Germania

Joi, 19 Iulie 2018

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Hamilton încearcă să revină în lupta pentru titlu pe terenul lui Vettel

Lewis Hamilton speră să reducă diferența de 8 puncte care îl separă de Sebastian Vettel în clasamentul general chiar pe propriul teren al germanului, în cursa de la Hockenheim.
Duminica, 31 Iulie 2016

Formula 1: Hamilton a obținut în Germania a patra victorie consecutivă. Red Bull termină pe podium și depășește Ferrari la constructori

Lewis Hamilton și-a extins avansul în clasamentul general după obținerea celei de-a patra victorii consecutive, în timp ce Red Bull a urcat pe locul 2 la constructori după ce Daniel Ricciardo și Max Verstappen au terminat pe podium.
Sambata, 30 Iulie 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în Germania în fața lui Hamilton. Red Bull învinge Ferrari

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru cursa de la Hockenheim în fața lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie a grilei de start în fața Scuderiei Ferrari.
Joi, 28 Iulie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Rosberg caută revanşa în faţa lui Hamilton. Red Bull are ambiţia de a surclasa Ferrari

Nico Rosberg mizează pe o victorie în cursa de casă de la Hockenheim pentru a redeveni lider în defavoarea lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull este pregătită să depăşească Ferrari în lupta pentru locul doi.
Joi, 23 Iunie 2016

Formula 1: Formula 1, la un pas să rămână fără Monza, Nurburgring şi Montreal: sezonul 2017 ar putea avea doar 18 curse

Sezonul 2017 al Formulei 1 ar putea avea numai 18 curse, întrucât etapele programate la Monza, în Germania şi la Montreal riscă să fie excluse din cauza neînţelegerilor cu Bernie Ecclestone.
Sambata, 22 August 2015

Formula 1: Ecclestone: "Sunt şanse mari să renunţăm la cursa de la Monza"

Bernie Ecclestone susţine că există şanse mari ca circuitul de la Monza să fie exclus din calendarul Formulei 1 şi admite că Hockenheim este singura şansă de salvare a Marelui Premiu al Germaniei.
Miercuri, 05 August 2015

Formula 1: Poveştile Formulei 1: Nurburgring 1957 - Cea mai spectaculoasă victorie a lui Fangio

Juan Manuel Fangio a câştigat într-o manieră impresionantă cursa de la Nurburgring din 1957 care i-a adus ultimul titlu mondial după ce a recuperat aproape un minut în detrimentul piloţilor Ferrari.
Joi, 16 Iulie 2015

Formula 1: Cursa de la Hockenheim din 2016, crucială pentru prezenţa Germaniei în calendar

Organizatorii cursei de la Hockenheim atrag atenţia că numărul fanilor în tribune la ediţia de anul viitor va fi crucial pentru menţinerea Germaniei în calendarul Formulei 1 pe termen lung.
Vineri, 20 Martie 2015

Formula 1: Nurburgring: "Nu are niciun sens să găzduim Marele Premiu al Germaniei"

Oficialii circuitului de la Nurburgring susţin că nu are niciun sens să găzduiască Marele Premiu al Germaniei din cauza dificultăţilor economice şi organizatorice pe care le traversează.
Miercuri, 18 Martie 2015

Formula 1: Germania rămâne fără cursă de Formula 1 în sezonul 2015

Hockenheim a exclus varianta de a găzdui un Mare Premiu în 2015, astfel că Germania nu se va mai regăsi în calendarul Formulei 1, deşi are programată o cursă pentru 19 iulie.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket