ACEA

Marti, 13 Octombrie 2015 | Industrie

Producătorii auto ameninţă cu preţuri mai mari pe motoarele diesel: "Susţinem un test realist de consum, dar implementat corect"

Prima reacţie oficială a constructorilor auto în cazul Volkswagen anunţă sprijin pentru un nou mod de testare a emisiilor, dar cu o condiţie: "să fie realist". Altfel, "preţul modelelor diesel va creşte"
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Mediu

Franţa scoate diesel-ul de pe lista celor mai ecologice maşini. Asociaţia Producătorilor Auto contraatacă: "O decizie fără sens"

Maşinile din Franţa vor fi clasificate din 2016 în funcţie de nivelul eco pe care-l ating. Conform normelor de aplicare, niciun motor diesel nu se va putea califica în cea mai înaltă categorie destinată motoarelor termice.
Marti, 26 Mai 2015 | Industrie

Testarea emisiilor în condiţii reale ar putea scumpi maşinile cu motoare diesel

Reprezentanţii producătorilor de automobile din Europa au protestat împotriva noilor norme de testare a emisiilor pentru maşinile diesel propuse de Uniunea Europeană, fiind propusă testarea pe şosele în locul laboratoarelor.
Joi, 21 Mai 2015 | Industrie

Producătorii de automobile care au fabrici în Marea Britanie se tem de ieşirea ţării din UE

Ameninţările Regatului Unit de ieşire din Uniunea Europeană îngrijorează producătorii de automobile care au fabrici în această ţară.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Asociaţia producătorilor europeni de automobile cere metode mai precise de testare a consumului şi emisiilor maşinilor noi

ACEA cere o nouă procedură standard de testare a consumului de carburant şi a emisiilor de CO2 pentru maşinile noi vândute în Europa, care să ofere date apropiate de realitate.
Vineri, 20 Martie 2015 | Industrie

Vânzări Europa în ianuarie-februarie 2015: creştere de 7% a pieţei europene, România în urcare cu 3.7 procente. Dacia scade uşor în februarie

Trendul ascendent al înmatriculărilor de automobile noi a crescut în luna februarie a acestui an. După primele două luni ale anului, înmatriculările europene au crescut cu 6.6%.
Joi, 17 Iulie 2014 | Intern

România este pe primul loc în UE la creşterea de înmatriculări de maşini noi în luna iunie

Datele ACEA arată că România a avut cea mai mare creştere a înmatriculărilor noi în Uniunea Europeană şi ţările EFTA în decursul lunii iunie, de 75%.
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Industrie

ACEA: "Piaţa auto din Europa ar putea să crească în 2014"

Philippe Varin, preşedintele Asociaţiei Producătorilor Auto din Europa şi şeful PSA Peugeot-Citroen, consideră că piaţa auto din Europa este pe cale să obţină o creştere de două procente în 2014.
Marti, 16 Iulie 2013 | Industrie

Iunie: Vânzările auto din Europa au scăzut cu 6%, piaţa dă semne de stabilizare

Datele ACEA pentru luna iunie a anului trecută arată că înmatriculările de maşini noi au scăzut cu şase procente faţă de iunie 2012, însă Automotive News susţine că piaţa dă semne de stabilizare.
Vineri, 17 Mai 2013 | Industrie

Europa: Vânzările de automobile noi au crescut pentru prima dată în ultimele 19 luni

ACEA a anunţat că înmatriculările de automobile noi din luna aprilie au crescut cu 2% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Vorbim despre prima creştere a vânzărilor la nivel european din ultimele 19 luni.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Europa: piaţa auto a scăzut cu 10% în primele trei luni ale anului. România scade, Dacia creşte

Piaţa auto din Europa a fost în scădere în primele trei luni ale anului, arată datele ACEA. Piaţa din România s-a confirmat tendinţelor, însă Dacia a avut o creştere de 14 procente în primele trei luni ale anului.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Industrie

Sergio Marchionne a fost reales preşedintele Asociaţiei Europene a Producătorilor de Automobile

Şeful Fiat-Chrysler a primit un nou mandat în fruntea celei mai importante asociaţii europene auto. Marchionne a fost reales în ciuda unor dispute pe care le-a avut cu Volkswagen AG în cursul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Industrie

Europa: Înmatriculările de automobile noi au scăzut cu 7.3% în perioada ianuarie-octombrie

Datele ACEA arată că înmatriculările noi de automobile în Europa au scăzut cu 7.3 procente în perioada ianuarie-octombrie 2012 în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Industrie

Sergio Marchionne rămâne la conducerea ACEA

Sergio Marchionne, CEO-ul Grupului Fiat, a decis să rămână la conducerea ACEA. Reprezentanţii Volkswagen au anunţat că vor rămâne şi ei în ACEA, după ce ameninţau că vor părăsi organizaţia.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Industrie

Volkswagen şi BMW, constructorii europeni cu cele mai mari creşteri în septembrie

Grupurile Volkswagen şi BMW se bucură de cele mai mari creşteri ale înmatriculărilor pe piaţa din Europa în septembrie, în special pe pieţele interne, anunţă Automotive News Europe.
Joi, 13 Octombrie 2011 | Mediu

ACEA a hotărât: Un singur tip de priză pentru toate vehiculele electrice

Şapte constructori de automobile au s-au înţeles şi au stabilit să folosească un singur tip de încărcător pentru viitoarele lor vehicule electrice.
Luni, 26 Septembrie 2011 | Mediu

ACEA vrea prize standardizate pentru vehiculele electrice

Asociaţia producătorilor de automobile din Europa a propus un set de recomandări pentru a standardiza încărcarea vehiculelor electrice.
Marti, 14 Iunie 2011 | Industrie

2012: Hyundai va deveni membru al Asociaţiei Europene a Producătorilor de Automobile

Hyundai Motor Europe va deveni membru al ACEA începând cu ianuarie 2012. Constructorul este cel de-al doilea concern asiatic care intră în Asociaţia Producătorilor de Automobile din Europa.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Industrie

Dieter Zetsche, boss-ul Mercedes, este noul presedinte al ACEA

Dieter Zetsche, omul care conduce destinele grupului Daimler, va prelua functia de presedinte in cadrul Asociatiei Europene a Producatorilor de Automobile de la Carlos Ghosn, CEO al aliantei Renault-Nissan.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Industrie

Dieter Zetsche este noul sef al producatorilor auto europeni

Directorul Daimler ii va lua locul lui Carlos Ghosn in functia de sef al Asociatiei Constructorilor Auto din Europa (ACEA).

Tag-uri similare

Daimler, Carlos Ghosn, ACEA, Dieter Zetsche, Zetsche, presedinte Daimler, presedinte Mercedes, Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile, presedinte ACEA, presedinte Renault Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru