Feedback

Franta

Marti, 14 Aprilie

Formula 1: Cursa de Formula 1 din Franța va fi amânată sau anulată: Austria are șanse rezonabile să deschidă noul sezon în 5 iulie

Cursa de Formula 1 programată în 29 iunie pe circuitul Paul Ricard va fi amânată sau anulată după ce Franța a interzis organizarea de evenimente până în 15 iulie. Între timp, Austria are șanse rezonabile să găzduiască prima cursă a noului sezon în 5 iulie.
Marti, 28 Ianuarie

Formula 1: Circuitul de Formula 1 de la Paul Ricard va fi modificat radical: "Vom genera oportunități majore pentru depășiri"

Primele cinci viraje ale circuitului de la Paul Ricard vor fi modificate radical pentru a permite piloților de Formula 1 să efectueze depășiri mai ușor.
Sambata, 22 Iunie 2019

Formula 1: Hamilton, pole position la Paul Ricard în fața lui Bottas! Vettel va pleca doar pe locul 7

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Franței și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas. Între timp, Sebastian Vettel a stabilit doar al șaptelea timp al sesiunii.
Joi, 20 Iunie 2019

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Franței: Ferrari și Honda introduc îmbunătățiri pentru a lupta cu Mercedes

Ferrari va introduce o aripă față nouă, în timp ce Honda mizează pe un update de motor pentru Red Bull în Marele Premiu al Franței, în speranța că vor întrerupe dominația Mercedes.
Duminica, 24 Iunie 2018

Formula 1: Hamilton a câștigat cursa de la Paul Ricard! Verstappen și Raikkonen au completat podiumul

Lewis Hamilton a obținut victoria în Marele Premiu al Franței și a fost acompaniat pe podiumul de premiere de Max Verstappen și Kimi Raikkonen.
Sambata, 23 Iunie 2018

Formula 1: Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Paul Ricard. Pilotul Mercedes va fi urmat de Bottas și Vettel

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Franței și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul sau Valtteri Bottas si de Sebastian Vettel.
Vineri, 22 Iunie 2018

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele din Franța: Red Bull și Ferrari încearcă să țină pasul cu Mercedes

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente de vineri de la Paul Ricard, în timp ce rivalii de la Red Bull și Ferrari au fost la peste 3 zecimi de secundă în spate.
Joi, 21 Iunie 2018

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Franței: Formula 1 revine în Hexagon după o pauză de 10 ani

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton vor relua lupta pentru titlul mondial pe circuitul de la Paul Ricard, care marchează revenirea Franței în Formula 1 pentru prima oară după 2008.
Luni, 26 Mai 2014

Formula 1: Ecclestone refuză revenirea Franţei în calendarul Formulei 1

Bernie Ecclestone a dezvăluit că nu este interesat de o revenire a Franţei în calendarul Formulei 1, în ciuda dorinţei oficialilor de la Magny Cours.
Miercuri, 09 Aprilie 2014

Formula 1: Poveştile motorsportului: Franta 1906, primul Grand Prix din istorie

1230 de kilometri parcurşi în două zile, bucăţi de smoală arsă în ochi şi schimburi de pneuri în 15 minute sunt câteva dintre ingredientele primului Grand Prix din istoria motorsportului, desfăşurat în apropierea localităţii franceze Le Mans în iunie 1906 şi câştigat de pilotul maghiar Ferenc Szisz.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru