GALERIE FOTO: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse - 1.200 CP

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 06.03.2012
Bugatti nu putea lipsi de pe lista noutăţilor. Şi cum cererea pentru mai multă putere nu scade niciodată, Bugatti a adus la Geneva un Veyron decapotabil de 1.200 CP.

Bugatti nu încetează să impresioneze. Pentru că vrea să nu piardă primul loc în clasamentul constructorilor ce produc cele mai puternice automobile de serie, Bugatti a adus la Salonul Auto de la Geneva cel mai puternic Veyron decapotabil. Denumirea este lungă, numele oficial al acestui model fiind Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Vizual, noua versiune este identică cu Bugatti-ul Veyron Super Sport ce deţine recordul mondial pentru viteză: 431 km/h. Practic, Bugatti a împerecheat un Veyron Super Sport cu un Grand Sport şi a rezultat acest Veyron Vitesse. Puterea motorului a fost mărită de la 1.001 CP la 1.200 CP, iar cuplul maxim motor este de 1.500 Nm. Cei 200 CP în plus se datorează adoptării unor turbine mai mari care ajută motorul cu 16 cilindri. 

Şasiul a fost şi el întărit pentru a suporta cei 1.200 CP pe care îi poate furniza motorul de opt litri al versiunii Grand Sport Vitesse. Şi să nu uităm că avem de a face cu o decapotabilă în stil Bugatti.

Adică plafonul poate fi scos pentru plăcerea de a rula sub cerul liber cu 400 km/h. 

Via | Bugatti

Comentarii (1)

  • Diaconu Daniel
    pret?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru