SpeedArt a creat un pachet de tuning pentru Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.04.2011
Porsche Cayenne Turbo a primit încă un kit de tuning de la SpeedArt. De data aceasta, puterea modelului atinge 600 CP, iar cuplul motor maxim a crescut cu 150 Nm.

Tunerii de la SpeedArt şi-au completat pachetul de tuning pentru Porsche Cayenne. Modelul din Stuttgart a primit modificări atât la nivelul motorului, cât şi la sistemul audio, la suspensie şi la interior. Cei de la SpeedArt dezvoltaseră deja un pachet estetic pentru acest SUV, iar kit-ul respectiv a fost îmbunătăţit pentru a oferi un plus de performanţă în ceea ce priveşte apăsarea aerodinamică.

Caroseria lui Cayenne are acum un kit widebody, care constă într-un spoiler faţă, un difuzor de aer spate şi bosaje umflate ale aripilor. Jantele modelului au un diametru de 23 de inch, iar acestea sunt SpeedART CTS-Forged şi sunt îmbrăcate în anvelope de performanţă pe 315/25 ZR23. Suspensia a primit un modul special care reduce garda la sol a modelului. Pentru a se bucura la maximum de noua suspensie a modelului, clienţii pot opta pentru scaune scoică din fibră de carbon, iar partea de entertainment de la bord va fi asigurată de un sistem multimedia high-tech cu staţie de andocare pentru iPod şi iPad.

Sub capotă, SpeedArt TITAN-EVO-XL 600 beneficiază de treapta întâi a pachetului de modificări, care urcă puterea motorului V8 la 600 CP şi cuplul motor maxim la 850 Nm. Practic, vorbim de o optimizare software a unităţii ECU şi de un sistem de evacuare rafinat.

Pe viitor, cei de la SpeedArt ar putea dezvolta şi alte pachete pentru motorul lui Porsche Cayenne. În standard, Porsche Cayenne Turbo este echipat cu un motor V8 de 500 CP şi 700 Nm, care îl ajută să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde şi să atingă o viteză maximă de 278 km/h.

Via | LeBlogAuto.fr

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru