Alfa Romeo

Marti, 05 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Giovinazzi și-a prelungit contractul cu Alfa Romeo pentru 2020: doar patru locuri mai sunt disponibile pe grila de start

Alfa Romeo a anunțat că Antonio Giovinazzi va fi coechipierul lui Kimi Raikkonen și în sezonul 2020, astfel că au mai rămas doar patru locuri disponibile pe grila de start a sezonului următor.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Modele noi

Alfa Romeo renunță la o parte din planurile care anunțau extinderea gamei: GTV și 8C nu vor fi relansate

Până la finalul anului 2022, portofoliul Alfa Romeo va include doar patru modele. Alături de Giulia și Stelvio, italienii vor lansa Tonale și un SUV de segment B. Renașterea modelelor 8C și GTV dispare din planurile constructorului italian.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele fotografii cu viitorul Alfa Romeo Tonale au "scăpat" pe internet: SUV-ul debutează în 2020 și va primi și versiune plug-in hybrid

Primele imagini cu viitorul SUV Alfa Romeo Tonale au ajuns, "accidental", pe internet. Modelul producătorului italian preia o mare parte dintre formele conceptului cu același nume prezentat în luna martie la Geneva.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio va primi un facelift în 2020: design ușor modificat, faruri full-LED și motorizări mild-hybrid

Alfa Romeo se pregătește să lanseze un facelift pentru Stelvio, debutul fiind așteptat în prima jumătate a anului viitor. Primele informații arată că Stelvio facelift va avea un design ușor modificat, faruri full-LED și că va primi motorizări mild-hybrid.
Miercuri, 08 Mai 2019 | General

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio stabilește timpi de referință pe trei circuite britanice: SUV-ul italian și-a arătat calitățile la Silverstone, Donington Park și Brands Hatch

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință pentru segmentul SUV-urilor de serie pe celebrele circuite britanice de la Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Marti, 12 Martie 2019 | Siguranta

Alfa Romeo recheamă în service 60.000 de unități la nivel global: posibilă defecțiune la sistemul Adaptive Cruise Control

Alfa Romeo recheamă în service circa 60.000 de unități Giulia și Stelvio din cauza pericolului ca sistemul Adaptive Cruise Control să nu se dezactiveze sau ca mașina să accelereze chiar și la apăsarea pedalei de frână.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Alfa Romeo Stelvio va avea un frate mai mic: conceptul Tonale anunță un SUV compact plug-in hybrid

Alfa Romeo Tonale este conceptul care anunță un viitor SUV compact plug-in hybrid, primul din istoria constructorului italian. Celebra grilă Scudetto și designul dinamic stau la baza viitorului SUV pregătit de Alfa Romeo.
Marti, 26 Februarie 2019 | F1 TOP

A început a doua sesiune de teste de la Barcelona: Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari luptă pentru primul loc în prima zi

Piloții Alfa Romeo, Red Bull și Ferrari au fost despărțiți de mai puțin de o zecime de secundă în dimineața primei zile din cadrul celei de-a doua sesiuni de teste de la Barcelona.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Alfa Romeo va lansa noul Stelvio Ti la Geneva: italienii vor prezenta și ediția limitată “Racing” pentru Giulia QV și Stelvio QV

Alfa Romeo va veni la salonul de la Geneva cu noul Stelvio Ti, SUV-ul care va purta acronimul istoric “Turismo Internazionale”. Pe lângă Stelvio Ti, constructorul italian va prezenta și o ediție limitată “Alfa Romeo Racing” pentru Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio.
Marti, 19 Februarie 2019 | Modele noi

Alfa Romeo ar putea lansa un nou SUV în luna martie: modelul ar urma să folosească aceeași platformă ca Jeep Renegade

Alfa Romeo pregătește lansarea unui nou SUV cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de la începutul lunii martie, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 18 Februarie 2019 | F1 TOP

Alfa Romeo prezintă monopostul pentru sezonul 2019: fosta echipă Sauber mizează pe talentul lui Kimi Raikkonen

Alfa Romeo a dezvăluit luni monopostul cu care va concura în sezonul 2019 al Formulei 1. Fosta echipa Sauber mizează pe serviciile lui Kimi Raikkonen și Antonio Giovinazzi.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Intern

Poliția Rutieră Constanța a primit un Alfa Romeo Giulia: sedanul producătorului italian va fi utlizat timp de 12 luni în misiuni de patrulare

Poliția Rutieră Constanța va utiliza timp de 12 luni un exemplar Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le desfășoară în orașul Constanța, în stațiunile de la malul mării, dar și în acțiunile de pe Autostrada A2 București - Constanța.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Decembrie 2018 | Intern

Poliția Rutieră Ilfov a primit un Alfa Romeo Giulia: modelul italian va patrula 12 luni pe autostrada A3, Drumul Național 1 și Centura Bucureștiului

Poliția Rutieră Ilfov va utiliza timp de 12 luni un Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le va desfășura pe autostrada A3, Drumul National 1 și Centura Bucureștiului.
Vineri, 30 Noiembrie 2018 | Industrie

Bate vântul electrificării în Grupul Fiat-Chrysler: versiune 100% electrică pe viitorul Fiat 500 și SUV-uri hibride plug-in pentru Alfa și Jeep

Planurile din următorii 3 ani ale Grupului FCA vizează versiuni foarte interesante pentru modelele de bază ale mărcilor Fiat, Alfa Romeo și Jeep. În special când vorbim de electrificare.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Industrie

Strategia Fiat-Chrysler pentru Europa: producție mai mare în Italia pentru Jeep și un nou SUV Alfa Romeo pe platformă cu Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler este așteptat să producă mai multe mașini noi în Italia, printre care modele de la Jeep, Alfa Romeo și Maserati, potrivit unor surse din cadrul companiei, care susțin că FCA vrea să sporească eficiența uzinelor și implicit profiturile sale din Europa.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | Industrie

Un acționar Fiat-Chrysler are propuneri radicale: Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA, iar Alfa Romeo și Maserati să se desprindă de grup

Un acționar Fiat-Chrysler propune ca marca Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alfa Romeo și Maserati să fie desprinse de grup, iar mărcile americane să fuzioneze cu un alt constructor precum General Motors.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Modele noi

Alfa Romeo Nero Edizione: constructorul italian a lansat o ediție specială pentru Giulia, Stelvio și Giulietta

Alfa Romeo a anunțat introducerea unei ediții speciale Nero Edizione (Black Edition) pentru modelele Giulia, Stelvio și Giulietta, iar comenzile au fost deschise începând cu data de 1 octombrie.
Luni, 27 August 2018 | Modele noi

Detalii despre noile SUV-uri pregătite de Alfa Romeo: ambele vor avea versiuni electrificate

SUV-ul compact și SUV-ul de mari dimensiuni pregătite de Alfa Romeo vor avea versiuni electrificate, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 17 August 2018 | Modele noi

Alfa Romeo va elimina Mito din gamă în 2019: italienii îndrumă clienții spre Giulia și viitorul SUV de mici dimensiuni

Alfa Romeo a confirmat că va elimina din gamă hatchback-ul cu 3 uși Mito la începutul anului viitor și speră să atragă clienții spre Giulia și viitorul SUV de mici dimensiuni poziționat sub Stelvio.
Miercuri, 08 August 2018 | Industrie

Grupul VW vrea ca Seat să se lupte cu Alfa Romeo: “Alfa este un brand fantastic, dar în declin. Seat are acum potențial să atragă tinerii de 25-35 de ani”

Grupul Volkswagen susține că brandul Seat are acum o gamă de modele care îi permite să concureze cu Alfa Romeo, un plan ce a eșuat în trecut. Oficialii VW vorbesc despre declinul Alfa Romeo și potențialul Seat privind atragerea clienților tineri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru