Alfa Romeo

Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va avea aceeași platformă cu noul Dodge Charger

Jean-Philippe Imparato, șeful Alfa Romeo, a confirmat anul lansării viitoarei generații Giulia. Noul model va fi lansat în 2026 și va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Dodge Charger.
Luni, 11 Martie | Industrie

Alfa Romeo vrea să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și China

Alfa Romeo și-ar dori să lanseze un SUV electric pentru piețele din SUA și din China. Însă, constructorul italian s-ar putea răzgândi asupra acestei idei în funcție de alegerile din Europa și din SUA.
Marti, 20 Februarie | Oameni si masini

Dacia are un nou director de design: Emanoel Derta a lucrat la Alfa Romeo, Lancia și Porsche

Dacia l-a numit director al Centrului de Design de la București pe Emanoel Derta. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, el a lucrat la mai multe mărci celebre, printre care Alfa Romeo, Lancia și Porsche.
Joi, 25 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Alfa Romeo Milano, primul model electric al italienilor

Alfa Romeo a publicat o serie de imagini noi cu viitorul Milano. Prototipurile sunt testate în prezent la centrul tehnic din Balocco, iar debutul este programat pentru data de 10 aprilie.
Sambata, 16 Decembrie 2023 | General

Șeful Alfa Romeo: nu vrem să devenim un brand de SUV-uri

Jean-Philippe Imparato, șeful Alfa Romeo, nu își dorește ca marca italiană să devină un brand de SUV-uri. Totodată, el confirmă că viitoarea generație Giulia va rămâne o berlină.
Sambata, 16 Decembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Alfa Romeo își schimbă numele în Stake F1

Echipa Alfa Romeo își schimbă numele în Stake F1 Team Kick Sauber pentru sezoanele 2024 și 2025. Acest nume va fi folosit până la venirea celor de la Audi în 2026.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Industrie

Viitorul SUV Alfa Romeo va fi numit Milano: debut în 2024

Constructorul italian de automobile a dezvăluit numele viitorului său SUV subcompact: Milano. Debutul este programat pentru luna aprilie 2024.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Modele noi

Alfa Romeo confirmă noul Brennero. Ar putea fi primul model electric al mărcii

Alfa Romeo a confirmat oficial viitorul său SUV de dimensiuni mici, care va fi botezat Brennero. Noul model ar putea să devină și prima mașină electrică a mărcii italiene.
Luni, 04 Decembrie 2023 | General

Poliția italiană va primi 850 de exemplare Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo a anunțat că va livra 850 de exemplare ale SUV-ului Tonale către poliția italiană. Exemplarele vor primi un motor hibrid, iar livrările vor începe din această lună.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | F1 TOP

Aventura Alfa Romeo în F1 se încheie. Grafică specială pentru etapa finală din Abu Dhabi

Parteneriatul dintre Alfa Romeo și Grupul Sauber va ajunge la final, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi. Cu această ocazie, monoposturile vor avea o grafică specială.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Modele noi

Teaser cu un nou model Alfa Romeo: anunță startul unei noi ere

Alfa Romeo a publicat o imagine teaser cu un viitor model al său. Noul model anunță startul unei noi epoci pentru marca italiană.
Joi, 16 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ediții speciale pentru Alfa Romeo Giulia, Stelvio și Tonale

Alfa Romeo a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia, Stelvio și Tonale. Botezată Tributo Italiano, aceasta aduce culorile steagului Italiei, precum și simboluri speciale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Viitoarea navă amiral Alfa Romeo va fi un SUV electric, rival pentru BMW iX

Potrivit celor mai noi informații, Alfa Romeo dorește să lanseze, în viitorul apropiat, un nou model care să reprezinte etalonul mărcii. Acesta va fi un SUV electric care va concura direct cu modele precum BMW iX.
Marti, 12 Septembrie 2023 | Modele noi

Cel mai mic SUV Alfa Romeo, "scăpat" pe internet. Va avea versiuni termice și electrice

O serie de imagini cu ceea ce pare să fie cel mai mic SUV Alfa Romeo, care urmează să debuteze de-abia anul viitor, au fost "scăpate" pe internet. Acesta va avea atât versiuni termice cât și cu zero emisii.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | General

Alfa Romeo: majoritatea clienților noului supercar 33 Stradale au ales motorul V6

Alfa Romeo spune că cei mai mulți dintre viitorii posesori ai noului supercar 33 Stradale au ales motorul V6. Noul model, care va fi produs în 33 de exemplare, este deja sold-out, iar Alfa Romeo oferă și o versiune electrică.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua Alfa Romeo 33 Stradale este primul supercar electric al mărcii

Alfa Romeo a prezentat oficial noul său supercar, botezat 33 Stradale. Noul model este un omagiu adus mașinii originale cu același nume din anii ’60, iar supercar-ul italian este disponibil în versiuni cu motor V6 sau cu propulsor electric.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Ultima imagine teaser cu noul supercar Alfa Romeo înainte de lansare

Alfa Romeo a publicat o ultimă imagine sugestivă nouă cu viitorul său supercar. Imaginea relevă puțin din exteriorul viitorului model de performanță, care urmează să fie lansat în scurt timp.
Luni, 31 Iulie 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitorul supercar Alfa Romeo. Debut în 30 august

Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul supercar. Deși, oficial, nu are un nume, știm că va debuta în data de 30 august.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Alfa Romeo dezvăluie numele viitorului său supercar: preț de 1 milion de euro

Alfa Romeo a dezvăluit numele viitorului său supercar, care va fi prezentat la finalul lunii august. Noul model, botezat 33, va avea un motor V6, iar fiecare exemplar va costa peste 1 milion de euro.
Luni, 24 Iulie 2023 | F1 TOP

F1: Alfa Romeo prezintă o grafică specială pentru etapa din Belgia

Echipa Alfa Romeo a prezentat oficial o nouă grafică specială pentru monopostul său C43. Noua grafică va fi utilizată în cadrul Marelui Premiu al Belgiei și adaugă accente verzi în mai multe zone ale exteriorului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru