Cayenne

Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Economic

Record de vânzări pentru Porsche, cu peste 246.000 de unități livrate în 2017: Macan a fost modelul cel mai căutat

Porsche a înregistrat încă un an cu vânzări record, după ce a livrat peste 246.000 de mașini către clienții săi, în 2017. Porsche Macan a fost cel mai bine vândut model al constructorului german.
Marti, 29 August 2017 | Modele noi

Nemții respectă agenda: un nou teaser cu viitoarea generație Porsche Cayenne

Deși o serie de fotografii cu noua generație Porsche Cayenne au ajuns pe internet, oficialii constructorului german respectă agenda și publică un nou teaser. Prezentarea oficială va avea loc în această seară.
Luni, 21 August 2017 | FRANKFURT 2017

Anduranță de peste 4 milioane de kilometri: Porsche a finalizat testele cu viitoarea generație Cayenne (Foto, Video)

Porsche va prezenta noua generație Cayenne în 29 august. Acum, nemții pun la dispoziție o galerie foto și un clip video din timpul testelor.
Luni, 08 August 2016 | Modele noi

Moda SUV-coupe ajunge și la Porsche: Cayenne se pregătește de un frate coupe cu patru uși

Modelul X6, prin care BMW a reușit să aducă în zona SUV clienți care nu se gândeau anterior să-și achiziționeze o astfel de mașină, va fi preluat în viitorul apropiat și de Porsche, care testează ceea ce pare să fie un Cayenne cu alură de SUV cu patru uși.
Luni, 16 Mai 2016 | O lume nebuna

Record mondial doborât: 8 zile și 21 de ore pentru traversarea celor 17.450 de kilometri dintre Capul Nord (Norvegia) și Cape Agulhas (Africa de Sud)

Un echipaj format dintr-un danez, un lituanian și un sud-african a reușit să depășească cu 7 ore și 6 minute recordul absolut de traversare a planetei de la nord la sud prin Europa, Asia și Africa.
Marti, 08 Martie 2016 | Modele noi

Între 94.000 și 132.000 de euro. Prețurile noului Tesla Model X le concurează în Europa pe cele ale lui Porsche Cayenne

Singurul SUV full-electric din lume se lansează în Europa cu prețuri care le concurează pe cele ale versiunilor de top ale lui Porsche Cayenne. va avea succes Tesla Model X pe piața de pe Bătrânul Continent?
Joi, 21 Ianuarie 2016 | Industrie

Dovada supremă că hibrizii și electricele se pregătesc să domine piața: Porsche pregătește un viitor 911 hibrid

Porsche dezvoltă o versiune hibridă a lui 911. Nu pe generația actuală, care tocmai a primit un facelift, ci pe următoarea, programată pentru 2020.
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Industrie

Porsche își distruge anteriorul record de vânzări. Plus 24% în 2015 și o premieră: peste 200.000 de mașini comercializate

Marca Porsche se află într-o pasă excelentă. Cayenne facelift și noul Macan au dus la o creștere masivă a vânzărilor, care depășesc pentru prima dată în istorie 200.000 de unități cu o lună înainte de finalul anului.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X: primele imagini cu cel mai rapid SUV din istorie - 3.2 secunde pentru 0-96 km/h

Pe lângă îmbogățirea tehnologică pe care o aduce în industria auto, Tesla Motors va forța intrarea în istorie odată cu lansarea noului Model X, pe care-l va transforma în cel mai rapid SUV de serie din lume.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Porsche în 2014: Creştere de 17% a livrărilor

Porsche a anunţat astăzi rezultatele sale de livrări pentru anul 2014. Marca germană a înregistrat o creştere de 17% faţă de anul precedent şi a reuşit să vândă peste 20.000 de unităţi într-o lună.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Porsche Cayenne facelift: schimbări estetice şi motoare noi pentru SUV-ul german

Porsche i-a aplicat o restilizare lui Cayenne şi a făcut o serie de schimbări în gama de motorizări. Unitatea V8 aspirată a lui Cayenne S a fost înlocuită de un motor V6 twin-turbo de 3.6 litri, dezvoltat de la zero de Porsche. Hibridul a fost şi el îmbunătăţit, devenind mai rapid şi mai eficient.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Mai 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Ai urcat astăzi la volanul unui Porsche?

Pentru a înţelege ce înseamnă Porsche pentru lumea auto nu ai nevoie decât de o zi şi de câţiva kilometri în compania fiecărei maşini din gamă. Porsche numeşte acest eveniment "Porsche Road Tour" şi, deşi conducem săptămânal cele mai noi apariţii în lumea auto, ocazia nu se ratează niciodată.
Luni, 05 Mai 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvolta o versiune coupé a lui Cayenne

Porsche ar putea să-şi extindă portofoliul cu o versiune coupé cu cinci uşi a lui Cayenne, spun englezii de la Autocar. Modelul respectiv ar putea fi lansat în 2018, spun sursele citate.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa va debuta la Salonul Auto de la Detroit

Versiunea Targa a noului Porsche 911 va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit. Aceasta va avea un design inspirat din primul 911 Targa, lansat în 1965.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Miercuri, 07 August 2013 | Tuning

Porsche Cayenne primeşte un nou pachet de tuning de la Wald

Japonezii de la Wald lucrează la un nou pachet pentru Porsche Cayenne. Acesta se numeşte Sports Line Black Bison Edition şi vine cu un aspect impunător.
Luni, 10 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013: urmează 1.500 km în Europa de Est cu Porsche Cayenne S Diesel

Chișinău-Bratislava. 1.500 km parcurși de nouă echipe de jurnaliști din Europa de Est la volanul modelului Porsche Cayenne S Diesel. Automarket face parte din echipa României.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Industrie

Porsche: Livrările au crescut cu 21% în primul sfert al anului

Nemţii de la Porsche sărbătoresc o creştere de 21% a livrărilor în primul sfert al anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, realizare inedită în contextul economic actual.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru