Germania

Duminica, 20 Iulie 2014

Formula 1: Hamilton, penalizat cu cinci poziţii pe grilă. Va lua startul de pe locul 20

Lewis Hamilton a schimbat cutia de viteze înainte de cursă de la Hockenheim şi va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start, astfel că pilotul Mercedes va lua startul de pe locul 20.
Sambata, 19 Iulie 2014

Formula 1: Bottas şi Massa: "Mercedes rămâne în frunte"

Valtteri Bottas şi Felipe Massa au admis că sunt mulţumiţi de locurile doi şi trei obţinute pe grila de start din Germania în contextul în care Mercedes rămâne în continuare echipa de referinţă.
Sambata, 19 Iulie 2014

Formula 1: Rosberg: "Aş fi preferat o luptă cu Hamilton pentru pole position"

Nico Rosberg regretă că nu a avut oportunitatea de a lupta pentru pole position cu Lewis Hamilton, însă anticipează că britanicul va reveni în forţă din pluton în cursa de duminică.
Sambata, 19 Iulie 2014

Formula 1: Rosberg va pleca din pole position în Germania. Hamilton, doar pe 15 după un accident

Nico Rosberg va pleca de pe prima poziţie a grilei de start în cursa de la Hockenheim din faţa celor doi piloţi Williams. Lewis Hamilton a suferit un accident în prima parte şi va lua startul doar de pe 15.
Sambata, 19 Iulie 2014

Formula 1: Germania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Germania, în care i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.
Sambata, 19 Iulie 2014

Formula 1: Sauber şi Red Bull, principalele echipe avantajate de eliminarea suspensiei FRIC

Sauber şi Red Bull Racing sunt principalele beneficiare ale eliminării suspensiei active FRIC, însă Mercedes deţine în continuare cel mai competitiv monopost.
Vineri, 18 Iulie 2014

Formula 1: Germania, antrenamente 2: Hamilton îl învinge la limită pe Rosberg

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Germania, însă l-a învins cu numai 0.024 secunde pe coechipierul său Nico Rosberg.
Vineri, 18 Iulie 2014

Formula 1: Germania, antrenamente 1: Rosberg şi Hamilton încep în forţă

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi pentru Mercedes în prima sesiune de antrenamente libere din Germania.
Joi, 17 Iulie 2014

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: sub dominaţia FRICii

Săptămânile premergătoare cursei de la Hockenheim au fost dominate de controversele privind suspensia activă FRIC, însă eliminarea acesteia nu va avea efecte dramatice asupra performanţelor echipelor.
Miercuri, 16 Iulie 2014

Formula 1: Button are un nou inginer de cursă începând din Germania

Jenson Button va beneficia de un nou inginer de cursă în persoana lui Tom Stallard începând cu Marele Premiu al Germaniei, ca parte a procesului de restructurare prin care trece echipa britanică.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru