Porsche verifica gratuit toate modelele sale din Romania

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.03.2010
Clientii Porsche din Romania vor avea ocazia sa-si verifice gratuit vehiculele la service-ul dedicat din Bucuresti si vor putea sa testeze toata gama de modele a constructorului german in perioada 22-28 martie.

Porsche va demara programul de verificare Service Clinic in Romania in perioada 22-28 martie 2010. Programul Porsche Service Clinic include o verificare gratuita a modelelor Porsche care se prezinta la showroom-ul Porsche din Sos. Pipera-Tunari nr.2, efectuata de specialistii Porsche. Scopul acestei campanii este de a asigura soferii de Porsche ca vehiculele pe care le conduc sunt mereu in cea mai buna forma.

In timpul verificarii Porsche Service Clinic, proprietarii vehiculelor vor putea ramane langa automobilul lor si vor putea observa verificarile pe care le vor opera specialistii Porsche. Tehnicienii de service vor explica importanta lucrarilor de intretinere si reparatie ale automobilelor Porsche conform normelor specificate de producator si vor prezenta gama de servicii disponibile pentru automobilele Porsche. Aceste servicii sunt esentiale pentru intretinerea corespunzatoare a unui automobil Porsche, ajutand la cresterea duratei de viata a acestuia si la mentinerea valorii de revanzare.

In cazul in care specialistii Porsche descopera vreo defectiune care trebuie remediata, clientii Porsche vor putea fac o programare la service-ul autorizat Porsche Bucuresti Nord. Cu ocazia verificarii, clientii Porsche vor primi un voucher de reduceri pentru accesorii originale si pentru o serie de lucrari de service.

Pentru aceste lucrari, reducerea se aplica atat la manopera cat si la piesele de schimb. Clientii interesati se pot programa pentru verificarea Porsche Service Clinic la numarul de telefon 0732.970.405 sau la adresa de e-mail porschesportcars@porsche.ro

Tot in perioada 22-28 martie 2010, Porsche va desfasura actiunea Spring Roadshow, in care clientii vor avea ocazia sa testeze toate modelele marcii Porsche: Boxster, Cayman, 911, Panamera si Cayenne. Echipa Porsche va oferi clientilor interesati informatii detaliate atat despre fiecare model, cat si despre solutiile de finantare disponibile si despre cel mai rapid mod de a schimba masina.

Via | PorscheRomania

Comentarii (4)

  • HONDA TRADING ROMANIA
    face si ea !!!
    2 1
  • opa ! un recall mai voalat ???
    5 2
  • p-george
    Specialisti si aplaudaci
    Se numeste oferta...o au toate firmele sub o forma sau alta.
    0 0
  • Mickey
    Auto Cobalcescu face pentru Dacia, Nissan si Renault (sau facea, cred k s-a incheiat). Despre ei de ce nu ati scris?
    Sau la Porsche asa ceva este iesit din comun?
    Ma rog, pe timp de criza se incearca orice pentru a mai creste vanzarile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru