Primele imagini cu Porsche Cayenne S cu pachetul sport

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.08.2010
Porsche Cayenne S va putea fi echipat cu un pachet sport începând cu luna aprilie a anului viitor. Iată primele imagini ale noului pachet sport pentru Cayenne S.

Porsche Cayenne S va primi un pachet sport în 2011, iar acesta va putea fi comandat începând cu luna aprilie. Noul pachet sport îi aduce lui Cayenne S o evacuare dublă în stilul lui Cayenne Turbo, un set de ornamente pentru bosajele aripilor, un spoiler pentru plafon şi elemente de caroserie noi. Astfel, bara de protecţie faţă primeşte două splittere vopsite în culoarea caroseriei, acestea fiind amplasate la marginile inferioare ale elementului respectiv de caroserie.

Pentru moment, există doar trei imagini cu noul pachet, pe care le puteţi vedea în galeria foto ataşată acestui articol. Oficialii Porsche nu au dat detalii despre noul pachet sport, toate informaţiile fiind publicate pe internet de un cititor al colegilor de la WorldCarFans. Cei de la Porsche nici nu au confirmat şi nici nu au infirmat autenticitatea imaginilor, dar această practică nu este neobişnuită în industria auto în aceste situaţii.

Nu există înformaţii despre alte modificări ce vin la pachet cu noul kit sport pentru Cayenne S.

Există posibilitatea ca nemţii de la Porsche să ofere şi un set de jante din aliaj cu un design deosebit. Interiorul ar putea primi şi el câteva ornamente noi, dar este dificil de prezis ce ar putea să îmbunătăţească interiorul acestui model.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru