Alfa Romeo

Joi, 17 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu Alfa Romeo Tonale PHEV: 280 CP și până la 80 km autonomie electrică

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini noi cu versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Tonale. Acesta dispune de 280 CP și poate parcurge până la 80 de kilometri în modul full electric.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia și Stelvio facelift: instrumentar de bord digital și ediție de lansare Competizione

Alfa Romeo Giulia și Stelvio tocmai au primit un facelift pentru a fi mai apropiate de fratele de gamă Tonale. Printre noutăți se numără un instrumentar de bord digital, dar și o ediție de lansare Competizione.
Joi, 20 Octombrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Abarth Classiche 1000 SP va fi produs în serie limitată

Italienii de la Abarth tocmai au confirmat că modelul Classiche 1000 SP, bazat pe Alfa Romeo 4C, va fi produs într-un număr limitat de exemplare.
Marti, 27 Septembrie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Zhou Guanyu rămâne la Alfa Romeo și în sezonul 2023

Zhou Guanyu, pilotul chinez de Formula 1, va rămâne la echipa Alfa Romeo și în sezonul 2023. Pilotul care a debutat în acest sezon a impresionat prin performanțele sale și va face echipă în continuare cu finlandezul Valtteri Bottas la echipa elvețiană.
Marti, 27 Septembrie 2022 | General

Poliția din Italia rămâne fidelă Alfa Romeo: 450 de exemplare Giulia în „uniformă”

Poliția din Italia își va mări parcul auto cu încă 450 de exemplare Alfa Romeo Giulia până la finalul anului. Modelul destinat poliției italiene are un motor de 200 de cai putere și atinge o viteză maximă de 235 km/h.
Vineri, 26 August 2022 | F1 TOP

F1: Alfa Romeo pune capăt parteneriatului cu Sauber la finalul lui 2023

Echipa Alfa Romeo a anunțat că va pune capăt parteneriatului tehnic cu Sauber la finalul sezonului viitor. Fosta echipă elvețiană este cea care a construit monoposturile mărcii italiene din 2019 până în prezent.
Vineri, 19 August 2022 | Modele noi

Alfa Romeo va lansa un nou model sport în 2023. Va avea un design inspirat din anii '60

Alfa Romeo a anunțat că va lansa un nou model sport cu un design de inspirație retro. Noul model va fi prezentat în prima parte a lui 2023 și este posibil ca acesta să fie propulsat de un motor V6.
Joi, 18 August 2022 | Masini electrice si hibride

Alfa Romeo are ambiții mari: pregătește un rival pentru BMW i5 și Mercedes EQE

Alfa Romeo se pregătește să lanseze un viitor sedan electric de clasă executivă. Viitorul model electric va fi un rival pentru BMW i5, Mercedes EQE și Audi A6 e-Tron. Noul model ar putea fi lansat în 2027.
Joi, 28 Iulie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo pregătește un supercar cu motor V6. Ar putea fi lansat în 2025

Potrivit unor informații recente, Alfa Romeo lucrează la un nou model care să reprezinte etalonul mărcii. Acesta va fi un supercar cu un motor amplasat central și preluat de la modelul Giulia GTA. Un concept al viitorului model ar urma să fie prezentat în 2023, iar versiunea de serie va fi produsă în serie limitată în 2025.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia QV, exemplar unicat de 245.000 de euro. Este inspirat de designul anilor ’60

O companie italiană a transformat un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde într-o mașină cu un design inspirat din anii ’60. Mașina a fost construită pentru a marca 60 de ani de când a fost lansat primul Alfa Romeo Giulia și va fi vândută în serie limitată.
Luni, 04 Iulie 2022 | Intern

Prețuri Alfa Romeo Tonale în România: start de la 35.000 de euro

Alfa Romeo Tonale poate fi comandat și în România. Prețul pornește de la 34.900 de euro, iar clienții au la dispoziție patru niveluri de echipare și o ediție specială de lansare.
Luni, 27 Iunie 2022 | F1 TOP

Plimbare aniversară: Valtteri Bottas și monopostul Alfa Romeo F1 pe străzile din Milano

Pentru a marca cei 112 ani împliniți de la fondarea Alfa Romeo, italienii l-au scos pe Valtteri Bottas și monopostul de Formula 1 la o plimbare prin Milano. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 24 iunie, la ora 5:30.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Ediție specială Alfa Romeo Giulia Speciale. Producție de 15 exemplare și disponibilă doar în Canada

Alfa Romeo a lansat o ediție limitată a modelului Giulia, numită Speciale. Noul model este vopsit într-o culoare verde specială și este dotat cu mai multe elemente din fibră de carbon. Producția va fi limitată la numai 15 exemplare pentru piața din Canada.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Industrie

Alfa Romeo: Primele 3 exemplare Tonale au fost livrate clienților

Constructorul italian de automobile dă startul livrărilor SUV-ului Tonale. Primele 3 exemplare au fost înmânate clienților chiar la uzina din Pomigliano d'Arco.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Industrie

Alfa Romeo MiTo ar putea reveni ca un model compact cu zero emisii

Șeful diviziei Alfa Romeo din Marea Britanie a sugerat că MiTo ar putea reveni în portofoliul mărcii ca un model compact cu zero emisii. Până în 2030, constructorul italian va lansa în fiecare an câte un model nou.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Industrie

Șeful Alfa Romeo: "Viitoarea generație Giulia va fi pur electrică"

Șeful constructorului italian de automobile, Jean-Philippe Imparato, a confirmat că va exista o viitoare generație Giulia, dar că va fi vorba despre un model pur electric.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | RETRO

Celebra Alfa Romeo SZ, restaurată complet de divizia FCA Heritage

Divizia FCA Heritage a restaurat complet un exemplar Alfa Romeo SZ. Mașina în cauză a fost folosită ca mașină de teste pe circuitul Balocco și pentru primele sesiuni foto oficiale ale acestui model.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Industrie

Alfa Romeo pregătește două noi SUV-uri și un sedan, toate premium și de mari dimensiuni

Potrivit șefului Alfa Romeo, constructorul italian de automobile va lansa, în 2027, două noi SUV-uri și un sedan, toate de mari dimensiuni. Acestea vor concura cu BMW X5, X6 și Seria 7.
Luni, 28 Martie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Estrema, ediție specială pentru Giulia și Stelvio: suspensie adaptivă și diferențial cu alunecare limitată

Alfa Romeo a prezentat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia și Stelvio, numită Estrema. Mașinile care poartă acest nume vor dispune de suspensie adaptivă și de un diferențial cu alunecare limitată ca dotări standard.
Luni, 28 Februarie 2022 | F1 TOP

Grilă completă în Formula 1: Alfa Romeo prezintă monopostul de specificație 2022

Alfa Romeo este ultima echipă din Formula 1 care prezintă monopostul de specificație 2022. După a doua sesiune de teste din presezon, găzduită de circuitul Sakhir din Bahrain, prima etapă a noului sezon va avea loc în perioada 18 - 20 martie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru