Un exemplar Bugatti Veyron, avariat în timpul unui drive test

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.10.2010
Un drive test cu supercarul Bugatti Veyron s-a terminat prematur, întrucât viitorul posesor al acestuia a reuşit să lovească o altă maşină în timp ce mergea cu spatele.

Până acum vă obişnuisem cu accidente exotice în care bolizii sfârşeau din cauza vitezei sau datorită şoferilor foarte încrezători în talentul lor. Ei bine, de această dată vorbim despre un viitor posesor al unui exemplar Bugatti Veyron care nu s-a asigurat când a vrut să meargă cu spatele şi a reuşit să şifoneze supercarul în valoare de 1.6 milioane de dolari.

Aventura acestuia îl va costa 30.000 de dolari şi, totodată, poate fi catalogat drept cel mai scump drive test din istorie. Sub capota lui Veyron regăsim agregatul de 8.0 litri capabil să producă 1.001 cai putere la o turaţie de 6.000 rpm şi care poate dezvolta un cuplu motor de 1.250 Nm la o turaţie de 2.200 rpm. 

Comentarii (2)

  • o vacă!
    păi tipa e de vină , că se uita: ca la mașini străine! și a rămas în trafic ca vaca la poartă nouă! ăsta din veyron era dirijat de tipul din stradă dar putea să se uite și în oglinda din dreapta. Are balta pește!
    0 0
  • ..
    nu cred ca este cel mai scump drive-test din istorie. eu stiu un caz in tg mures unde o zdrobit unu la un drive-test un porsche de 100.000 de euro. dauna totala:))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru