TechArt pregăteşte un nou Porsche Cayenne Magnum

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 09.10.2010
Tunerii de la TechArt pregătesc o versiune revizuită a kit-ului Magnum creat special pentru Porsche Cayenne. Aceasta va fi dezvelit în cadrul Salonului Auto de la Zurich care se desfăşoară între 11 şi 14 noiembrie.

TechArt, tunerul de casă al germanilor de la Porsche, va lansa cea de-a doua generaţie a lui Cayenne Magnum. Oficialii casei de tuning au prezentat publicului un prim teaser cu versiunea revizuită a SUV-ului german care va debuta în cadrul Salonului Auto de la Zurich.

Noul Porsche Cayenne Magnum va dispune de un pachet de caroserie restilizat. SUV-ul constructorului din Stuttgart va primi un spoiler nou pentru partea din faţă în care au fost incluse lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, o capotă din fibră de carbon, praguri laterale noi şi aripi mult mai late. De asemenea, noua creaţie a celor de la TechArt va dispune de un spoiler pentru partea din spate restilizat, de un eleron nou, iar evacuarea se termină cu ţevi de eşapament sport. Pentru ca ecuaţia să fie completă, tunerul german a pregătit un set de jante din aluminiu ale căror dimensiuni sunt cuprinse între 20 şi 23 de inch.

La interior, germanii vor introduce un sistem de divertisment pentru pasageri, iar şoferul se va bucura de volanul îmbrăcat în piele şi de padelele pentru schimbarea treptei de viteză. Oficialii TechArt promit şi un pachet de performanţă pentru noul Magnum, iar detaliile vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului elveţian.

Prima generaţie a lui Porsche Cayenne Magnum a fost comercializată în mai mult de 1.000 de exemplare, iar tunerii de la TechArt se aşteaptă la un succes la fel de mare pentru noua versiune a SUV-ului german.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru