Două accidente cu supercar-uri în Germania în acelaşi weekend

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.10.2010
Viteza excesivă i-a făcut pe doi posesori de supercar-uri din Germania să rămână fără mândria lor din garaj. Ambele accidente s-au soldat doar cu pagube materiale.

Doi posesori de supercar-uri din Germania nu au avut un weekend foarte plăcut. Aceştia au marcat fiecare câte un accident extrem de costisitor, dar care nu s-a soldat cu răniţi. Primul dintre aceştia a fost şoferul unui Lamborghini Murcielago Roadster, care a reuşit să-şi proptească maşina într-un şanţ, în timp ce şoferul unui Bugatti Veyron Grand Sport a făcut un accident a cărei reparaţie este mai costisitoare decât un Lamborghini.

Accidentul în care a fost implicat modelul Lamborghini Murcielago LP 640 Roadster îl are ca vinovat pe şoferul de 32 de ani, care rula cu viteză mare pe un drum alunecos. Din cauza ploii şi a vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu faţa înainte într-un mal de pământ. Spre norocul său, maşina nu s-a răsturnat şi el nu a fost accidentat deloc, dar pagubele materiale cauzate i-au lăsat un gol important în buzunar.

Şoferul Veyron-ului a pierdut şi el controlul volanului la viteză mare.

De data aceasta, accidentul a avut loc pe autostradă, iar şoferul a mărturisit că a acroşat un autovehicul utilitar în timp ce făcea o depăşire la peste 200 km/h. Pagubele cauzate modelului Veyron Grand Sport se ridică la peste 400.000 de euro, dar părţile implicate se bucură că nu au existat victime.

Via | GTSpirit 

Comentarii (10)

  • asigurare
    ...probabil erau asigurate...
    4 1
  • nu cred
    si cu masini asa scumpe poti face accident?; io stiam ca daca ai masina tare nu ti se poate intampla nimic, poa' sa tune si sa fulgere ;-)
    14 3
  • vad ca unii nu inteleg ca era o gluma
    ..
    9 1
  • ati innebunit cu un buzunar!
    10000 de euro pt. parapetul de pe autostrada din Germania, pe asta cu Lambo il ustura la buzunar. Chiar credeti ca nu aveau asigurare? Si daca credeti ca asa tare il ustura la buzunar reparatia, nu credeti ca nu si-ar mai fi ales aceeasi masina de la inceput?
    5 0
  • dubfire
    oh....yeah
    now we have "supercar-uri" coz the Romanian doesn't work anymore
    3 0
  • M-istul
    incepatori
    de aveau BMW-uri, nici unul dintre ei nu derapa pe carosabil.. concluzia o deduceti voi
    2 7
  • iulian70ro
    adevarat cu bmw-urile
    ....sunt asa de bune..ca stau in garaje defecte..e normal sa nu pateasca nimic daca nu mergi cu el....:)))
    5 0
  • eeeee
    astia erau posesori de BMWuri CLAR!!!!!!
    ca numai posesorii de BMWuri pot sa faca accidente!! ce sa mai....

    Noroc cu ceilalti "soferi" ca au grije,,,,,,
    2 1
  • softcore
    ma mir ca daunele is asa de importante, dar astea nu is asa de spectaculoase, p weckedexotics.com gasiti accidente spectaculoase
    1 0
  • ...
    Din cate stiu eu,masinile Bugatti nu begeficiaza de asigurare,so...ala a platit din buzunarul lui
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru