Cayenne

Vineri, 11 Decembrie 2015 | Industrie

Porsche își distruge anteriorul record de vânzări. Plus 24% în 2015 și o premieră: peste 200.000 de mașini comercializate

Marca Porsche se află într-o pasă excelentă. Cayenne facelift și noul Macan au dus la o creștere masivă a vânzărilor, care depășesc pentru prima dată în istorie 200.000 de unități cu o lună înainte de finalul anului.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X: primele imagini cu cel mai rapid SUV din istorie - 3.2 secunde pentru 0-96 km/h

Pe lângă îmbogățirea tehnologică pe care o aduce în industria auto, Tesla Motors va forța intrarea în istorie odată cu lansarea noului Model X, pe care-l va transforma în cel mai rapid SUV de serie din lume.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Porsche în 2014: Creştere de 17% a livrărilor

Porsche a anunţat astăzi rezultatele sale de livrări pentru anul 2014. Marca germană a înregistrat o creştere de 17% faţă de anul precedent şi a reuşit să vândă peste 20.000 de unităţi într-o lună.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Porsche Cayenne facelift: schimbări estetice şi motoare noi pentru SUV-ul german

Porsche i-a aplicat o restilizare lui Cayenne şi a făcut o serie de schimbări în gama de motorizări. Unitatea V8 aspirată a lui Cayenne S a fost înlocuită de un motor V6 twin-turbo de 3.6 litri, dezvoltat de la zero de Porsche. Hibridul a fost şi el îmbunătăţit, devenind mai rapid şi mai eficient.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Ai urcat astăzi la volanul unui Porsche?

Pentru a înţelege ce înseamnă Porsche pentru lumea auto nu ai nevoie decât de o zi şi de câţiva kilometri în compania fiecărei maşini din gamă. Porsche numeşte acest eveniment "Porsche Road Tour" şi, deşi conducem săptămânal cele mai noi apariţii în lumea auto, ocazia nu se ratează niciodată.
Luni, 05 Mai 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvolta o versiune coupé a lui Cayenne

Porsche ar putea să-şi extindă portofoliul cu o versiune coupé cu cinci uşi a lui Cayenne, spun englezii de la Autocar. Modelul respectiv ar putea fi lansat în 2018, spun sursele citate.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Modele noi

Porsche 911 Targa va debuta la Salonul Auto de la Detroit

Versiunea Targa a noului Porsche 911 va fi prezentată la Salonul Auto de la Detroit. Aceasta va avea un design inspirat din primul 911 Targa, lansat în 1965.
Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Miercuri, 07 August 2013 | Tuning

Porsche Cayenne primeşte un nou pachet de tuning de la Wald

Japonezii de la Wald lucrează la un nou pachet pentru Porsche Cayenne. Acesta se numeşte Sports Line Black Bison Edition şi vine cu un aspect impunător.
Luni, 10 Iunie 2013 | General

Porsche Performance Drive 2013: urmează 1.500 km în Europa de Est cu Porsche Cayenne S Diesel

Chișinău-Bratislava. 1.500 km parcurși de nouă echipe de jurnaliști din Europa de Est la volanul modelului Porsche Cayenne S Diesel. Automarket face parte din echipa României.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Aprilie 2013 | Industrie

Porsche: Livrările au crescut cu 21% în primul sfert al anului

Nemţii de la Porsche sărbătoresc o creştere de 21% a livrărilor în primul sfert al anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, realizare inedită în contextul economic actual.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Industrie

Porsche a stabilit un record de vânzări în 2012

Nemţii de la Porsche au reuşit să-şi doboare recordul de vânzări all-time în 2012. Cel mai popular model a fost Cayenne.
Duminica, 16 Decembrie 2012 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să mărească gama de modele cu propulsie hibridă

Începând cu 2013, Grupul Volkswagen va mări gama de modele cu propulsie hibridă. Primele lansate vor fi versiunile plug-in hybrid pentru Porsche Panamera S și Porsche 918 Spyder.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Eterniti Motors a deschis primul showroom şi a lansat primul său model de serie

Englezii de la Eterniti Motors şi-au lansat primul lor model, SUV-ul Artemis, în noul lor showroom din Londra. Artemis reprezintă o versiune modificată a lui Porsche Cayenne şi costă 261.000 de euro fără taxe.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Industrie

A doua generaţie Porsche Cayenne a fost produsă în 100.000 de exemplare

Cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne a fost produsă în 100.000 de unităţi. Modelul aniversar a părăsit porţile fabricii din Leipzig şi se îndreaptă spre un client din Brazilia.
Sambata, 07 Ianuarie 2012 | Tuning

Porsche Cayenne modificat de Caractere Exclusive

Tunerul belgian Caractere a modificat un Porsche Cayenne. Este vorba doar de un kit aerodinamic dedicat SUV-ului Porsche.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru