Cayenne

Marti, 17 August 2010 | General

Porsche caută cel mai vechi model vândut în Statele Unite

Porsche va sărbători 60 de ani de existenţă pe piaţa sin Statele Unite cu un concurs special, care caută cel mai vechi exemplar Porsche vândut dincolo de Ocean.
Marti, 17 August 2010 | Modele noi

Porsche: modelele care vor debuta în următorii cinci ani

Porsche va crea în următoarele 60 de luni o versiune cu două uşi a lui Panamera, un SUV compact bazat pe viitorul Audi Q5 şi un model inspirat din conceptul Volkswagen Bluesport.
Miercuri, 04 August 2010 | Tuning

Tuning discret pentru Porsche Cayenne

Tunerul Lumma Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra versiunii diesel a lui Porsche Cayenne. SUV-ul german a primit câteva modificări exterioare discrete şi un plus de 36 de cai putere.
Joi, 15 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Autocar compară Porsche Cayenne Turbo cu 911 Carrera 4S

Din moment ce Porsche anunţă că un Cayenne Turbo poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în acelaşi interval de timp cu un 911 Carrera 4S, britanicii de la Autocar l-au pus pe Steve Sutcliffe să le încerce pe amândouă pe un circuit. A reuşit Cayenne Turbo să îl surclaseze pe Carrera 4S?
Joi, 15 Iulie 2010 | Modele noi

Porsche a primit 16.000 de comenzi pentru noul Cayenne în patru săptămâni

În doar patru săptămâni de la debutul pe piaţă al noii generaţii Cayenne, Porsche a primit 16.000 de comenzi la nivel global, iar listele de aşteptare se întind pe patru luni.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Industrie

Porsche ar putea asambla Cayenne la o fabrică VW din India

În încercarea de a reduce taxele de import aplicate modelelor care nu sunt fabricate în India, cei de la Porsche ar putea asambla modelul Cayenne în India. Decizia s-ar aplica doar pentru unităţile vândute pe această piaţă.
Joi, 01 Iulie 2010 | Industrie

China va fi cea de-a doua piaţă pentru Porsche în 2012

Cayenne va conduce ofensiva Porsche în China, ţinta celor de la Porsche fiind dublarea vânzărilor pentru toate modelele până în 2012.
Luni, 21 Iunie 2010 | Industrie

Porsche şi-a îmbunătăţit rezultatele de vânzări graţie lui Panamera

Succesul înregistrat de Panamera i-a făcut pe cei de la Porsche să obţină rezultate mai bune de vânzări din momentul în care acesta a fost disponibil clienţilor.
Sambata, 22 Mai 2010 | Tuning

TechArt modifică noul Porsche Cayenne

Tunerii germani de la TechArt au creat un pachet estetic pentru cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne.
Joi, 20 Mai 2010 | Video

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Porsche Cayenne

"More Porsche than ever" este sloganul prin care Porsche îşi promovează cel mai nou model apărut în gamă, SUV-ul Cayenne.
Marti, 18 Mai 2010 | Tuning

Topcar a prezentat primele imagini ale kit-ului său pentru noul Porsche Cayenne

Ruşii de la TopCar au dezvoltat trei pachete de tuning pentru noul Porsche Cayenne. Două dintre acestea sunt oferite in ediţie limitată, ce au o producţie de doar 25 de unităţi.
Joi, 18 Martie 2010 | Intern

Porsche verifica gratuit toate modelele sale din Romania

Clientii Porsche din Romania vor avea ocazia sa-si verifice gratuit vehiculele la service-ul dedicat din Bucuresti si vor putea sa testeze toata gama de modele a constructorului german in perioada 22-28 martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Prima imagine a noului Porsche Cayenne

Prima imagine a celei de-a doua generatii Porsche Cayenne a fost dezvaluita din greseala pe configuratorul Porsche cu doua saptamani inainte de debutul de la Geneva.
Luni, 08 Februarie 2010 | Modele noi

Porsche va prezenta un hibrid de competitie bazat pe 911

Inginerii Porsche ar putea dezvolta o versiune de competitie a lui 911 GT3-RSR echipata cu un sistem de propulsie hibrid. Acesta va debuta in cursa de 24 de ore de la Nurburgring.
Miercuri, 16 Decembrie 2009 | Tuning

Techart bate recordul de viteza pentru SUV-uri: 321.2 km/h

Cel mai rapid SUV mare din lume este Porsche Cayenne Turbo in versiunea Techart, care poate sa atinga 321.2 km/h. Modelul dezvolta 680 CP si a inregistrat acest record pe circuitul de la Nardo.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Modele noi

Noua generatie Porsche Cayenne debuteaza in martie

Porsche va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generatie a modelului Cayenne, dezvoltata pe o platforma noua care ar urma sa reduca masa cu pana la 300 de kilograme.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Industrie

Volkswagen va cumpara 49.9% din actiunile Porsche

Volkswagen va achizitiona cu 7.9% mai multe actiuni Porsche decat a anuntat anterior. Cu aceasta achizitie, Volkswagen este cu un pas mai aproape de a fi cel mai mare producator de automobile din lume.
Marti, 29 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Un VW Transporter modificat se intrece cu un Cayenne

Germanii de la Grip au organizat o intrecere intre un VW Transporter echipat cu un motor de Porsche 996 si un Porsche Cayenne Turbo. Ambele modele dezvolta aceeasi putere maxima si au acelasi timp de accelerare 0-100 km/h, precum si aceeasi viteza maxima.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche pregateste modele noi. Unul dintre ele va fi electric!

Presedintele Porsche a confirmat dezvoltarea unui model electric si a anuntat ca doreste sa mareasca vanzarile la 150.000 unitati pe an dupa ce se va redresa economia mondiala.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Modele noi

Porsche a confirmat dezvoltarea unui 911 electric

Noul presedinte al companiei Porsche a confirmat faptul ca vor crea un model electric bazat pe 911, dar nu a anuntat data la care acesta va fi dezvaluit

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru