Un tuner britanic a creat o versiune Coupe a lui Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.09.2010
Un tuner din Marea Britanie va debuta în lumea auto cu o versiune Coupe a lui Porsche Cayenne. O versiune a acestui model va dezvolta 750 CP şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.

Englezii de la Medrad au anunţat că vor lansa o versiune Coupe a lui Porsche Cayenne. Tunerul britanic este nou în această lume, dar noile sale creaţii ar trebui să îi aducă numele pe buzele tuturor pasionaţilor de automobile din lume. Cayenne a fost transformat într-o versiune Coupe cu trei uşi, dar este oferit şi un pachet pentru versiunea cu cinci uşi. Ambele kit-uri vor fi prezentate la Salonul MPH din Birmingham în luna noiembrie a acestui an.

"Considerăm că acum este momentul potrivit să dezvelim Merdad 902 Coupe şi Merdad Cayenne. Suntem siguri că vizitatorii salonului MPH sunt încântaţi să vadă acest model şi că vor fi impresionaţi de ceea ce am reuşit să realizăm din Cayenne. Sperăm ca desgin-ul unic şi perfomanţele deosebite să fie apreciate la întreaga lor valoare de întreaga lume", a a declarat fondatorul tunerului Merdad.

Merdad Cayenne 902 Coupe este bazat pe cea de-a doua generaţie a lui Porsche Cayenne. Pe lângă modificările operate la nivel estetic – numeroase, de altfel – modelul din Stuttgart a primit un kit de tuning motor, care oferă un nivel de putere cuprins între 550 şi 750 CP.

Cea mai puternică versiune a lui Cayenne Merdad 902 Coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde, valoare impresionantă pentru un SUV de aproximativ două tone.

Via | Autocar 

Comentarii (1)

  • ...sec...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru