Porsche caută cel mai vechi model vândut în Statele Unite

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 17.08.2010
Porsche va sărbători 60 de ani de existenţă pe piaţa sin Statele Unite cu un concurs special, care caută cel mai vechi exemplar Porsche vândut dincolo de Ocean.

Esential

60 de ani sărbătoreşte Porsche pe piaţa din SUA.

Porsche va sărbători anul acesta 60 de ani pe piaţa din Statele Unite, motiv pentru care a lansat un concurs inedit, botezat "Oldest Porsche in USA". După cum o sugerează şi numele, constructorul german este în căutarea celui mai vechi Porsche de pe teritoriul Statelor Unite, pentru a sărbători cum se cuvine cele şase decenii de performanţă.

De asemenea constructorul din Stuttgart a invitat toţi proprietarii şi posesorii de modele clasice să participe în cadrul unei mişcări impresionante de reunire. Se caută posesorii modelelor 356, 911, 912, 914, 924, 928, 944, 968, Boxster, Cayenne, Carrera GT şi Cayman.

Posesorii celor mai vechi exemplare Porsche din Statele Unite vor primi recunoaştere specială şi vor deveni eligibili pentru decernarea unor premii internaţionale. Pentru a susţine căutările sale, Porsche a lansat şi un site special.

via | zercustoms

Comentarii (5)

  • c sa mai frate.......
    grupu VAG.....
    nu cu mult timp in urma accelasi lucru a facut si AUDI cu al lor ultim model Horch..........copiie la indigo.
    6 20
  • "Genti"
    @tzenu
    Nu ti mai da singur thumbs up ( adica vot pozitiv ) ca numai prostii vorbesti!
    12 6
  • @''Genti''
    serios????
    JURATE.........
    4 16
  • tzenu
    jura-te
    7 2
  • andrei
    uau
    uau hai ca-mi plac commenturile :)) ce oameni
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru