Alfa Romeo

Joi, 24 Iunie 2021 | Industrie

Alfa Romeo începe livrările pentru Giulia GTA și Giulia GTAm în ziua în care împlinește 111 ani

Alfa Romeo sărbătorește 111 ani de activitate în data de 24 iunie și, cu această ocazie, va livra clienților primele exemplare Giulia GTA și Giulia GTAm.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | Industrie

Designerul care a creat noul logo Dacia a devenit șef la Alfa Romeo

Alfa Romeo anunță că Alejandro Mesonero-Romanos va fi noul său șef de design începând cu 1 iulie. Spaniolul a mai lucrat pentru Seat și Cupra, dar și la Dacia, acolo unde a contribuit la designul conceptului Bigster și a creat noul logo al mărcii românești.
Marti, 15 Iunie 2021 | Industrie

Stellantis: “Opel și celelalte branduri din grup nu vor participa la salonul auto din Munchen”

Opel, Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo și Jeep vor lipsi de la noul salon auto al Germaniei, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții grupului Stellantis.
Sambata, 22 Mai 2021 | Industrie

Italia: Alfa Romeo va livra 1.770 de exemplare Giulia către Carabinieri

Alfa Romeo a început livrarea a 1.770 de exemplare Giulia către carabinierii italieni, continuând un parteneriat de peste 50 de ani cu forțele de ordine din “Cizmă”.
Joi, 13 Mai 2021 | Industrie

Alfa Romeo și Lancia nu vor fi abandonate: șeful Stellantis promite investiții în următorii 10 ani

Șeful Stellantis a vorbit recent despre viitorul mărcilor din Grup. Potrivit oficialului, toate brand-urile vor avea o șansă de afirmare și vor beneficia de investiții în următorii 10 ani.
Joi, 13 Mai 2021 | Modele noi

Noile Alfa Romeo Giulia GTA și Giulia GTAm pot fi comandate în Europa. Pornesc de la 175.000 de euro

Alfa Romeo Giulia GTA și GTAm au fost lansate oficial pe piața din Europa. Producția este limitată la 500 de vehicule în total, iar prețul de pornire în Italia este de 175.000 de euro pentru versiunea Giulia GTA.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia va primi, până la finalul anului, cel mai important facelift din carieră

Potrivit celor mai recente informații, Alfa Romeo Giulia facelift va debuta până la finalul acestui an. Pe lista cu noutăți se numără și o parte frontală redesenată, dar și tehnologie micro hibrid pentru motorizările din gamă.
Luni, 10 Mai 2021 | Industrie

Alfa Romeo Giulietta se pregătește de pensionare după 11 ani și peste 400.000 de exemplare vândute

Potrivit informațiilor apărute în presa auto, modelul Giulietta a fost scos din portofoliul Alfa Romeo după 11 ani în care s-a vândut în peste 400.000 de exemplare. Locul său ar urma să fie luat de viitorul Tonale.
Luni, 03 Mai 2021 | Industrie

Stellantis va produce modele noi pentru Fiat, Jeep și Alfa Romeo în Polonia

Grupul Stellantis a aprobat intrarea în producție a trei noi modele la fosta uzină FCA din Tychy, Polonia. Este vorba despre SUV-uri subcompacte pentru brandurile Fiat, Jeep și Alfa Romeo.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Alfa Romeo: “Dacă nu ai modele electrificate, ești mort”

Alfa Romeo va utiliza o platformă Stellantis pentru viitoarele sale modele electrificate, urmând să renunțe la arhitectura folosită în prezent de Giulia și Stelvio.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Industrie

Surse: Alfa Romeo amână lansarea SUV-ului Tonale, după ce noul șef a criticat performanțele modelului

Lansarea SUV-ului Alfa Romeo Tonale ar putea fi amânată cu trei luni, după ce noul șef al companiei ar fi cerut îmbunătățiri la sistemul de propulsie plug-in hybrid, potrivit unor surse apropiate de situație.
Vineri, 12 Martie 2021 | Industrie

Stellantis: “Vom investi mai mult în brandurile Alfa Romeo și Lancia”

Alfa Romeo și Lancia vor beneficia de investiții mai mari sub umbrela Stellantis, în comparație cu perioada când făceau parte din grupul Fiat-Chrysler, potrivit declarațiilor lui John Elkann, președintele noului conglomerat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Martie 2021 | Industrie

Peugeot renunță la revenirea în SUA: grupul Stellantis se va concentra pe susținerea Alfa Romeo

Stellantis renunță la planurile care vizau relansarea Peugeot în SUA și își concentrează eforturile în direcția susținerii unor mărci precum Alfa Romeo.
Vineri, 05 Februarie 2021 | Modele noi

Alfa Romeo, DS și Lancia vor dezvolta modele noi în comun: primele lansări, în 2024-2025

Stellantis vrea să poziționeze Alfa Romeo, DS și Lancia ca branduri premium în cadrul grupului, iar acestea să colaboreze pentru a dezvolta modele noi cu platforme și motorizări comune. Primele lansări vor avea loc în perioada 2024-2025.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Industrie

Primele mișcări de trupe la Stellantis: șefi noi pentru brandurile Alfa Romeo și Peugeot

Stellantis a anunțat echipa de conducere a noului grup. Consiliul de Administrație este format din 11 membri și condus de președintele John Elkann, în timp ce Carlos Tavares este CEO-ul companiei.
Marti, 05 Ianuarie 2021 | Modele noi

Informații neoficiale: Alfa Romeo va lansa versiunea de serie a SUV-ului Tonale în luna septembrie

SUV-ul Alfa Romeo Tonale va primi o versiune de serie în luna septembrie, în timp ce vânzările din Europa sunt programate să înceapă în noiembrie 2021, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 01 Ianuarie 2021 | Industrie

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.
Marti, 15 Decembrie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo lansează ediția specială 4C Spider 33 Stradale Tributo: 33 de unități dezvoltate pentru piața din America de Nord

Alfa Romeo 4C Spider va fi disponibil pe piața din America de Nord în versiunea specială 33 Stradale Tributo. Ediția va fi produsă în doar 33 de unități.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Alfa Romeo Stelvio: motorizări Euro 6d și versiune Veloce Ti

Versiunea 2021 a lui Alfa Romeo Stelvio va putea fi comandată și în varianta Veloce Ti. Totodată, italienii anunță că toate motorizările SUV-ului respectă normele de poluare Euro 6d, iar sistemele grupate sub denumirea Alfa Connect Services au fost îmbunătățite.
Duminica, 22 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo Giulia va concura în viitorul campionat dedicat turismelor electrice: modelul a fost pregătit de Romeo Ferraris și dezvoltă 670 CP

Casa Romeo Ferraris a prezentat Alfa Romeo Giulia ETCR, un model electric dedicat noului campionat de turisme electrice. Conform regulamentului, modelul este echipat cu un sistem electric de propulsie cu 670 CP, iar resursele sunt gestionate exclusiv de roțile de pe puntea spate.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru