Alfa Romeo

Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Ultima imagine teaser cu noul supercar Alfa Romeo înainte de lansare

Alfa Romeo a publicat o ultimă imagine sugestivă nouă cu viitorul său supercar. Imaginea relevă puțin din exteriorul viitorului model de performanță, care urmează să fie lansat în scurt timp.
Luni, 31 Iulie 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitorul supercar Alfa Romeo. Debut în 30 august

Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul supercar. Deși, oficial, nu are un nume, știm că va debuta în data de 30 august.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Alfa Romeo dezvăluie numele viitorului său supercar: preț de 1 milion de euro

Alfa Romeo a dezvăluit numele viitorului său supercar, care va fi prezentat la finalul lunii august. Noul model, botezat 33, va avea un motor V6, iar fiecare exemplar va costa peste 1 milion de euro.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Alfa Romeo prezintă o grafică specială pentru etapa din Belgia

Echipa Alfa Romeo a prezentat oficial o nouă grafică specială pentru monopostul său C43. Noua grafică va fi utilizată în cadrul Marelui Premiu al Belgiei și adaugă accente verzi în mai multe zone ale exteriorului.
Miercuri, 19 Iulie 2023 | Industrie

Alfa Romeo: Clienții noștri nu vor ecrane uriașe în interiorul mașinii. Vor pur și simplu să conducă

Potrivit unui sondaj intern, realizat de Alfa Romeo, clienții mărcii italiene nu sunt fanii ecranelor uriașe în interiorul mașinilor. Șeful companiei susține că primul model cu un design nou pentru bord va debuta în 2025.
Marti, 04 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo confirmă lansarea unui nou supercar

Alfa Romeo a anunțat oficial data lansării viitorului său model de înaltă performanță. Noul supercar al mărcii italiene va fi dezvăluit în 30 august, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei.
Joi, 29 Iunie 2023 | General

Italia: Alfa Romeo va livra 400 de exemplare Tonale către Carabinieri

Alfa Romeo a început oficial să livreze 400 de exemplare ale SUV-ului Tonale către carabinierii italieni. Exemplarele speciale vor fi dotate cu elemente anti-glonț, precum și cu motorul hibrid de 160 de cai putere.
Marti, 27 Iunie 2023 | Industrie

Alfa Romeo deschide comenzile pentru noile Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift

Constructorul italian de automobile anunță deschiderea comenzilor pentru noile Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio facelift. Inițial, acestea pot fi comandate doar în Italia, urmând ca în viitorul apropiat să fie disponibile și pe celelalte piețe.
Joi, 08 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Alfa Romeo electric: SUV de mici dimensiuni, debut în 2024

Potrivit celor mai recente informații, primul model cu zero emisii al italienilor de la Alfa Romeo va fi un SUV de mici dimensiuni care va debuta în prima jumătate a anului viitor.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Modele noi

Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift: puterea ajunge la 520 CP

Italienii de la Alfa Romeo au publicat primele imagini și informații despre noile Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Cele două modele vor fi disponibile și într-o ediție specială de lansare 100th Anniversario.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Primul Alfa Romeo electric va fi un SUV înrudit cu Jeep Avenger

Potrivit celor mai noi informații, primul Alfa Romeo electric va fi un SUV înrudit cu Jeep Avenger. Noul model va fi lansat în 2024 și ar urma să primească și o versiune cu motor pe benzină.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo: înlocuitor electric pentru Stelvio, din 2026

Potrivit celor mai noi informații, înlocuitorul lui Alfa Romeo Stelvio va fi un nou model electric. Succesorul primului SUV al mărcii italiene va fi lansat în 2026, pentru ca acesta să fie urmat de o nouă berlină electrică un an mai târziu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Februarie 2023 | Modele noi

Viitorul Alfa Romeo Giulia va fi electric: versiune Quadrifoglio de 1000 de cai putere

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va fi electrică. Noul model va primi și o versiune de performanță Quadrifoglio care promite 1000 de cai putere. Lansarea este programată pentru 2025.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Feature

100 de ani de Quadrifoglio: cum și-a făcut apariția celebra emblemă pe modelele Alfa Romeo

Celebra emblemă Quadrifoglio, folosită la modelele de performanță produse de Alfa Romeo, împlinește 100 de ani. Cu această ocazie vom povesti pe scurt cum și-a făcut apariția această emblemă celebră pe mașinile constructorului italian.
Marti, 07 Februarie 2023 | F1 TOP

F1: Acesta este monopostul Alfa Romeo pentru sezonul 2023

Alfa Romeo a prezentat monopostul C43 pentru sezonul 2023. Valtteri Bottas și Zhou Guanyu vor continua să piloteze pentru echipa care, în 2022, a încheiat sezonul pe locul 6.
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul teaser cu un viitor supercar Alfa Romeo, succesorul lui 8C Competizione

Alfa Romeo a publicat primul teaser cu viitorul său supercar, încă nebotezat. Este de așteptat ca noul model să fie propulsat de un motor V6 și să fie dezvăluit în martie.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo Giulia SWB Zagato este un exemplar unicat, cu motor V6 și transmisie manuală

Fă cunoștință cu noua Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Exemplarul unicat, comandat de un client german, este bazat pe Giulia Quadrifoglio, are un motor V6 și o transmisie manuală cu șase rapoarte.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Debut în 2023

Alfa Romeo a publicat mai multe imagini oficiale noi cu viitorul Giulia SWB Zagato. Viitorul coupe italian, bazat pe sedanul Giulia, va avea un motor V6 bi-turbo și va fi prezentat în 2023.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Modele noi

Primul teaser cu noul Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Lansare în 2023

Alfa Romeo a publicat primul teaser cu viitorul Giulia SWB Zagato. Noul model va avea o caroserie desenată de specialiștii Zagato și va fi bazat pe actualul Giulia. Lansarea oficială este programată în 2023.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

Viitoarele generații Alfa Romeo Giulia și Stelvio ar putea fi pur electrice

Potrivit unui oficial Alfa Romeo, viitoarea generație a modelelor Giulia și Stelvio va fi pur electrică. Noile modele vor debuta spre finalul acestui deceniu.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru