Arhiva stiri decembrie 2019

Luni, 16 Decembrie 2019 | Intern | 5 comentarii

Studiu: 90% dintre pietonii români traversează neregulamentar de câteva ori pe an

90% dintre pietonii români au recunoscut că traversează neregulamentar de câteva ori pe an, iar jumătate dintre ei susțin că procedează în acest fel pentru că trecerile de pietoni sunt poziționate prea departe.
Luni, 16 Decembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Hyundai Tucson, surprinsă la Nurburgring: SUV-ul producătorului asiatic debutează la finalul anului viitor

Hyundai testează viitorul Tucson pe circuitul de la Nurburgring. SUV-ul dezvoltat de asiatici va primi atât modificări estetice consistente, cât și îmbunătățiri pentru interior. Prezentarea noului Tucson ar urma să aibă loc la finalul anului viitor.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Presa britanică: viitorul Mini Clubman ar putea fi transformat într-un SUV

Viitoarea generație Mini Clubman ar urma să concureze în segmentul SUV-urilor, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică. SUV-ul Clubman este văzut drept un proiect important pentru creșterea vânzărilor Mini.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Tehnologie | 3 comentarii

Clienții Mini mai au de așteptat: pentru moment, producătorul britanic nu va oferi serviciul digital Android Auto

Modelele Mini încă nu vor primi Android Auto, în ciuda faptului că reprezentanții Grupului BMW au anunțat că modelele BMW vor beneficia de serviciul digital începând cu luna iulie a anului viitor.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Mercedes-Benz amână lansarea SUV-ului electric EQC în Statele Unite: "Cererea europeană este foarte ridicată"

Mercedes-Benz a decis să amâne cu cel puțin un an lansarea SUV-ului electric EQC pe piața americană sub pretextul unei cereri foarte ridicate în Europa.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Industrie

Skoda a extins producția modelului Karoq și în Rusia: SUV-ul constructorului ceh este fabricat în patru uzine

Uzina Nizhny Novgorod din Rusia a demarat producția de kit-uri CKD pentru Skoda Karoq. Oficialii constructorului ceh spun că vânzările bune au dus la această decizie.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Aygo ar putea avea doar versiune electrică: "Unele orașe acceptă doar mașini electrice în centru"

Toyota a confirmat că viitoarea generație a modelului de oraș Aygo ar putea avea doar versiune electrică, întrucât unele orașe încep să permită accesul în centru doar pentru mașini electrice.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW i8 a atins un total de 20.000 de exemplare la fabrica din Leipzig: modelul va ieși din producție în aprilie 2020

Producția lui BMW i8 a atins borna de 20.000 de exemplare la uzina din Leipzig, după ce supercar-ul hibrid a intrat pe liniile de asamblare în 2014. BMW i8 va ieși din producție în aprilie 2020.
Luni, 16 Decembrie 2019 | General | 3 comentarii

25 de ani de la introducerea primului model Audi RS: nemții sărbătoresc cu un pachet special pentru modelele din gama de performanță

Audi aniversează 25 de ani de la debutul lui RS 2 Avant, primul model al diviziei RS. Nemții au pregătit o serie de pachete speciale pentru TT RS Coupe, RS 4 Avant, RS 5 Coupe, RS 5 Sportback, RS 6 Avant și RS 7 Sportback.
Duminica, 15 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

BMW va continua producția lui i3 până în 2024: modelul electric va primi o nouă baterie

BMW va continua producția modelului electric i3 până în 2024, potrivit unui oficial al constructorului german. BMW i3 va primi în curând un update, ceea ce presupune și o nouă baterie.
Duminica, 15 Decembrie 2019 | Industrie

Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat: cei doi constructori au refuzat să comenteze informația

Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat, pentru următorii doi ani. Ulterior, Luca de Meo ar urma să devină președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, potrivit surselor citate de presa spaniolă. Renault și Seat au refuzat să comenteze informația.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 14 Decembrie 2019 | Industrie | 6 comentarii

Grupul VW va decide în februarie dacă va construi noua fabrică din Turcia: România, Bulgaria și Serbia ar fi fost scoase din calcule

Grupul Volkswagen va lua o decizie în februarie 2020 cu privire la construcția noii fabrici din Turcia, potrivit unor surse apropiate de companie. România, Bulgaria și Serbia ar fi fost scoase din calculele VW, care ar urma să se orienteze către Slovacia dacă uzina din Turcia nu se va concretiza.
Sambata, 14 Decembrie 2019 | Industrie

Confirmare oficială: Aston Martin poartă discuții cu potențiali investitori pentru “parteneriate pe termen lung”

Aston Martin a anunțat oficial că poartă discuții cu potențiali investitori pe care să-i atragă în “parteneriate pe termen lung”. Șeful constructorului britanic anunțase de curând că nu caută investitori noi, însă a confirmat interesul pentru acțiunile Aston Martin.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | General | 4 comentarii

Primele imagini cu nava spațială dezvoltată de Porsche pentru noul film Star Wars: The Rise of Skywalker

Porsche a publicat primele imagini oficiale cu nava spațială Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter. Aceasta va putea fi admirată în Star Wars: The Rise of Skywalker, film care debutează pe marile ecrane în 20 decembrie.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Intern

Proiecte de artă în showroom-urile Mini din România: colecția #ArtMeMini debutează cu lucrări dedicate celor 60 de ani de la debutul Mini

Proiectul #ArtMeMini îi are în prim-plan pe artiștii români care au ca inspirație lumea automobilului. Lucrările de artă vor fi expuse în cele două showroom-uri Mini din București, iar expoziția debutează cu o serie de schițe dedicate aniversării celor 60 de ani Mini.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Cadillac: “Există posibilitatea ca toate modelele noastre să devină electrice până în 2030”

Americanii de la Cadillac susțin că, până în 2030, cele mai multe dintre modelele lor (posibil toate) vor deveni 100% electrice. Primul Cadillac electric va fi un SUV, a cărui lansare este programată în 2021.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Drive test | 71 comentarii

Test Drive Volkswagen Golf 8 1.5 eTSI - Sentimente complexe

La testul internațional al noului Golf 8 am mers în dublă calitate: de jurnalist auto, dar și de client al vechiului Golf 7. Inevitabil, a ieșit, poate, cel mai lung și mai complex test din istoria Automarket. La fel de complex ca sentimentele care te încearcă după ce testezi noul Golf 8.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Seat stabilește un nou record de vânzări: peste 542.000 de mașini comercializate în primele 11 luni ale anului, în creștere cu 10.3%

Seat a vândut în luna noiembrie peste 44.000 de mașini, în creștere cu aproape 2%. După primele 11 luni, spaniolii raportează vânzări de 542.800 de unități, în creștere cu 10.3%.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Intern | 14 comentarii

Prețuri Opel Astra facelift în România: modelul de clasă compactă pornește de la 19.610 euro. Promoțiile curente vin cu reduceri de până la 4.400 de euro

Opel Astra facelift poate fi comandat și pe piața din România. Hatchback-ul de clasă compactă echipat cu motorul pe benzină de 1.2 litri de 110 CP și cutie manuală cu șase trepte pleacă de la 19.610 euro. Promoțiile curente oferite de nemți vin cu reduceri care ajung până la 4.400 de euro.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru