Cayenne

Luni, 21 Iunie 2010 | Industrie

Porsche şi-a îmbunătăţit rezultatele de vânzări graţie lui Panamera

Succesul înregistrat de Panamera i-a făcut pe cei de la Porsche să obţină rezultate mai bune de vânzări din momentul în care acesta a fost disponibil clienţilor.
Sambata, 22 Mai 2010 | Tuning

TechArt modifică noul Porsche Cayenne

Tunerii germani de la TechArt au creat un pachet estetic pentru cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne.
Joi, 20 Mai 2010 | Video

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Porsche Cayenne

"More Porsche than ever" este sloganul prin care Porsche îşi promovează cel mai nou model apărut în gamă, SUV-ul Cayenne.
Marti, 18 Mai 2010 | Tuning

Topcar a prezentat primele imagini ale kit-ului său pentru noul Porsche Cayenne

Ruşii de la TopCar au dezvoltat trei pachete de tuning pentru noul Porsche Cayenne. Două dintre acestea sunt oferite in ediţie limitată, ce au o producţie de doar 25 de unităţi.
Joi, 18 Martie 2010 | Intern

Porsche verifica gratuit toate modelele sale din Romania

Clientii Porsche din Romania vor avea ocazia sa-si verifice gratuit vehiculele la service-ul dedicat din Bucuresti si vor putea sa testeze toata gama de modele a constructorului german in perioada 22-28 martie.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Prima imagine a noului Porsche Cayenne

Prima imagine a celei de-a doua generatii Porsche Cayenne a fost dezvaluita din greseala pe configuratorul Porsche cu doua saptamani inainte de debutul de la Geneva.
Luni, 08 Februarie 2010 | Modele noi

Porsche va prezenta un hibrid de competitie bazat pe 911

Inginerii Porsche ar putea dezvolta o versiune de competitie a lui 911 GT3-RSR echipata cu un sistem de propulsie hibrid. Acesta va debuta in cursa de 24 de ore de la Nurburgring.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Tuning

Techart bate recordul de viteza pentru SUV-uri: 321.2 km/h

Cel mai rapid SUV mare din lume este Porsche Cayenne Turbo in versiunea Techart, care poate sa atinga 321.2 km/h. Modelul dezvolta 680 CP si a inregistrat acest record pe circuitul de la Nardo.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Modele noi

Noua generatie Porsche Cayenne debuteaza in martie

Porsche va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generatie a modelului Cayenne, dezvoltata pe o platforma noua care ar urma sa reduca masa cu pana la 300 de kilograme.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Industrie

Volkswagen va cumpara 49.9% din actiunile Porsche

Volkswagen va achizitiona cu 7.9% mai multe actiuni Porsche decat a anuntat anterior. Cu aceasta achizitie, Volkswagen este cu un pas mai aproape de a fi cel mai mare producator de automobile din lume.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Un VW Transporter modificat se intrece cu un Cayenne

Germanii de la Grip au organizat o intrecere intre un VW Transporter echipat cu un motor de Porsche 996 si un Porsche Cayenne Turbo. Ambele modele dezvolta aceeasi putere maxima si au acelasi timp de accelerare 0-100 km/h, precum si aceeasi viteza maxima.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste modele noi. Unul dintre ele va fi electric!

Presedintele Porsche a confirmat dezvoltarea unui model electric si a anuntat ca doreste sa mareasca vanzarile la 150.000 unitati pe an dupa ce se va redresa economia mondiala.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche a confirmat dezvoltarea unui 911 electric

Noul presedinte al companiei Porsche a confirmat faptul ca vor crea un model electric bazat pe 911, dar nu a anuntat data la care acesta va fi dezvaluit
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Tuning

Un nou Porsche Cayenne Chopster creat de Mansory

Casa de tuning Mansory va prezenta la Frankfurt o noua generatie a lui Chopster. Acesta a avut parte atat de modificari ale designului interior cat si exterior dar nu a fost uitata nici partea mecanica a masinii.
Luni, 31 August 2009 | Industrie

Renunta Porsche la Cayenne?

Jurnalistii britanici ai revistei Car sustin ca cei de la Porsche vor fi nevoiti sa renunte la Cayenne dupa intrarea marcii in VW Group. Panamera nu va avea nici el o soarta placuta.
Vineri, 14 August 2009 | Tuning

Gemballa a creat un nou kit de tuning pentru Porsche Cayenne Turbo

Germanii de la Gemballa au creat un pachet complet de tuning pentru Porsche Cayenne Turbo, care trasforma SUV-ul din Stuttgart intr-o fiara a soselelor.
Miercuri, 12 August 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Noul Porsche Cayenne, spionat in timpul testelor de la Nurburgring

Inginerii Porsche au fost surprinsi de fotografii de la Carpix in timp ce testau noul Cayenne la Nurburgring. Modelul va fi lansat in decursul anului viitor.
Marti, 11 August 2009 | Tuning

Titan DTR 310, un alter ego agresiv al lui Cayenne diesel

Casa germana de tuning SpeedART a realizat una dintre cele mai agresive versiuni tunate Cayenne diesel. Modificarile au vizat atat partea tehnica, cat si cea estetica.
Marti, 28 Iulie 2009 | Tuning

Kit francez radical pentru Porsche Cayenne Turbo

Porsche Cayenne Turbo a primit un nou pachet de tuning, de data aceasta de la un francez pe nume Jeremie Baret. Kit-ul include atat un pachet estetic, cat si un pachet de performanta.
Marti, 28 Iulie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Viitoarea generatie Porsche 911 ar putea fi hibrida

Ultimele fotografii spion au surprins un exemplar Porasche 911 cu un accesoriu ciudat, care lasa loc unor speculatii privind posibilitatea unei noi generatii hibride a modelului sportiv.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru