Cayenne

Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Industrie

Porsche a stabilit un record de vânzări în 2012

Nemţii de la Porsche au reuşit să-şi doboare recordul de vânzări all-time în 2012. Cel mai popular model a fost Cayenne.
Duminica, 16 Decembrie 2012 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să mărească gama de modele cu propulsie hibridă

Începând cu 2013, Grupul Volkswagen va mări gama de modele cu propulsie hibridă. Primele lansate vor fi versiunile plug-in hybrid pentru Porsche Panamera S și Porsche 918 Spyder.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Eterniti Motors a deschis primul showroom şi a lansat primul său model de serie

Englezii de la Eterniti Motors şi-au lansat primul lor model, SUV-ul Artemis, în noul lor showroom din Londra. Artemis reprezintă o versiune modificată a lui Porsche Cayenne şi costă 261.000 de euro fără taxe.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.
Miercuri, 25 Ianuarie 2012 | Industrie

A doua generaţie Porsche Cayenne a fost produsă în 100.000 de exemplare

Cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne a fost produsă în 100.000 de unităţi. Modelul aniversar a părăsit porţile fabricii din Leipzig şi se îndreaptă spre un client din Brazilia.
Sambata, 07 Ianuarie 2012 | Tuning

Porsche Cayenne modificat de Caractere Exclusive

Tunerul belgian Caractere a modificat un Porsche Cayenne. Este vorba doar de un kit aerodinamic dedicat SUV-ului Porsche.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Industrie

Porsche: Profitul operaţional a crescut cu 25% în nouă luni

Profitul operaţional al mărcii Porsche a crescut cu 25% în perioada ianuarie-septembrie a anului curent în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar Cayenne este principalul responsabil.
Luni, 01 August 2011 | Industrie

Porsche: Profit operaţional de peste un miliard de euro în primele şase luni ale anului

Dublarea vânzărilor de Cayenne în prima jumătate a anului a dus la creşterea profitului Porsche la o valoare de 1.07 miliarde de euro, anunţă oficialii mărcii.
Marti, 19 Iulie 2011 | Autoipoteze

Bentley ar putea lansa un SUV

Inspiraţi de succesul lui Porsche Cayenne în materie de vânzări, cei de la Bentley ar putea dezvolta propriul lor SUV. Modelul ar trebui să debuteze înaintea SUV-urilor de la Lamborghini şi Maserati.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

Porsche creşte producţia de Cayenne pentru a răspunde cererii

Cererea ridicată pentru Cayenne i-a făcut pe cei de la Porsche să crească producţia cu 10%. Schimbarea va fi aplicată abia în 2012.
Duminica, 26 Iunie 2011 | Industrie

Volkswagen va continua să producă non-stop în cadrul uzinei din Slovacia

Germanii de la Volkswagen au prelugit până la finalul anului programul de producţie non-stop din cadrul uzinei de lângă Bratislava pentru a putea satisface cererea de SUV-uri, aflată în creştere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Aprilie 2011 | Tuning

SpeedArt a creat un pachet de tuning pentru Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Turbo a primit încă un kit de tuning de la SpeedArt. De data aceasta, puterea modelului atinge 600 CP, iar cuplul motor maxim a crescut cu 150 Nm.
Duminica, 13 Februarie 2011 | Tuning

680 de cai elveţieni pentru Porsche Cayenne

Tunerii elveţieni de la Mansory au creat un kit de caroserie şi un pachet de performanţă pentru Porsche Cayenne. Mulţumită modificărilor mecanice, SUV-ul german dezvoltă 680 de cai putere.
Joi, 10 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Lumma vine la Geneva cu pachetul său pentru Porsche Cayenne

Porsche Cayenne 3.0 TDI a primit un kit de tuning de la Lumma Design. Modelul furnizează acum 276 CP şi 630 Nm. Pachetul va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Modele noi

Porsche confirmă lansarea lui Cajun

Oficialii Porsche au confirmat debutul lui Cajun pentru 2014. Modelul foloseşte platforma lui Audi Q5 şi va fi rivalul noului Range Rover Evoque.
Duminica, 24 Octombrie 2010 | General

Porsche a găsit cel mai vechi model vândut în SUA

Constructorul german Porsche a descoperit cel mai vechi model vândut dincolo de Ocean. Aceasta este un exemplar al lui 356 Cabriolet care a făcut cunoştinţă cu Lumea Nouă în luna noiembrie a anului 1952.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | Tuning

TechArt pregăteşte un nou Porsche Cayenne Magnum

Tunerii de la TechArt pregătesc o versiune revizuită a kit-ului Magnum creat special pentru Porsche Cayenne. Aceasta va fi dezvelit în cadrul Salonului Auto de la Zurich care se desfăşoară între 11 şi 14 noiembrie.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Tuning

Un tuner britanic a creat o versiune Coupe a lui Porsche Cayenne

Un tuner din Marea Britanie va debuta în lumea auto cu o versiune Coupe a lui Porsche Cayenne. O versiune a acestui model va dezvolta 750 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.
Vineri, 20 August 2010 | Modele noi

Primele imagini cu Porsche Cayenne S cu pachetul sport

Porsche Cayenne S va putea fi echipat cu un pachet sport începând cu luna aprilie a anului viitor. Iată primele imagini ale noului pachet sport pentru Cayenne S.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru