistrat design-ul conceptului 16C Galibier la Oficiul Mondial pentru Protectia Proprietatii Intelectuale.
Vineri, 20 Noiembrie 2009 | Concepte

Asa ar fi trebuit sa arate Bugatti Veyron!

Italienii de la Quattroruote au publicat imagini cu prototipul refuzat de sefii VW Group la alegerea conceptului din care trebuia sa se nasca Bugatti Veyron.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

Bugatti 16C Galibier este doar un concept in acest moment

Oficialii Bugatti au lasat de inteles ca actualul 16C Galibier este doar un concept in acest moment, dar are sanse reale de a intra in productie abia dupa ce fabricarea lui Veyron Grand Sport va fi incheiata.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Modele noi

Bugatti 16C Galibier de serie va costa 1.5 milioane de dolari

Sedanul Bugatti Galibier ar putea intra in productie dupa ce modelul Veyron nu va mai fi construit. Potrivit celor de la AutoExpress, modelul ar putea avea un pret de 1.5 milioane de dolari.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Bugatti Galibier Concept, fratele sedan al lui Veyron

Bugatti a dezvaluit astazi conceptul Galibier, un coupe cu patru usi care va incerca sa duca mai departe renumele creat de Veyron pe segmentul supercarurilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru