Prima imagine a noului Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Prima imagine a celei de-a doua generatii Porsche Cayenne a fost dezvaluita din greseala pe configuratorul Porsche cu doua saptamani inainte de debutul de la Geneva.

Noul Porsche Cayenne a fost dezvaluit pe configuratorul Porsche inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul a fost surprins rapid de colegii de la Carscoop, desi Porsche si-a reparat intre timp greseala de pe site. Din ce putem observa, modelul are acelasi design cu cel prezentat intr-un teaser recent, in care era surprins in timp ce alerga pe un circuit alaturi de versiunea hibrida a lui 911 GT3 R.

Practic, teaser-ul a confirmat identitatea modelului prezentat din greseala pe site-ul Porsche la rubrica de configurare a unui model nou. In lipsa acestei confirmari "oficiale" modelul german ar fi fost doar o imagine prelucrata digital pentru a pacali fanii Porsche curiosi, cum a fost versiunea cu trei usi a lui Cayman prezentata in urma cu cateva luni pe internet, desi aceasta era doar un model prelucrat cu atentie in Photoshop.

Partea frontala a lui Cayenne este mult mai curata, iar prizele de aer au fost modificate simtitor. Silueta generala a modelului a ramas aproape neschimbata, semn ca germanii de la Porsche vor incerca sa aplice "reteta 911" si la design-ul lui Cayenne.

Pe de alta parte, tehnica pe care cei de la Porsche au implementat-o la bordul lui Cayenne este noua si aduce un consum de carburant mai scazut, o masa mai redusa si performante mai bune.

Via | Carscoop

Comentarii (9)

  • Opinie
    Arata mai bine asa. Faruri duble, prize misto, partea ultimului montant mai faina, capota ok. Good job!
    21 0
  • Intradevar arata mai bine decat modelul precedent,sunt curios sa vad interiorul,performantele si consumul...
    14 0
  • LOL
    ce conteaza consumul la masina asta? cine isi pune problema de consum? daca ai banii sa o iei nu te mai intereseaza consumul ca ai destul si pentru 50/100
    8 2
  • Crysty
    Porsche
    Chiar credeti ca cei de la Porsche au gresit cand au postat acest posibil model?
    Cred ca au dorit sa induca opinia publica in deruta!
    Nu-si pot permite asemenea greseala!
    Sunt sigur ca nu va arata asa!
    2 6
  • cayenne
    Asta este masina. eu am vazut-o deja. pe 26 februarie se dau pozele. o revista auto din romania va avea pozele oficiale chiar pe 26 pe coperta. e mai aproape de spiritul porsche 911 cu flancurile mai proeminente. bordul e complet nou! surpriza. ghiciti cu cine seamana bordul lui cayenne
    0 0
  • centauru
    beton
    superba ce sa mai vorbim, unul dintre cele mai bune suv-uri
    0 0
  • @zorro
    Da, sigur, tu ai si condus-o...
    1 0
  • cayenne
    ce pacat ca esti asa naiv. daca ai sti cine sunt nu ai mai vorbi in vant.
    0 0
  • cayenne
    PT JAIMZ
    VREI SA FACEM UN PARIU? eu zic ca masina arata ca in poze. iti mai spun ca bordul are turometrul plasat central ca la alte modele porsche si nu cum era la vechiul cayenne. Ce zici? te bagi la un pariu? poti ghici cine sunt? stii cati oameni din romania au vazut masina pana acum?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru