Alfa Romeo

Vineri, 30 Octombrie 2020 | F1 TOP

Raikkonen va concura în Formula 1 și în sezonul 2021: finlandezul va rămâne coechipierul lui Giovinazzi la Alfa Romeo

Cariera lui Kimi Raikkonen va continua în Formula 1 pentru al 19-lea sezon în 2021, după ce finlandezul și-a prelungit contractul cu Alfa Romeo. Raikkonen va fi din nou coechipierul lui Antonio Giovinazzi.
Joi, 01 Octombrie 2020 | F1 TOP

Perez susține că negocierile pentru sezonul 2021 progresează bine: Haas este una dintre puținele opțiuni

Sergio Perez susține că negocierile pentru semnarea unui contract pentru sezonul 2021 decurg bine, în contextul în care una dintre puținele sale opțiuni este Haas, care are însă o listă cu 10 potențiali piloți.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV Alfa Romeo vor utiliza aceeași platformă ca Peugeot 208 și 2008

Succesorul lui Fiat Punto și viitorul SUV subcompact Alfa Romeo vor fi dezvoltate pe aceeași platformă utilizată de Peugeot 208 și 2008, ca urmare a fuziunii dintre Fiat-Chrysler și Grupul PSA, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Sărbătoare în Italia: Alfa Romeo împlinește 110 ani de la înființare

Alfa Romeo împlinește 110 ani de la înființare, iar italienii pregătesc un eveniment online dedicat acestui moment. În plus, oficialii companiei au anunțat că muzeul din Arese a fost redeschis publicului larg, iar acum include încă 150 de modele.
Luni, 01 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B: lansare așteptată în 2022

Alfa Romeo pregătește un SUV electric de segment B, a cărui lansare este așteptată în 2022. Noul SUV subcompact ar urma să fie primul model Alfa Romeo construit pe o platformă a grupului PSA.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Sambata, 11 Aprilie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo Tonale nu va avea versiune Quadrifoglio: viitorul SUV va fi prezentat la sfârșitul anului

Presa italiană susține că viitorul SUV Alfa Romeo Tonale nu va avea versiune Quadrifoglio la momentul lansării, precum Giulia sau Stelvio, în contextul în care grupul FCA vrea să-și asume cât mai puține riscuri cu noile modele din grup pentru a spori profitabilitatea. Noul SUV al constructorului italian va fi prezentat până la sfârșitul lui 2020.
Joi, 02 Aprilie 2020 | General

Fără planuri pentru un SUV extrem: Alfa Romeo nu va produce un Stelvio GTA

Alfa Romeo nu are planuri pentru o versiune extremă a SUV-ului Stelvio. Zvonurile care susțineau lansarea unui viitor Stelvio GTA au fost infirmate de oficialii companiei italiene.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Industrie

Alfa Romeo va elimina Giulietta din gamă în acest an: modelul va fi înlocuit de viitorul SUV Tonale

Alfa Romeo a anunțat că modelul Giulietta va fi eliminat din gamă în acest an, locul său urmând să fie luat de noul SUV Tonale, a cărui lansare este așteptată în viitorul apropiat.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Industrie

Alfa Romeo are un nou director general pentru Europa: Arnaud Leclerc a mai lucrat la Honda și grupul PSA

Grupul Fiat-Chrysler a anunțat că Arnaud Leclerc, șeful Alfa Romeo din Marea Britanie, a fost promovat și se va ocupa de operațiunile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Leclerc a mai lucrat în trecut pentru Honda și grupul PSA.
Joi, 12 Martie 2020 | General

Un exemplar Alfa Romeo 6C 1750 din 1930 care i-a aparținut lui Benito Mussolini va fi restaurat

Un exemplar Alfa Romeo 6C 1750 achiziționat de dictatorul Benito Mussolini în 1930 va fi restaurat de casa britanică Thornley Kelham. De-a lungul carierei, modelul a fost utilizat în numeroase competiții.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Martie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo a prezentat noile Giulia GTA și Giulia GTAm: 540 de cai putere, masă totală mai mică și doar 500 de unități

Alfa Romeo a lansat noile Giulia GTA și Giulia GTAm. Ambele modele sunt echipate cu motorul V6 de 2.9 litri capabil să ofere 540 de cai putere. Sprintul de la 0 la 100 km/h se desfășoară în doar 3.6 secunde, iar masa totală este mai mică cu circa 100 de kilograme comparativ cu Giulia Quadrifoglio.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de Formula 1: Kubica, cel mai rapid pentru Alfa Romeo

Robert Kubica a stabilit cel mai bun timp în prima zi din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste premergătoare noului sezon de Formula 1 și a fost urmat de Pierre Gasly de la Alpha Tauri.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Teaser misterios din partea Alfa Romeo: italienii ar putea lansa ediția specială Giulia GTA cu 620 CP

Alfa Romeo a publicat un teaser video pe contul de Twitter. Conform surselor, producătorul italian va lansa la Genva ediția specială Giulia GTA cu motor V6 și 620 CP.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Alfa Romeo va lansa noul monopost în 19 februarie: prezentarea va avea loc în ziua startului primei sesiuni de teste

Alfa Romeo va prezenta noul monopost pentru sezonul 2020 al Formulei 1 în 19 februarie, în aceeași zi în care va începe prima sesiune de teste din această iarnă.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa ediția specială Giulia GTA: motorul V6 de 2.9 litri va dezvolta 620 CP

Alfa Romeo ar putea prezenta ediția specială Giulia GTA în 24 iunie în cadrul unui eveniment pregătit de italieni cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea companiei. Conform vocilor apropiate companiei, Giulia GTA va miza pe o versiune de 620 de cai putere a motorului V6 de 2.9 litri.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa un nou model în 24 iunie: marca italiană va sărbători 110 de existență

Alfa Romeo ar putea prezenta un nou model în cadrul unui eveniment care va avea loc la Milano în 24 iunie cu ocazia împlinirii a 110 ani de existență, potrivit presei din Italia.
Sambata, 07 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo Giulia va primi o versiune electrică de circuit: modelul va concura în viitorul sezon Electric TCR

În scurt timp, Alfa Romeo Giulia va primi o versiune electrică pentru circuit. Modelul a fost dezvoltat de Romeo Ferraris și va concura în sezonul 2020 al Electric TCR.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Giovinazzi și-a prelungit contractul cu Alfa Romeo pentru 2020: doar patru locuri mai sunt disponibile pe grila de start

Alfa Romeo a anunțat că Antonio Giovinazzi va fi coechipierul lui Kimi Raikkonen și în sezonul 2020, astfel că au mai rămas doar patru locuri disponibile pe grila de start a sezonului următor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru